Towarzyszu Krzysztof wasze czytanie ksiazek mija się z celem ponieważ wy ponownie potwierdziliście, ze nie potraficie czytac ze zrozumieniem.
Jak na bezmyślnego kuca przystalo, łapiecie bzdury wypowiedziane przez przygłupów z konfederacji i pudrujecie ich idiotyzmy ...

Dlatego tez gdybyście wy towarzyszu Krzysztof potrafili czytac ze zrozumieniem wiedzielibyście, ze tak jak na poprzedniej stronie odniosłem się do słow wypowiedzianych wczesniej , tak również i na tej stronie odniosłem się do słów uzytych wczesniej.
To przygłupy z konfederacji na twitterze ( rzut ekranu zamieściłem wyzej ) użyły słow
podatki i opłaty i do tego się odniosłem.
Jak na bezmyślnego kuca

przysłalo pretensje macie do innych, zamiast do błaznów z konfederacyjnych szeregów w tym przypadku obsługujących twittera.
Nie ogarniacie również sedna
Cytuj:
Przygłupy z konfederacji o rzekomych 45 podwyzkach podatków i opłat przez rząd pisaly już w styczniu 2021. Powtarza się schemat, że jedno zagadnienie rozbite na kilka punktów i liczba się zwiększa.
Nie rozwodząc się już nad tym, że odwiniaja rzad nawet wtedy gdy podatki podnosza samorządy.
konfederacja przy niedoborze pieniędzy w budzecie, tak jak inne rządzące partie, w formie podatków ściagałaby brakujące pieniadze z obywateli.
W związku z powyższym aktualne są słowa dotyczace konfederacji ( nie ludzi w ogole w szerokim kontekscie, ale tych z konfederacji )
Nazwanie przygłupa z konfederacji przygłupem nie jest obrazaniem, a stwierdzeniem skoro ktos taki wierzy w niepłacenie podatkow, skladek, wyjscie z UE i NATO, sojusz z Rosją , odebranie praw wyborczych kobietom. Twierdzi ze nie ma gwałtu, gdy kobieta nie krzyczy. Twierdzi, ze na śpiocha można wykorzystac kobiete, bo skoro spi to nie protestuje. Bredzi o faszyzmie, totalitaryzmie, reżimie, dyktaturze, rozbiorach, matrixie, niewolnictwie, braku wolnosci. Jest przeciwny demokracji ponieważ ugrupowanie które popiera przegrało wybory, gdyby wygrało to demokracją byłaby dobra. Wszędzie widzi komuchów, lewaków i socjalistow także w Szwajcarii, która również wypłaca zasiłki na dzieci. Nie potrafi czytac ze zrozumieniem oraz nie potrafi odpowiedziec na pytanie
Cytuj:
W jakim państwie system podatkowo- gospodarczy proponowany przez konfederację działa z powodzeniem ?
Inteligentny konfederata to oksymoron taki jak sucha woda i kogos takiego IQ jest na niskim poziomie przysłowiowego kuca gimbusa, który uważa, że polityka i ekonomia sa zerojedynkowe. Taki idiota nawet nie ogarnia prostych liczb, ale pianę bije.

Osoby, które chcą wyjechac powinny to uczynić jak najszybciej. Gdy wejdą w życie tzw paszporty covidowe , nie będzie łatwo podróżować niezaszczepionym kucom i tym samym ich misterny plan podboju świata legnie w gruzach.
Parafrazując klasyka:
Przygłupom z konfederacji kury szczac prowadzić, a nie politykę robić.