BMW Sport

Forum dyskusyjne fanów marki BMW

Teraz jest 1 maja 2025, 05:58

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2258 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53 ... 113  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: Szczepionka wektorowa na Covid-19 - pewna śmierć!
PostNapisane: 15 kwietnia 2021, 08:08 
Przyjaciel forum

Moje BMW: e36 328i cabrio
Kod silnika: M52B28
Garaż: http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=49287
alduwiel napisał(a):
Jak to możliwe, że u mnie się wyświetla wziąć?

Trochę boję się podsuwać Ci teorie kto za tym może stać.

A może chciałabyś kupić
Ramki 3D z logo forum
albo
Smycze z logo forum?

Zobacz profil Wyślij e-mail  

PostNapisane: 15 kwietnia 2021, 08:10 
Moderator

Garaż: M3 e92 G-power 580hp
No ok, a co ze szczepieniami? Zapisałeś się już na pierwszą dawkę Pułkowniku?

PostNapisane: 15 kwietnia 2021, 08:14 
Przyjaciel forum

alduwiel napisał(a):
No ok, a co ze szczepieniami? Zapisałeś się już na pierwszą dawkę Pułkowniku?

Na pierwszą, na drugą i na trzecią :)

A może chciałabyś kupić
Ramki 3D z logo forum
albo
Smycze z logo forum?

PostNapisane: 15 kwietnia 2021, 08:16 
Moderator

Ciekawa sprawa, nie zastanawiają Cię głosy naukowców alarmujących o szkodliwości szczepionek?

PostNapisane: 15 kwietnia 2021, 08:25 
Przyjaciel forum

alduwiel napisał(a):
Ciekawa sprawa, nie zastanawiają Cię głosy naukowców alarmujących o szkodliwości szczepionek?

Pewnie, że trafiły, ale szczególnie trafiły do mnie Twoje argumenty, dlatego też postanowiłem zapisać się najwcześniej na 2070 rok, tak by mieć chwilkę aby obserwować skutki uboczne szczepionek.
Zgodnie z metodologią, zrobiłem sobie grupę badawczą 1000 osób zaszczepionych oraz 1000 osób niezaszczepionych.
Teraz będę sobie porównywał przez 50 lat skutki uboczne i jeżeli wszystko będzie ok to szczepienie mam wstępnie zarezerwowane na 4 marca 2070 roku (wtorek).

Podobnie będę teraz postępował z nowymi (i podejrzanymi) technologiami bezprzewodowymi (promieniowanie itp).
Komórkę już wyrzuciłem, mikrofalówka też w śmietniku.
Właśnie teraz też demontuję sterowniki SonOff w ogrodzie (cholera wie co w tym siedzi).

A przed Covdem, tak jak pan Zięba powiedział, walczę witaminą C, czosnkiem i naparem z Sosny- tylko sprawdzone, bezpieczne i NAUKOWE metody!

A może chciałabyś kupić
Ramki 3D z logo forum
albo
Smycze z logo forum?

PostNapisane: 15 kwietnia 2021, 08:30 
Moderator

Jak uważasz tak rób :)

14. Dywizjon Artylerii Samobieżnej / Żołnierz Zawodowy. 37 lat. Szczepiony w sobotę 10 kwietnia.

Obrazek

Komu wierzyć zatem?

Obrazek

https://www.facebook.com/grzegorzek.mar ... 4125789575

Moze uda mi się Wam wyjasnic na jakiej podstawie zostaliscie oszukani. Dam przykład: wlasnie umarł najwiekszy oszust swiata Pan B. Madof. Zdołał on oszukac ludzi na bagatela 65 miliardow dolarow ( odzyskano tylko 13 miliardow) ale jak to mu się udało?

Nie wiem czy znacie temat, ale przypomne tylko ze zostal skazany w 2009 roku a juz 10 lat wczesniej jego pracownik ostrzegał swiat ze to wyjeba. Napisl pismo do komisji papierow wartosciowych i nic. Nawet napisal ksiazke pod tytulem ,, dlaczego nikt nie slucha" o tej wyjebce. Gdyby go wysluchano to juz 10 lat wczesniej skonczyl by sie ten proceder. Nawet sam Madof smial sie z tego podczas procesu. Wiecie dlaczego nikt nie dał wiary temu pracownikowi CHOC PRZEDSTAWIAŁ SWIATU NIEZBITE DOWODY?

Bo dziś nie liczy się prawda sama w sobie tylko to kto ją mówi. Dlatego nikt nie wierzył pracownikowi za to wszyscy wierzyli Madoffowi bo mial reputację, nie przyjmowal do piramidy kazdego tylko tych co uznał za godnych (działal tak samo jak Tempelton) do tego zasiadal w komisji papierow wartosciowych itd.

Popatrzcie jsk jeden czlowiek mając tę moc potrafił oszukać cały swiat, a wyobrazcie sobie jakie efekty mogła by uzyskac zgraja takich typów dogadana razem np Bill Gats czy Ted Terner chocby...

PostNapisane: 15 kwietnia 2021, 11:22 
Przyjaciel forum

Moje BMW: M3
Kod silnika: S65B40
alduwiel napisał(a):
Bill Gats mowi na żywo przed publicznościa w programie TED, ze mamy przeludnienie i z zwiazku z tym poziom co2 jest za wysoki co zaowocuje ogromną katastrofą w rychłym czasie i dlatego mają plan ograniczenia populacji dzięki ,, nowym szczepionkom" i służbie zdrowia. Teraz mamy nowe szczepionki, a Wy sie zastanawacie czy je wziąć?

Ten Gil Bejc to jest dopiero kawał skur********* tak jak wszyscy inni, którzy z neutralnego gazu, który wydychamy, niezbędnego roślinom w procesie fotosntezy, zrobili problem godny ludobójstwa. Manipulując i powielając brednie.

Bezpośredni link do galerii Audi S4 Łepka —> viewtopic.php?f=55&t=173434

Jeszcze nie witom, a już żegnom.:
WitoM napisał(a):
Ja póki co galerii M4 nie planuje bo jestem zajęty słuchaniem dziwieku silnika z głośników

Argumentum ad maiorem:
DamianTra napisał(a):
Kolego jestem inzynierem. Naukowcem. Nie bazuje na sci-fi, autobiografiach czy jakiejkolwiek nie naukowej literaturze w celu wyksztalcenia swiatopogladu...

PostNapisane: 15 kwietnia 2021, 12:04 
Administrator

Moje BMW: mityczne
Kod silnika: tłuste konie
Garaż: Było: E36 318i sedan, E36 316i Compact, E39 528i sedan, E46 328Ci, E92 325Xi
Jest: F32 420i, F32 428i
Pułkownik Zuber napisał(a):
ok to szczepienie mam wstępnie zarezerwowane na 4 marca 2070 roku (wtorek).

Też tak nieśmiało zaczałem myśleć ale nie będę się aż tak spieszył, wziąłem środę, dzień po Tobie :]

PostNapisane: 15 kwietnia 2021, 14:47 
Uzależniony od forum :)

Moje BMW: E46 325 CiA
Garaż: https://bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=170039&start=0
Pułkownik Zuber napisał(a):
alduwiel napisał(a):

Pewnie, że trafiły, ale szczególnie trafiły do mnie Twoje argumenty, dlatego też postanowiłem zapisać się najwcześniej na 2070 rok, tak by mieć chwilkę aby obserwować skutki uboczne szczepionek.
Zgodnie z metodologią, zrobiłem sobie grupę badawczą 1000 osób zaszczepionych oraz 1000 osób niezaszczepionych.
Teraz będę sobie porównywał przez 50 lat skutki uboczne i jeżeli wszystko będzie ok to szczepienie mam wstępnie zarezerwowane na 4 marca 2070 roku (wtorek).

Podobnie będę teraz postępował z nowymi (i podejrzanymi) technologiami bezprzewodowymi (promieniowanie itp).
Komórkę już wyrzuciłem, mikrofalówka też w śmietniku.
Właśnie teraz też demontuję sterowniki SonOff w ogrodzie (cholera wie co w tym siedzi).

A przed Covdem, tak jak pan Zięba powiedział, walczę witaminą C, czosnkiem i naparem z Sosny- tylko sprawdzone, bezpieczne i NAUKOWE metody!

:rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: takie są FAKTY !

PostNapisane: 15 kwietnia 2021, 17:34 
Administrator

Garaż: Było: E36 318i sedan, E36 316i Compact, E39 528i sedan, E46 328Ci, E92 325Xi
Jest niby śmiesznie, ale prawdę mówiąc jest duża szansa że za 10 lat Aldek powie 'a nie mówiłem', podczas gdy cała reszta będzie leczyć jakieś dziwne dolegliwości których by nie miała.

Pamiętam jak w okolicy 2002 mówiłem, że panoramiczne monitory wejdą i wyprą kwadraty, to wszyscy że nieee, to sie nigdy nie przyjmie. W 2004 mówiłem że palmtop to fajna sprawa i każdy będzie miał mini komputerek ze sobą za kilka lat, to się wszyscy śmieli, że poco? I tu będzie podobnie.

Dziś więc mogę napisać, że Aldek pewnie ma rację a za 10 lat, do tego - będziecie jeździć na rowerach w zimę :rotfl:

Najlepsze jest to - że wszyscy nadal się będą śmiać :) Ale tak być musi.

PostNapisane: 16 kwietnia 2021, 20:36 
Moderator

Tutaj tez wrzucę, może Waldek łaskawie przeznaczy ciut czasu na tę sprawę i obejrzy. Ciekawy jestem kiedy wreszcie nadejdzie ten moment, moment przebudzenia :oczami: ile jeszcze trzeba zabrać Wam wolności byście mogli pojąć po co jest pandemia?

Ostatnio edytowano 16 kwietnia 2021, 21:59 przez Alduwiel, łącznie edytowano 1 raz

PostNapisane: 16 kwietnia 2021, 21:06 
Administrator

Ciężko się ogląda te filmy stylizowane na Archiwum X.

1) to nie jest tak że każdy jest wieziony do szpitala. Ludzie kwarantanne najcześciej dostają i na zasadzie 'jeździć obserwować'.
2) Przypadkiem jak robią testy, nie powinni ich robić sterylnie, z zamkniętą próbówką jak jest test i sól? Bo to zmienia postać rzeczy.
3) Opisane praktyki z zamykaniem obszarów szpitali że niby 'dezynfekcja' i brak miejsc - wiedziałbym o tym od kogoś, powiedzmy że żona jest dość blisko szpitali i tego wszystkiego.
4) ratownik mówi że przyjeżdża do sztywnego pacjenta? przecież sztywnienie nastepuje po ok 4 godzinach
5) karetke reanimacyjną wysyla sie do sztywnego pacjenta?
6) ludzie zaszczepieni zachowują się normalnie. Moi rodzice nie zmienili zachowania, dziadek nie zmienił z żony pracy koleżanki również tak samo się zachowują.

Jak dla mnie to jakieś mieszanie kłamstwa z prawdą, bo są trzy rzeczy które wiem i mi się nie zgadzają, innych rzeczy nie mam jak zweryfikować.
To przekaz tak zrobiony jaki młodzi zbuntowani ludzie - jak to moj znajomy określił - chcieliby dostać.

Co ten film ma za zadanie odgrać? :orany: Kto i w co tu gra?

PostNapisane: 16 kwietnia 2021, 21:53 
Moderator

:oczami:

PostNapisane: 16 kwietnia 2021, 23:47 
Administrator

PostNapisane: 16 kwietnia 2021, 23:53 
Administrator

Moje BMW: E60
Kod silnika: M57N
Garaż: Na przylądku, w portowej tawernie.
"spowiedzi " i sensacje youtubowe , nastawione na kliknięcia i subskrypcje, jeszcze papierków po lodach Friza brakuje, wystawianych na allegro po 2000 :rotfl: :rotfl: :rotfl:

Ludziom juz serio odwala.

PostNapisane: 17 kwietnia 2021, 10:37 
Moderator

Obrazek

Mam pytanie czy teraz już dostrzegacie tę depopulację czy jeszcze nie?

Kyokushin napisał(a):

Skomentuję: ktoś kto publicznie obraża kogoś innego jest dla mnie nikim. W owym filmiku miał podważyć tezy jakie mówił zamaskowany koleś, a co zrobił? Wykazał jedynie ,ze wszystko co powiedział zamaskowany typ jest prawdą w jego mniemaniu, a on sam ma inne mniemanie na owy temat niz zamaskowany typ , którego jedynie potrafił obrażać. Nic więcej nie wykazał.

Ostatnio edytowano 17 kwietnia 2021, 11:03 przez Alduwiel, łącznie edytowano 4 razy

PostNapisane: 17 kwietnia 2021, 10:46 
Administrator

alduwiel napisał(a):
Pytanie jakie dostrzegasz rozwiązanie ? :)

PostNapisane: 17 kwietnia 2021, 10:53 
Przyjaciel forum

alduwiel napisał(a):

Mnie to przekonalo,
Obrazek
Obrazek
Obrazek

PostNapisane: 17 kwietnia 2021, 10:58 
Moderator

Ta rozmowa nie ma sensu bo jesteście zmanipulowani do granic możliwości.

Dam Wam ciut wiedzy to może zauważycie co i jak się dzieje. Waldek Twoje umiłowanie do Reptailian jest owocem takiej inżynierii społecznej

10 ZASAD TEORII MANIPULACJI SPOŁECZNEJ
1. Rozpraszanie uwagi
Kluczowym elementem kontroli społecznej jest odwrócenie uwagi od spraw istotnych i zmian dokonywanych przez polityczne i ekonomiczne elity, przez ciągłe rozpraszanie uwag i zalew opinii publicznej nieistotnymi informacjami. Strategia odwracania uwagi jest kluczowa, aby zapobiegać zainteresowaniu społeczeństwa podstawową wiedzą z zakresu ekonomii, psychologii, prawa, socjologii lub cybernetyki. Utrzymuj opinię publiczną odwróconą od realnych problemów społecznych przez zniewolenie nieistotnymi sprawami. Społeczeństwo musi być cały czas bardzo zajęte – bez czasu na myślenie.
2. Wygeneruj problem i zaproponuj rozwiązanie
Metoda ta jest również określana jako problem-reakcja-rozwiązanie. Stwórz taką sytuację (problem), która wywoła u odbiorców żądanie podjęcia kroków natychmiastowych, mających na celu rozwikłanie problemu bądź zapobiegnięcie mu w przyszłości. Na przykład pozwól, aby rozprzestrzeniła się przemoc, aby społeczeństwo zgodziło się na zaostrzenie norm prawnych w ochronie własnego bezpieczeństwa, za cenę swojej wolności albo wykreuj kryzys ekonomiczny, aby usprawiedliwić radykalne cięcia świadczeń socjalnych.
3. Zmiany wprowadzaj stopniowo
Nie wdrażaj radykalnych zmian drastycznie, lecz stopniowo przesuwaj granicę społecznej akceptacji i wytrzymałości krok po kroku, rozbijając zmiany na kolejne lata. Tym sposobem przeforsowano fundamentalne przeobrażenia społeczno-ekonomiczne w Polsce w latach 1980-1990, które doprowadziły do rozkwitu ekonomii neoliberalnej: minimum świadczeń, prywatyzacja, niepewność jutra, elastyczność zatrudnienia, masowe bezrobocie, rozwój patologii społecznych, wypłaty na niskim poziomie, brak gwarancji godnego zarobku – wprowadzenie takich zmian jednocześnie wywołałoby rewolucję.
4. Strategia odroczenia
Kolejna metoda na przeprowadzenie niemile widzianej zmiany: przedstaw ją jako bolesną konieczność", którą bezwzględnie zmuszeni będziemy wprowadzić w przyszłości. Ludziom łatwiej jest bowiem zaakceptować widmo przyszłego poświęcenia niż przyjąć zmianę od razu. Ponadto społeczeństwa mają tendencję do naiwnej wiary, że "być może jakoś to będzie i uda się uniknąć problemu". Taka strategia daje więcej czasu na oswojenie się ze świadomością zmiany, a także przyjęcie jej w atmosferze rezygnacji, kiedy nadejdzie czas, by wcielić ją w życie.
5. Mów do społeczeństwa jak do dziecka
Większość reklam i komunikatów adresowanych do opinii publicznej korzysta z języka oraz sposobu argumentacji, jakiego używa się przemawiając do dzieci lub osób ograniczonych umysłowo, a więc uproszczonej i wręcz infantylnej formy komunikacji. Im bardziej chcesz swemu rozmówcy zamącić obraz rzeczywistości, tym bardziej staraj się infantylizować komunikat. Dlaczego? Jeżeli będziesz zwracać się do osoby, jakby miała lat dwanaście, to pod wpływem sugestii prawdopodobnie odpowie lub zareaguje bezkrytycznie, tak jak gdyby faktycznie miała dwanaście lub mniej lat.
6. Skupiaj się na emocjach a nie na racjonalności
Wykorzystywanie emocji, to klasyczna technika mająca na celu odstawienie na bok racjonalnej analizy i zdrowego rozsądku danej jednostki. Co więcej – użycie języka odpowiednio nacechowanego emocjonalnie daje możliwość podświadomego zaszczepienia idei, pragnień, lęków, niepokojów, impulsów, a przez to wywołanie określonych zachowań czy postaw.
7. Utrzymuj ludzi w ignorancji
Uczyń społeczeństwo niezdolnym do zrozumienia metod sprawowania nad nim kontroli. Edukacja oferowana niższym klasom musi być na tyle uboga i na przeciętnym poziomie, aby przepaść ignorancji pomiędzy niższymi a wyższymi klasami utrzymywała się, zaś techniki kontroli pozostawały niezrozumiałe dla klas niższych.
8. Promuj przeciętność
Spraw, aby w świadomości społecznej utrwaliło się przekonanie, że bycie głupim, wulgarnym, przeciętnym i niewykształconym to stan naturalny i jest on jak najbardziej w porządku i społecznie akceptowalny.
9. Wzmacniaj w ludziach poczucie winy
Pozwól, aby jednostki uwierzyły, iż są one jedynymi winnymi swoich niepowodzeń, przez niedostatek inteligencji, zdolności lub własnych starań. Dzięki temu, miast buntować się przeciwko systemowi, który stawia jednostkę w niekorzystnej dlań sytuacji, będzie ona żyła w poczuciu winy i zaniżenia samooceny, wiodącym nierzadko do depresji. W takich okolicznościach osoba staje się pasywna oraz niezdolna do działań zmierzających do zmiany systemu. Bierność społeczna oznacza brak rewolucji.
10. Poznaj ludzi lepiej niż oni sami są w stanie poznać siebie
W ciągu ostatnich dziesięcioleci szybki postęp naukowy spowodował rosnący rozziew pomiędzy zasobami wygenerowanej wiedzy a tym, co jest ogólnie dostępne (tłumaczone) szerokim rzeszom społeczeństwa. Dzięki osiągnięciom biologii (genetyka), neurobiologii, psychologii, cybersocjologii elity władzy są w stanie posiąść zaawansowaną wiedzę na temat poszczególnych jednostek, jak i społeczeństwa, co pozwala im poznać człowieka lepiej i z większą dokładnością niż może on wiedzieć o samym sobie. Oznacza to wprost, że dysponując tą wiedzą można sprawować nieskrępowaną kontrolę nad jednostkami – większą niż one same mogą posiąść nad sobą

Ostatni punkt przeanalizujcie w kontekście tego co Wam mówiłem, nie ma demokracji są tylko owce, psy i pasterze ...

Frank napisał(a):
alduwiel napisał(a):
Pytanie jakie dostrzegasz rozwiązanie ? :)

Informować ludzi, tak aby zrozumieli ,ze to nie to samo co płaska Ziemia i Reptalioni

PostNapisane: 17 kwietnia 2021, 11:15 
Administrator

alduwiel napisał(a):
Informować ludzi, tak aby zrozumieli ,ze to nie to samo co płaska Ziemia i Reptalioni
Ok, ale jak już zrozumieją, to co dalej ?

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2258 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53 ... 113  Następna strona

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1