BMW Sport

Forum dyskusyjne fanów marki BMW

Teraz jest 2 maja 2025, 04:36

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2258 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54 ... 113  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: Szczepionka wektorowa na Covid-19 - pewna śmierć!
PostNapisane: 17 kwietnia 2021, 11:18 
Przyjaciel forum

Ty, a moze ja nie jestem zmanipulowany tylko ten co chce manipulowac? nie pomyslales o tym? moze ja jestem tajnym masonem AlDżerebKakonDeDreb? eee i co teraz? nie spodziewales sie Iluminati na forum BMW a jednak! ha!

to skoro juz sie ujawnilem to mam takie plany na swiat ze szczeki bedziesz mial opad!

Zobacz profil Wyślij e-mail  

PostNapisane: 17 kwietnia 2021, 11:22 
Administrator

Moje BMW: E60
Kod silnika: M57N
Garaż: Na przylądku, w portowej tawernie.
wujekwaldus napisał(a):
Ty, a moze ja nie jestem zmanipulowany tylko ten co chce manipulowac?
Ja zawsze wiedziałem, że z takimi furami to Ty jesteś reptilianin a nie normalny ziomek :D

PostNapisane: 17 kwietnia 2021, 11:27 
Przyjaciel forum

Frank napisał(a):
wujekwaldus napisał(a):
Ty, a moze ja nie jestem zmanipulowany tylko ten co chce manipulowac?
Ja zawsze wiedziałem, że z takimi furami to Ty jesteś reptilianin a nie normalny ziomek :D

no ba, po prosu szukam tych "prorokow prawdy" na forach, potem wysylam sms'a o tresci "pomagam" na numer 1-800-REPTALIAN i przychodza i sciagaja takiego delikwenta z internetu na zawsze.

a tak serio to Alduwiel nabija wam niezle wejscia na forum ;) szkoda ze nie mam czasu wszystkie czytac ale boje sie ze plakal bym ze smiechu tak jak 20 lat temu gdy czytalem bash.org.pl ... ;)

PostNapisane: 17 kwietnia 2021, 11:28 
Moderator

Garaż: M3 e92 G-power 580hp
Frank napisał(a):
alduwiel napisał(a):
Informować ludzi, tak aby zrozumieli ,ze to nie to samo co płaska Ziemia i Reptalioni
Ok, ale jak już zrozumieją, to co dalej ?

Tylko tyle wystarczy na chwilę obecną, nie musisz znać całego planu tak abyś mógł zacząć działać. Tak samo jak ruszasz w trasę z Poznania do Zakopanego, całej trasy widzieć od razu nie musisz , wystarczy zaufanie do tego ze to co aktualnie widzisz wystarczy bo reszta ukaże się w trasie ;)

PostNapisane: 22 kwietnia 2021, 22:51 
Moderator

Obrazek

PostNapisane: 24 kwietnia 2021, 08:57 
Częsty bywalec

Moje BMW: E93
Kod silnika: N54B30
Garaż: Było:
E36 325i: viewtopic.php?f=102&t=169233
Jest:
E93 335i: viewtopic.php?f=6&t=172752
No to teraz jestem odbiornikiem. Fajnie. Mozna sluchac innych mysli. Ale tez tylko odbiornikow. Dodatkowo, czuje, ze po drugiej dawce bede mogl widziec przez ubrania w 100%. Teraz tylko do bielizny

Obrazek

PostNapisane: 24 kwietnia 2021, 09:04 
Moderator

Faktycznie dziś doznałem objawienia :szok: teraz rozumiem, ze się myliłem, ale co w tym dziwnego?
Ja jeden zwykły czlowiek mam prawo się pomylić , ale nie czuję wstydu i mogę jawnie tutaj o tym mowić.
Globalisci mają rację, bez radykalnego zmniejszenia populacji czeka nas idiokracja dlatego tez nie ma innego wyjscia. Szczepcie się! To dla naszego dobra...

PostNapisane: 24 kwietnia 2021, 10:37 
Przyjaciel forum

Moje BMW: M3
Kod silnika: S65B40
Zaszczepion trzeciego dnia umar i pogrzebion :rotfl:

Nie ma to jak się chwalić nielegalnie przyjęta szczepionka :rotfl:

Bezpośredni link do galerii Audi S4 Łepka —> viewtopic.php?f=55&t=173434

Jeszcze nie witom, a już żegnom.:
WitoM napisał(a):
Ja póki co galerii M4 nie planuje bo jestem zajęty słuchaniem dziwieku silnika z głośników

Argumentum ad maiorem:
DamianTra napisał(a):
Kolego jestem inzynierem. Naukowcem. Nie bazuje na sci-fi, autobiografiach czy jakiejkolwiek nie naukowej literaturze w celu wyksztalcenia swiatopogladu...

PostNapisane: 24 kwietnia 2021, 11:39 
Moderator

Damian setki nie dożyje, to pewne. Z drugiej strony trudno mi powiedzieć ilu ludzi chcą wykończyć ci którzy mają więcej pieniędzy niż inni, w każdym razie nie mogą tego zrobić od razu, nie mogą za jednym zamachem wrzucić 5 miliardom ludzi trucizny do jedzenia.
Istnieje na świecie szereg ograniczeń norm jakości żywności, wody , powietrza. Dzięki nauce wiadomo jak obejść te ograniczenia, by doprowadzić do zatrucia organizmu i w efekcie wywołać śmiertelną chorobę lub gwałtowny zgon. Otruć ofiarę trzeba w taki sposób żeby nie była w stanie połączyć ciężkiej choroby, zatrucia, z cudzym działaniem. Z tego powodu toksyczne związki muszą być podawane w dopuszczalnych normach i łączyć się dopiero w ludzkich organizmach, tworzyć bomby biologiczne, wykorzystujące, jako zapalnik, naturalne procesy przemiany zachodzące w ludzkich komórkach.

Już kiedyś ktoś powiedział że najcieńsza granica pomiędzy życiem a śmiercią jest w medycynie. Medycyna daje nieograniczone możliwości zabijania, tworząc potrzebę ochrony zdrowia, potrzebę leczenia , można zaaplikować ofierze, za jej zgodą, truciznę by ją zabić albo okaleczyć i własnie się temu przyglądacie.

PostNapisane: 24 kwietnia 2021, 17:36 
Częsty bywalec

Moje BMW: E93
Kod silnika: N54B30
Garaż: Było:
E36 325i: viewtopic.php?f=102&t=169233
Jest:
E93 335i: viewtopic.php?f=6&t=172752
jiGsaw napisał(a):
Nie ma to jak się chwalić nielegalnie przyjęta szczepionka :rotfl:
xD

Aldi: noo jak nie. Ja juz mam w programie 110 i 12 wnukow. Teraz musze sie skupic na tym, zeby ktores z nich wkrecilo sie w rodzine, ktora to wszystko ustawia ;)

PostNapisane: 24 kwietnia 2021, 19:08 
Fan włoszczyzny

DamianTra napisał(a):
Obrazek

I teraz szambo wybije, i piorun pierdyknie!

PostNapisane: 24 kwietnia 2021, 21:01 
Pierwsze kroki

Moje BMW: F10 3.0 benzyna 2013
Już niedługo się przyda... ci co się zaszczepili... przemiana wkrótce...

PostNapisane: 24 kwietnia 2021, 22:11 
Moderator

Okazuje się, że osoby zaszczepione szczepionkami mRNA mogą być bardziej podatne na zakażenia innymi wariantami SARS CoV-2 w porównaniu do osób niezaszczepionych
https://www.facebook.com/arkadiusz.tete ... 3685575296
"Twój rząd okłamuje Cię w sposób, który może doprowadzić do Twojej śmierci – były wicedyrektor jednego działu firmy Pfizer"
https://ulukasza.pl/twoj-rzad-oklamuje-cie-w-sposob.../

PostNapisane: 26 kwietnia 2021, 22:49 
Moderator

Obrazek

PostNapisane: 5 maja 2021, 23:56 
Administrator

Moje BMW: mityczne
Kod silnika: tłuste konie
Garaż: Było: E36 318i sedan, E36 316i Compact, E39 528i sedan, E46 328Ci, E92 325Xi
Jest: F32 420i, F32 428i
Póki co ludzie chwalą Pfizera i Moderne. Co myślicie?

PostNapisane: 6 maja 2021, 05:43 
Przyjaciel forum

Moje BMW: M3
Kod silnika: S65B40
Ja myślę, że trzeba jeszcze się zaszczepić na grypkę, anginkę, zapelenie płuc i poczekać aż będzie szczepionka na kaca, lepiej z domu nie wychodzić do tego czasu.

Aż zacytuję jakiegoś randoma z internetu...

"Szczepionka nie chroni przed "zachorowaniem", ale paszport szczepień już tak. Dzięki niemu będzie można podróżować, chodzić na koncerty itd. Gdzie tu logika? Ludzie co z wami? Były u nas dwie fale zgonów, pierwsza to brak dostępu do służby zdrowia, druga po szczepieniach. Zobaczymy co się będzie dziać na jesieni, obawiam się prawdziwej fali poszczepiennej. Już mówią o ogniskach " wariantu indyjskiego", jakieś wytłumaczenie trzeba mieć..."

Ciekawy jestem kiedy zaczną te szczepionki przynosić jakiś rezultat, już szczepią osoby poniżej 30. roku życia. Wykonano już ponad 12 milionów szczepień, czy ktoś badał jaki to miało/ma wpływ na liczbę chorych/zgonów? Bo jak dla mnie ŻADEN, obecnie spada, bo ZAWSZE spada na wiosnę ilość przeziębień, kończy się sezon grypowy itp. itd. Szczepienia dają GÓWNO, a przynajmniej nie ma widać specjalnie, że jest inaczej.

Komentarz innego randoma:

"Szczepionka nie chroni przed "zachorowaniem", ale paszport szczepień już tak. Dzięki niemu będzie można podróżować, chodzić na koncerty itd. Gdzie tu logika? Ludzie co z wami? Były u nas dwie fale zgonów, pierwsza to brak dostępu do służby zdrowia, druga po szczepieniach. Zobaczymy co się będzie dziać na jesieni, obawiam się prawdziwej fali poszczepiennej. Już mówią o ogniskach " wariantu indyjskiego", jakieś wytłumaczenie trzeba mieć..."

Bezpośredni link do galerii Audi S4 Łepka —> viewtopic.php?f=55&t=173434

Jeszcze nie witom, a już żegnom.:
WitoM napisał(a):
Ja póki co galerii M4 nie planuje bo jestem zajęty słuchaniem dziwieku silnika z głośników

Argumentum ad maiorem:
DamianTra napisał(a):
Kolego jestem inzynierem. Naukowcem. Nie bazuje na sci-fi, autobiografiach czy jakiejkolwiek nie naukowej literaturze w celu wyksztalcenia swiatopogladu...

PostNapisane: 14 maja 2021, 18:26 
Administrator

Moje BMW: E60
Kod silnika: M57N
Garaż: Na przylądku, w portowej tawernie.

PostNapisane: 14 maja 2021, 19:54 
Fan włoszczyzny

Właśnie miałem to wrzucić Frank ;)

PostNapisane: 15 maja 2021, 07:34 
Moderator

Spokojnie Panowie, Waldek twierdzi , ze to wszystko bajki i to w dodatku wyjątkowo zabawne, więc nie ma sie co zamarwtiać. Ja juz nawet uspokojony rozmyslam nad autem w lansing.
Po co czekac z marzeniami skoro mała rata i juz jezdzę nową m3, a dług? A tam kto by się tym przejmował, niskie stopy będą wiecznie , a w takim rqzie trzeba korzystac i szalec do woli bo jutro mozna umrzec i po co bylo czekać, odkladac i czas tracić?

PostNapisane: 15 maja 2021, 08:14 
Przyjaciel forum

alduwiel napisał(a):
Spokojnie Panowie, Waldek twierdzi , ze to wszystko bajki i to w dodatku wyjątkowo zabawne, więc nie ma sie co zamarwtiać. Ja juz nawet uspokojony rozmyslam nad autem w lansing.
Po co czekac z marzeniami skoro mała rata i juz jezdzę nową m3, a dług? A tam kto by się tym przejmował, niskie stopy będą wiecznie , a w takim rqzie trzeba korzystac i szalec do woli bo jutro mozna umrzec i po co bylo czekać, odkladac i czas tracić?

Grunt to odbiegać od tematu, i w ogole nie rozumiec czego sie samemu napisalo ;)
przypomne, ze zgodnie z trescia pytania napisales ze szczepionka to PEWNA ŚMIERĆ, w samej tylko polsce w momencie pisania tych kocopołów jest 15 mln szczepionkek przyjetych wiec mozna by smialo powiedziec ze okolo 7 mln ludzi jest zaszczepionych (niektore szczepionki sa 2 dawkowe), ja mialem podaną modernę i oprocz lekkiego bólu w miejscu aplikacji nie mialem absolutnie nic, moja dziewczyna byla szczepiona astrą i na drugi dzien miala dreszcze, byla oslabiona itp, ale kolejnego dnia jej przeszlo, wszystkie te informacje sa na ulotce. Niektorzy ludzie moga reagowac inaczej ale tak to juz jest, kazdy organizm jest inny i fakt ze ludzie kompletnie nie robia sobie zadnych badan to nie wiedza ze moga byc uczuleni na banany, czekolade, orzechy, laktoze czy jakies bialka/substancje ktore MOGA BYC W SZCZEPIONCE. Trzeba sie badac

Tak czy siak zeby nie rozpisywac sie za dlugo bo i tak nie zrozumiesz. wiec krotko:
Mam beke z tego ze stworzyles temat ze szczepionki to PEWNA ŚMIERC, podczas gdy miliony zaszczepionych ludzi na swiecie wciaz... zyje.
Mam beke z Twoich kontrastow i dwubiegunowosci (czyt: piszesz ze, nie zalezy ci na hajse, a spory % Twoich postow nawiazuje do mnie/moich osiagniec/zarobkow ogolnie).
Mam beke z tego ze co jakis czas tworzysz temat z pogranicza konca internetu szukajac to kolejnych atencjonariuszy a potem w innych tematach mowisz ze to jednak nie ma sensu.
Mam beke z tego ze jestes paradoksem sam z siebie i oszukuejsz sam siebie podajac sprzecznosci w swoich wypowiedziach.

Gdyby to ode mnie zalezalo to osobom takim jak Ty odbieral bym prawa rodzicielskie bo wychowywanie dzieci w Twoim otoczeniu moglo by byc spolecznie niebezpieczne i prowadzic to nienawisci spolecznej, izolacji, szerzenia faszyzmu itp.

Mam tylko cicha nadzieje ze ciagle sie zgrywasz i na zywo jestes innym czlowiekiem bo na forum bmw to jestes typem najwiekszej zarazy spolecznej porownywanej do aktywistow miejskich ktorzy sa najwazniejsi i ma byc po ICHNIEJSZEMU a jak nie to faszyzm, nietoleracncja, LPG i inne.

Zrob sobie przysluge i jak nie chcesz byc podsluchiwany przez sluzby to wylacz sobie internet ;)

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2258 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54 ... 113  Następna strona

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1