Pawel! napisał(a):
Lepiej powiedz jak tam promocje w marketach? Powiększyłeś już spiżarnie żeby pomieścić te wszystkie wielopaki z promocji?
A nie pewnie w Twojej kawalerce nie masz na to miejsca, ale luzik przecież zastawiony korytarz i pokój można przeboleć
Pamiętaj tak żebyś nie zapłacił za dużo, bo to Tobie ma być jak najlepiej.
Rząd Cię dyma i pluje w twarz a Ty udajesz że Ci dobrze, przecież możesz wziąć parasol
99% ludzi na forum ma z Ciebie zwyczajnie beke, cytowanie samego siebie, pisanie że ktoś przeczy sam sobie bo powiedział wcześniej że nie będzie już odpowiadać

Szok, zachowujesz się jak błazen, a Twoje wpisy już można spotkać na wykopie i fb.
renoraines napisał(a):
Paweł sadzisz, ze jesteś wirtuozem słowa, a w rzeczywistości
ponownie wyszedłeś na losera

, który znów uwierzył w narracje TVN24 . Nie spodziewam się inteligencji po tobie skoro głosowałeś na Szymona Hołownie wykreowanego przez TVN24 , kierownika ugrupowania będącego klonem PO
Pawel! napisał(a):
Co do tematu to trzasnąłem na Szymona.
Nie umiesz sobie radzic w zyciu, jesteś oszukiwany i dymany co powoduje u ciebie traume, nie masz kasy na duże zakupy , na mnie nie licz . Nie będe wysylał dla ciebie sms o tresci pomagam

. Zarób sobie choćby w firmie sprzątającej, kwalifikacje na mopa nie są potrzebne, bo jak widac mądrością nie grzeszych.

Skoro nie rozumiesz, ze gdy ktos mowi, ze nie będzie czegos robił, a jednak robi, to sobie przeczy. Definicja na www sjp pwn . Chciałeś się doczepić, a wyszedłeś na pajaca , który nie potrafi czytac ze zrozumieniem.

Dotyczy to i zwrotów indywidualna sprawa,co kto woli, wedle uznania czy też cytowania, po co sie rozpisywac skoro mozna zacytowac oraz zakupow suma sumarum w tych samych ilosciach, ale inaczej rozłozonych w czasie.
Mam beke z bijących pianę rzekomych krezusów mających ból ze cos podrożało, a ich światłe umysły nie potrafia odnależć się w otaczajacej ich rzeczywistości