BMW Sport

Forum dyskusyjne fanów marki BMW

Teraz jest 1 maja 2025, 09:42

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1549 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69 ... 78  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: 50 dowodów że pandemia jest oszustwem!
PostNapisane: 19 lutego 2021, 08:17 
Moderator

Garaż: M3 e92 G-power 580hp
Obrazek

Pod koniec grudnia jeszcze takiego nowego wirusa jak cov19 nie wyizolowano. To była informacja ze strony WHO, myślę ze na dzień dzisiejszy się to nie zmieniło... Czyli to dowód na to co mówili lekarze już wcześniej. Jest jakiś dodatkowy czynnik przez który ludzie chorują, nie wiadomo jeszcze jaki.

PostNapisane: 19 lutego 2021, 11:30 
Forumowy terrorysta

kszyhu nie możesz pogodzic się z porazka wiec przeniosłeś swoje kompleksy do kolejnego tematu i znow jak na leszcza przystało ponownie dałeś się przerobić.

Cytuj:
Czas mija, a nadal aktualne: jak złapać leszcza? Zanęcić, zarzucić zestaw, poczekac az łyknie przynętę, zaciąć i wyholować leszcza z wody :rotfl: .

Tacy madrzy , odkryli swiatowe spiski, znaja rzadowe zagrywki , głupi nie sa, ograc się nie dadzą . Przychodzi reno rzuca im kość , a ci się biją który pierwszy podniesie. I tak w każdym temacie :rotfl: .

To ty masz problem bo wchodzisz ze mna w dyskusje . To ty zareagowałeś na moja ogolna wypowiedz o leszczu, w ktorej nie byłeś wymieniony, wylewając swoje zale jak reszty tych (… ) których nadal boli moje modowanie sprzed 10 lat hahaha. :rotfl:
Jedno zdanie zmieniałeś dwa razy, zmieniając nie tylko przecinki. Mam beke z twojego bredzenia o szpiegowaniu , bo nie czytasz ze zrozumieniem. Informacja o edycji postu: data, godzina i ilość edycji jest widoczna pod postem. Tak samo data i godzina napisania postu rowniez jest widoczna przy poście, nie trzeba tego szukac.
Zareagowałeś emocjonalnie, nadal cie boli i nadal słychać twoje wycie :rotfl: . Natomiast miałeś okazje odnieść się do poruszanej kwestii dystansu i dezynfekcji. Ale nie, wolisz bic piane i kolejny raz robic sobie z geby (…) .

Dla przypomnienia, koronawirus przenosi się droga kropelkową , a jego głównym nośnikiem jest powietrze. Stąd mowa o zachowaniu dystansu, to nic nie kosztuje. Tylko tyle i aż tyle.

Zobacz profil Wyślij e-mail  

PostNapisane: 19 lutego 2021, 11:46 
Przyjaciel forum

Moje BMW: M3
Kod silnika: S65B40
renoraines napisał(a):
Dla przypomnienia, koronawirus przenosi się droga kropelkową , a jego głównym nośnikiem jest powietrze. Stąd mowa o zachowaniu dystansu, to nic nie kosztuje. Tylko tyle i aż tyle.

Eureka, no co Ty nie powiesz. Nie oddychaj więc, to nie zachorujesz. Zachowaj dystans, utrzymuj dystans. Tylko tyle i aż tyle.

Bezpośredni link do galerii Audi S4 Łepka —> viewtopic.php?f=55&t=173434

Jeszcze nie witom, a już żegnom.:
WitoM napisał(a):
Ja póki co galerii M4 nie planuje bo jestem zajęty słuchaniem dziwieku silnika z głośników

Argumentum ad maiorem:
DamianTra napisał(a):
Kolego jestem inzynierem. Naukowcem. Nie bazuje na sci-fi, autobiografiach czy jakiejkolwiek nie naukowej literaturze w celu wyksztalcenia swiatopogladu...

PostNapisane: 19 lutego 2021, 11:50 
Forumowy terrorysta

jiGsaw napisał(a):
renoraines napisał(a):

Eureka, no co Ty nie powiesz. Nie oddychaj więc, to nie zachorujesz. Zachowaj dystans, utrzymuj dystans. Tylko tyle i aż tyle.

tak, tak :rotfl: :rotfl: :rotfl:

PostNapisane: 19 lutego 2021, 12:10 
Przyjaciel forum

Nie wiem co Cię bawi. Masz jakieś problemy i w związku z tym zasady to je po prostu stosuj. :oczami:

Obrazek

WitoM napisał(a):
Ja póki co galerii M4 nie planuje bo jestem zajęty słuchaniem dziwieku silnika z głośników

Argumentum ad maiorem:
DamianTra napisał(a):
Kolego jestem inzynierem. Naukowcem. Nie bazuje na sci-fi, autobiografiach czy jakiejkolwiek nie naukowej literaturze w celu wyksztalcenia swiatopogladu...

PostNapisane: 19 lutego 2021, 16:44 
Uzależniony od forum :)

renoraines napisał(a):
To ty masz problem bo wchodzisz ze mna w dyskusje

Ja w dyskusje? gdzie? :D Ja ci tylko przypominam, żeś "zdarta płyta", dodatkowo edycja posta tylko pokazała żeś sam leszcz i łapiesz sie na swoje żałosne zagrywki :D
renoraines napisał(a):
Natomiast miałeś okazje odnieść się do poruszanej kwestii dystansu i dezynfekcji
też miałeś okazje odnieść się do pewnej poruszanej kwestii...
kszyhu napisał(a):
Przyznaj " PiS to najlepsza partia na ziemi i będę jej bronił jak Lew". Skończę bić pianę nie będę się czepiał.

:D

PostNapisane: 19 lutego 2021, 16:58 
Forumowy terrorysta

Nie myslisz, nie czytasz ze zrozumieniem, nie znasz znaczenia słów których używasz, przeczysz sobie robiąc ze swojej gęby (...) :rotfl:

Dyskusja i różnica zdań, która jest jej częścią to jedno.

Ujadanie w kolejnych tematach przez członków (...) spowodowane wieloletnią traumą , bolem i kompleksami to drugie. Z tego beka :rotfl:

PostNapisane: 20 lutego 2021, 15:19 
Przyjaciel forum

Kilku forumowiczów się załapało na zdjęciu nawet.

Obrazek

WitoM napisał(a):

Argumentum ad maiorem:
DamianTra napisał(a):

PostNapisane: 20 lutego 2021, 16:11 
Częsty bywalec

Moje BMW: E93
Kod silnika: N54B30
Garaż: Było:
E36 325i: viewtopic.php?f=102&t=169233
Jest:
E93 335i: viewtopic.php?f=6&t=172752
jiGsaw napisał(a):
Kilku forumowiczów się załapało na zdjęciu nawet.

Obrazek

Samozaoranie? xD Hehehe

Rozkminic Jig Ci ten obrazek? Teraz polacz. Eksperci, ale tacy w cudzyslowiu. I folia na glowie. Mowi ci to cos? Jak nie, to powinno mimo wszystko xD

Foliarzu xD

PostNapisane: 20 lutego 2021, 16:42 
Przyjaciel forum

Uderz w stół, a nożyce się odezwą.

WitoM napisał(a):

Argumentum ad maiorem:
DamianTra napisał(a):

PostNapisane: 20 lutego 2021, 16:53 
Częsty bywalec

Jest:
Dobra dobra :D Glupio ci sie przyznac teraz xD Krul na fanpagu nie przemyslal, lemigni podlapaly i poszlo xDDD

PostNapisane: 20 lutego 2021, 19:12 
Moderator

Garaż: M3 e92 G-power 580hp
Mem dobry był, finalnie tak to ma wyglądać :)

PostNapisane: 20 lutego 2021, 21:32 
Przyjaciel forum

DamianTra napisał(a):
Dobra dobra :D Glupio ci sie przyznac teraz xD Krul na fanpagu nie przemyslal, lemigni podlapaly i poszlo xDDD

Ty chyba na jakimś innym świecie żyjesz. Przecież teraz krążą ploty, że mają ogłosić obowiązek... noszenia maseczek chirurgicznych. :wstyd: Gdzie jak wiadomo takie maski służą do tego, żeby nie pluć na pole operacyjne lub aby krew nie zachlapała twarzy chirurga, a przed wirusem w żaden sposób nie chronią. Oczywiście dziwnym trafem Kulczyk produkuje już takie maski pełną parą od grudnia.

"Mainstreamowe media ręka w rękę z rządowymi politykami znów robią co mogą, by straszyć społeczeństwo i siać koronapanikę. Tym razem forsują propagandę o "trzeciej fali pandemii", żeby tylko znaleźć pretekst do kolejnego zaostrzenia bezprawnych obostrzeń i dalszego trzymania społeczeństwa w zamknięciu, na krótkim pasku emocjonalnych szantaży. Mówią wam, że właśnie uderza w Polskę "trzecia fala pandemii", ale to tak naprawdę trzecia fala głupoty rządzących i głównych mediów, która ma być kolejnym etapem dewastowania naszego życia społeczno-gospodarczego.

Lockdownowe szaleństwo trwa już prawie rok (z przerwą na wybory prezydenckie), mamy największą liczbę zgonów od czasów II wojny światowej, nastawiona na Covid ochrona zdrowia wciąż nie problemy z leczeniem innych chorób, gospodarka ledwo zipie, tysiące przedsiębiorców z wielu branż albo bankrutuje, albo desperacko walczy o przetrwanie, a im jeszcze mało szkód wyrządzanych Polakom.
Przecież zgodnie z wytycznymi samego rządu od 2 miesięcy powinniśmy być w żółtej strefie! Tymczasem władza, przy wsparciu głównych mediów, zmierza do kolejnego twardego lockdownu. Obłęd trwa.
Z gigantycznych strat zdrowotnych, gospodarczych i społecznych będziemy przez odpowiedzialnych za to szaleństwo wychodzić wiele lat...
Nie, ludzie nie boją się wychodzić z domów. Ludzie jak nigdy wcześniej pokazują, że pragną powrotu do NORMALNOŚCI, którą za wszelką cenę próbuje im się zabrać! #OtwieraMY"

WitoM napisał(a):

Argumentum ad maiorem:
DamianTra napisał(a):

PostNapisane: 20 lutego 2021, 22:07 
Uzależniony od forum :)

jiGsaw napisał(a):
obowiązek... noszenia maseczek chirurgicznych.

Nie prawda, chodzi o jakiekolwiek okrycie twarzy, nawet chusta. Istotne że ci sami eksperci, ludzie którzy mają być wyrocznią dla ludzi... po roku zmieniają zdanie nt przyłbic. Każdy wie, że uuja one dają, alee chodzi o fakt, że tak to wygląda. Teraz sobie żarciki robią. Szopka. Za 5 lat gotowi powiedzieć, że maseczki też były bez sensu...

PostNapisane: 21 lutego 2021, 07:53 
Częsty bywalec

Jest:
Jig plyta ci sie zaciela. Czerpac wiedze o ochronnych elementach garderoby polecam z medycznych zrodel, nie od politykow xD Alez z ciebie... ograniczony czlowiek... Nie no serio. Wierzyc politykowi xDDDD i to takiemu, ktory populistycznie podchodzi do tematu, bo lemingow w ten sposob chce sobie zaskarbic xD Debil

PostNapisane: 21 lutego 2021, 08:44 
Przyjaciel forum

DamianTra napisał(a):
Jig plyta ci sie zaciela. Czerpac wiedze o ochronnych elementach garderoby polecam z medycznych zrodel, nie od politykow xD Alez z ciebie... ograniczony czlowiek... Nie no serio. Wierzyc politykowi xDDDD i to takiemu, ktory populistycznie podchodzi do tematu, bo lemingow w ten sposob chce sobie zaskarbic xD Debil

Słucham? Jakiemu politykowi? Ty żyjesz w jakichś urojeniach. :wstyd:

Poczytaj sobie badania naukowe nt. ochronności masek chirurgicznych i do czego służą, ogarnij się, bo to jest już żałosne, każdy to widzi.

https://dziendobry.tvn.pl/a/maseczki-ch ... d-zmianami - a to jest a propos tego, co podniosłem. Trąbili o tym wszędzie od kilku dni, na szczęście chyba był to jakiś fake news albo przygotowywanie tłuszczy do tego.

W ogóle STRASZNIE się nie spodziewałem, że dożyję czasów gdy będę mógł powiedzieć o Białorusi jako o wolnym kraju, a o Szwecji jako o prawicowym. Przynajmniej w wybranych sferach, ale jak ważnych z punktu widzenia dzisiejszej sytuacji.

WitoM napisał(a):

Argumentum ad maiorem:
DamianTra napisał(a):

PostNapisane: 21 lutego 2021, 08:48 
Częsty bywalec

Jest:
No tak. W sumie masz racje. Sama nazwa masek chirurgicznych mowi po co sa. Tylko dla chirurgow. I tylko do chirurgowania xDDDD

Jak mozna byc takim kretynem, wytlumacz mi prosze xD Bo to dla mnie jest niepojete. XXI wiek, tyle niebezpieczenstw na lewo i prawo a Ty jakos dajesz rade. Podziel sie ze mna ta wiedza :D

PostNapisane: 21 lutego 2021, 15:44 
Przyjaciel forum

DamianTra napisał(a):
No tak. W sumie masz racje. Sama nazwa masek chirurgicznych mowi po co sa. Tylko dla chirurgow. I tylko do chirurgowania xDDDD

Jak mozna byc takim kretynem, wytlumacz mi prosze xD Bo to dla mnie jest niepojete. XXI wiek, tyle niebezpieczenstw na lewo i prawo a Ty jakos dajesz rade. Podziel sie ze mna ta wiedza :D

To ty jesteś bezmózgiem, który nie rozumie co się pisze. Wiec powtarzam - maski chirurgiczne nie chronią przed zarażeniem się wirusem czyli przed wdychaniem np. skażonych drobin kropelkowych. Służą do tego aby nie pluć w pole operacyjne lub by płyny fizjologiczne operowanego nie dostały się na twarz operującego. Czego nie rozumiesz?

WitoM napisał(a):

Argumentum ad maiorem:
DamianTra napisał(a):

PostNapisane: 21 lutego 2021, 17:59 
Częsty bywalec

Jest:
Ja już ci mówiłem ze świat to nie są zera i jedynki. Ale to trzeba mieć pojęcie większe o świecie generalnie a nie tylko myśleć ‚albo myślisz jak ja albo lewak jestes’. Ty lubisz w zera jedynki. Ok Ale nie zmienia to faktu ze nie wiem jak dajesz sobie radę w dzisiejszym świecie. Domyślam się ze jakoś dajesz skoro tu jesteś. Na prawdę nie wiem...

PostNapisane: 21 lutego 2021, 20:35 
Specjalista

Moje BMW: Infiniti
Kod silnika: VQ37VHR
Dorzucę swoje 50 cent na ten temat bez obrażania kogokolwiek. To że mamy jakieś dziadostwo "w powietrzu" to dla mnie jest oczywiste. Od paru dni mam w rodzinie osoby zaszczepione tym syfem prosto z astry zenka. Masakra jakaś, gigantyczne osłabienie, gorączka, ból ręki gdzie była robiona szczepionka. Ogolnie bardzo dziwne uczucie choroby wcześniej nie znane. Ciotkę nawet bolały oczodoły. Osobę która przeszła covid i została zaszczepiona phizerem objawy też nie ominęły. Natomiast... nieźle sobie rządy zbudowały dookoła tego tą dziwną otoczkę lockdown'ów izolacji, ogolnie nie przemyślanych działań. Szkoda tylko że polakom zostawili dwa wyjścia
1. Umrzesz na to dziadostwo
2. Umrzesz z głodu
Nie ma co ukrywać jesteśmy sto lat za murzynami. Wyszło rozdawnictwo i brak umiejętności oszczędzania "gdy jest dobrze". Jakby były jakieś pieniądze może zdecydowaliby się na wprowadzenie stanu nadzwyczajnego. Czy innej realnej formy pomocy ludziom. Dobrze jak ktoś ogarnia życie i był w stanie zrobić sobie poduszkę finansową, lub akurat jego rozpędzona karuzela covidowego szaleństwa nie dotknęła. Tylko dalej pytanie co ze słabszymi, biedniejszymi? Cytując vateusza

(tak wiem to wycinek...ale jakoś tak mocno prawidziwie to brzmi )
Te ich niby tarcze nie działają i nie ważne czy to jednoosobowa działalność np kosmetyczki. Czy firma 500 osobowa gdzie musieli zwolnić połowę obsady w małym mieście, gdzie w obecnych czasach nie ma opcji żeby znaleźć sobie pracę. W społeczeństwie jak dla mnie każdy ma swoją rolę czy to pani sprzątaczka, która dba o higienę pomieszczeń w tych trudnych czasach, czy prezes, który próbuje poskładać w jedno mix puzzli kompletnie nie pasujących do siebie. Chore czasy w przenośni i dosłownie. Tyle ode mnie.

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1549 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69 ... 78  Następna strona

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1