alduwiel napisał(a):
Spokojnie Panowie, Waldek twierdzi , ze to wszystko bajki i to w dodatku wyjątkowo zabawne, więc nie ma sie co zamarwtiać. Ja juz nawet uspokojony rozmyslam nad autem w lansing.
Po co czekac z marzeniami skoro mała rata i juz jezdzę nową m3, a dług? A tam kto by się tym przejmował, niskie stopy będą wiecznie , a w takim rqzie trzeba korzystac i szalec do woli bo jutro mozna umrzec i po co bylo czekać, odkladac i czas tracić?
Grunt to odbiegać od tematu, i w ogole nie rozumiec czego sie samemu napisalo

przypomne, ze zgodnie z trescia pytania napisales ze szczepionka to PEWNA ŚMIERĆ, w samej tylko polsce w momencie pisania tych kocopołów jest 15 mln szczepionkek przyjetych wiec mozna by smialo powiedziec ze okolo 7 mln ludzi jest zaszczepionych (niektore szczepionki sa 2 dawkowe), ja mialem podaną modernę i oprocz lekkiego bólu w miejscu aplikacji nie mialem absolutnie nic, moja dziewczyna byla szczepiona astrą i na drugi dzien miala dreszcze, byla oslabiona itp, ale kolejnego dnia jej przeszlo, wszystkie te informacje sa na ulotce. Niektorzy ludzie moga reagowac inaczej ale tak to juz jest, kazdy organizm jest inny i fakt ze ludzie kompletnie nie robia sobie zadnych badan to nie wiedza ze moga byc uczuleni na banany, czekolade, orzechy, laktoze czy jakies bialka/substancje ktore MOGA BYC W SZCZEPIONCE. Trzeba sie badac
Tak czy siak zeby nie rozpisywac sie za dlugo bo i tak nie zrozumiesz. wiec krotko:
Mam beke z tego ze stworzyles temat ze szczepionki to PEWNA ŚMIERC, podczas gdy miliony zaszczepionych ludzi na swiecie wciaz... zyje.
Mam beke z Twoich kontrastow i dwubiegunowosci (czyt: piszesz ze, nie zalezy ci na hajse, a spory % Twoich postow nawiazuje do mnie/moich osiagniec/zarobkow ogolnie).
Mam beke z tego ze co jakis czas tworzysz temat z pogranicza konca internetu szukajac to kolejnych atencjonariuszy a potem w innych tematach mowisz ze to jednak nie ma sensu.
Mam beke z tego ze jestes paradoksem sam z siebie i oszukuejsz sam siebie podajac sprzecznosci w swoich wypowiedziach.
Gdyby to ode mnie zalezalo to osobom takim jak Ty odbieral bym prawa rodzicielskie bo wychowywanie dzieci w Twoim otoczeniu moglo by byc spolecznie niebezpieczne i prowadzic to nienawisci spolecznej, izolacji, szerzenia faszyzmu itp.
Mam tylko cicha nadzieje ze ciagle sie zgrywasz i na zywo jestes innym czlowiekiem bo na forum bmw to jestes typem najwiekszej zarazy spolecznej porownywanej do aktywistow miejskich ktorzy sa najwazniejsi i ma byc po ICHNIEJSZEMU a jak nie to faszyzm, nietoleracncja, LPG i inne.
Zrob sobie przysluge i jak nie chcesz byc podsluchiwany przez sluzby to wylacz sobie internet