BMW Sport

Forum dyskusyjne fanów marki BMW

Teraz jest 2 maja 2025, 04:27

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2258 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56 ... 113  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: Szczepionka wektorowa na Covid-19 - pewna śmierć!
PostNapisane: 21 maja 2021, 15:06 
Uzależniony od forum :)

Moje BMW: TESLA
Kod silnika: ELEKTRYCZNY
Garaż: TESLA MODEL 3 Performance | BMW e92 328iA ALPINWEISS III | DODGE CHALLENGER R/T | Opel vivaro XD | G30 518d+ RWD 8HP
Spoko luz, ja wszystko rozumiem. Jednak folia stopnop czy jak to sie nazywa nie można o tym mówić, że to fachowa wiedza.

E46 M3 Alpinweiss III viewtopic.php?f=89&t=171180
BYŁO:
E92 335i Schwarz 2 IC turboworks + Charge Pipe Turboworks
367KM/541NM http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=167595

e39 540iA SEDAN CANYONROT ->> http://bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=147863

e36 318is Coupe HELLROT MOTORSPORT INTERNATIONAL LIMITED EDITION ->> http://bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=145412

e36 328i Coupe ALPINWEISS III
->> http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=141651[/color]

Zobacz profil Wyślij e-mail  

PostNapisane: 21 maja 2021, 15:31 
Przyjaciel forum

Moje BMW: M3
Kod silnika: S65B40
Obrazek

Też macie takich pośród znajomych?

Bezpośredni link do galerii Audi S4 Łepka —> viewtopic.php?f=55&t=173434

Jeszcze nie witom, a już żegnom.:
WitoM napisał(a):
Ja póki co galerii M4 nie planuje bo jestem zajęty słuchaniem dziwieku silnika z głośników

Argumentum ad maiorem:
DamianTra napisał(a):
Kolego jestem inzynierem. Naukowcem. Nie bazuje na sci-fi, autobiografiach czy jakiejkolwiek nie naukowej literaturze w celu wyksztalcenia swiatopogladu...

PostNapisane: 21 maja 2021, 19:06 
Zacna persona forum

Do zdjęcia powyżej ... niestety nie przekonałem swoich rodziców ani szwagra. Wszyscy przed obawami przekraczania granic zaszczepili się. O złym stanie zdrowia kilka dni z rzędu po szczepionce nie wspomnę. :kwasny:

PostNapisane: 21 maja 2021, 20:33 
Moderator

Garaż: M3 e92 G-power 580hp
Poniżej wywiad z dr Hałatem. W szczepionkach użyto wektorów za pomocą których materiał z RNA wirusa łączy się z DNA gospodarza. W efekcie organizm gospodarza produkuje kopie wirusa, zarażając innych. Wtedy jeszcze nie wiedziałem, że w strukturę wirusa wmontowano białko kolca, wiedziałem że coś tam jest co wywołuje dziwne reakcje immunologiczne. Miałem także rację co do tego dlaczego nie ujawniono struktury wirusa, bo został on spreparowany w laboratorium wojskowym, białko kolca nie znalazło się z tam z zupy z nietoperza.

Dociera do światowej opinii publicznej coraz więcej informacji o tym, że wirusa przygotowano w laboratoriach wojskowych wspólnie prowadzonych przez Chińczyków i Amerykanów.

Najważniejsze, dowód na to, że toczy się III Wojna Światowa, pod spodem na obrazku informacja o szczepionce rosyjskiej sputnik V zawierającej dwa adenowirusy ( ad5 i ad6 ) jakie neutralizują białko kolca. To dlatego Węgry błyskawicznie zaczęły szczepić swoją populację tą szczepionką i już nie będą uczestniczyć w szczepieniach pod protektoratem Brukseli.

Rozumiecie, Rosjanie wiedzieli że Rockefeller, Rotszyld i reszta bandy zaatakowali ludzkość bronią biologiczną.

https://cai24.pl/polska/31707/najnowszy ... 8aUR-V9yR8

Obrazek

PostNapisane: 21 maja 2021, 21:02 
Zacna persona forum

Rosjanie mają dobry wywiad. Zastanawiam się czy my w ogóle możemy mieć jakiś wpływ na górę? Wszystko idzie w tym kierunku, który został przeanalizowany już dawno, będziemy musieli zrobić to co chce władza.

PostNapisane: 22 maja 2021, 09:51 
Moderator

Tutaj trafny komentarz Gadomskiego na ten temat https://www.facebook.com/10005182242409 ... 5924319153

PostNapisane: 22 maja 2021, 19:12 
Specjalista ds osiągów

Moje BMW: M5
Kod silnika: S62/S63
jiGsaw napisał(a):
Jeszcze niedawno głośno się mówiło, że roznoszą wirusa tak samo. Także tutaj zwracam honor - faktycznie RÓŻNIE to jest lub może być lub nie wyjaśniono do końca, widocznie nie dotarłem do innych badań.

:piwo: respect Adamie.

II wicemistrz GPP 2015 Street RWD
Wicemistrz GPP 2016 Street RWD
Mistrz Polski PZM 2024 Street RWD

PostNapisane: 23 maja 2021, 06:53 
Częsty bywalec

Moje BMW: E93
Kod silnika: N54B30
Garaż: Było:
E36 325i: viewtopic.php?f=102&t=169233
Jest:
E93 335i: viewtopic.php?f=6&t=172752
Aldi.

Dlaczego kon, krowa i sarna, mimo ze jedza to samo; docelowo trawe; sraja innym ksztaltem gowna?

PostNapisane: 23 maja 2021, 17:52 
Zacna persona forum

Ile jeszcze rzeczy nie wiemy? A media oczywoscie Grzecznie pod butem wladzy.
https://youtu.be/B6uy24-5vJM

PostNapisane: 23 maja 2021, 18:44 
Przyjaciel forum

Moje BMW: M3
Kod silnika: S65B40
Alik87 napisał(a):
Ile jeszcze rzeczy nie wiemy? A media oczywoscie Grzecznie pod butem wladzy.
https://youtu.be/B6uy24-5vJM

Ten film został usunięty z powodu naruszenia wytycznych dla społeczności YouTube.

:wstyd:

co to było?

Bezpośredni link do galerii Audi S4 Łepka —> viewtopic.php?f=55&t=173434

Jeszcze nie witom, a już żegnom.:
WitoM napisał(a):
Ja póki co galerii M4 nie planuje bo jestem zajęty słuchaniem dziwieku silnika z głośników

Argumentum ad maiorem:
DamianTra napisał(a):
Kolego jestem inzynierem. Naukowcem. Nie bazuje na sci-fi, autobiografiach czy jakiejkolwiek nie naukowej literaturze w celu wyksztalcenia swiatopogladu...

PostNapisane: 24 maja 2021, 07:48 
Zacna persona forum

Skończę zmianę to opisze film.

PostNapisane: 27 maja 2021, 18:09 
Zacna persona forum

Dlaczego moj opis filmu zostal usuniety?

PostNapisane: 27 maja 2021, 21:53 
Przyjaciel forum

Moje BMW: Było E39. Jest E88
Kod silnika: N52B30
Garaż: viewtopic.php?f=6&t=171542
Alik87 napisał(a):
Dlaczego moj opis filmu zostal usuniety?

ponieważ Ten opis został usunięty z powodu naruszenia wytycznych dla społeczności BMW Sport ;), tu są wtyki NWO.

PostNapisane: 28 maja 2021, 01:14 
Administrator

Moje BMW: E60
Kod silnika: M57N
Garaż: Na przylądku, w portowej tawernie.
Chyba o czymś nie wiem :D

PostNapisane: 28 maja 2021, 07:20 
Częsty bywalec

Moje BMW: E61 KOMBI
Kod silnika: M57TU
Garaż: https://bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=167617
wczoraj jakieś zamieszanie było chyba na serwerach.
bo mój wpis w galerii również "wsiąkł"... może Billy "Wrota" już działa...

PostNapisane: 28 maja 2021, 08:10 
Zacna persona forum

Ale numer, no nic kto przeczytal ten przeczytal. Piona

PostNapisane: 28 maja 2021, 08:56 
Moderator

NWO GP-T1000? Masz na myśli sojusz Rockefellerów z Rotschildami ,który sięga roku 1875, kiedy to wysłannik Rotszylda Schiff przybył do Cleveland, by udzielić Rockefellerom wsparcia w bitwie o amerykański rynek naftowy?

W tym czasie 95% transportu kolejowego w USA było kontrolowane przez spółki J.P.Morgana i spółkę Kuhn and Loeb, obie podlegające Rotszyldom. Schiff utworzył spółkę South Improvement Company, jaka po bardzo niskich cenach transportowała ropę i produkty rafinacji spółki Standard Oil Company Rockefellera, co pozwoliło tej rodzinie wyciąć konkurencję w USA i zająć pozycję monopolisty na amerykańskim rynku naftowym. Tenże Standard Oil, razem z niemieckim potentatem chemicznym IG Farben utworzyły, już w XX wieku, kartel jaki przygotował Niemcy do II wojny światowej.

Rockefellerowie związali się z syjonistyczną elita żydowską także przez utworzenie Chase Manhattan Bank, z połączenia Rockefellerowskiego Chase Manhattan Bank i kontrolowanego przez Żydów Bank od the Manhattan Co. Po kolejnej fuzji Bank ten stał się jednym z sześciu największym banków świata JP Morgan Chase &Co.

Powiązania kapitałów Rockeffelerów i Żydów widać także w pierwszej strukturze FED. Akcje FED wyemitowane przez New York National City Bank objęli : James Stillman 47 498 akcji, J.P.Morgan – 14 500 akcji, William Rockefeller 10 000 akcji, John Rockefeller 1750 akcji. Akcje FED wyemitowane przez New York National Merchant Bank objęli : 10 000 - George Baker, 7800 - J.P. Morgan, Marry Harriman -5600, Paul Warburg 3000, Jacob Schiff 1000 , J.P. Morgan Junior – 1000, Akcje FED wyemitowane przez Chase National Bank w wysokości 13 408 akcji objął George Baker, Akcje FED wyemitowane przez Hanover Bank objęli : James Stillman 4000 akcji i William Rockefeller 1540 akcji.

Przypomnę że James Stillman był Prezesem innego banku pod kontrolą Rockefellerów First National City Bank, znanego dzisiaj pod nazwą City Banku. Dwie córki Stillmana wyszły za mąż za synów Williama Rockefellera. A William Rockefeller ożenił się z przedstawicielka rodziny Carnegie. Do królestwa rodziny Rockefeller należą : MetLife, Metropolitan Life Insurence, New York Life Insurence, Chemical Bank, Exxon Mobil, Standard Oil of California, Standard Oil od Indiana, United Airlines, Northwest Airlines, Long Island Power, U.S Steel, NASA, IBM, AT&T, Central Railway Company, Delta Air Lines, Motorola, Safeway, Hewlett-Packard, Du Pont, Shell.

Jeżeli przyglądamy się rozkładowi udziałów w FED musimy widzieć cztery grupy. Pierwsza to tajny zakon amerykańskiej elity Skull And Bones, reprezentowanej przez Rockefellerów, Harrimana, Sillmana i Bakera. Jako ciekawostkę podam że Baker ożenił się z córka samego Benjamina Franklina Florence Tucker. Druga grupa to Żydzi, ci z USA, Wielkiej Brytanii, Niemiec, Francji, Włoch skupieni pod wodzą Rotszyldów w organizacji z centralą w Londynie. Trzecia grupa, najmniej widoczna to elita Wielkiej Brytanii, ta skupiona w tajnej organizacji Group oraz wokół organizacji Cecila Rhodesa i Alfreda Milnera, kontrolująca organizację Żydów w Londynie. Idąc tym tropem odkryjemy że większość oligarchów z USA zawdzięcza swoją pozycję wsparciu i pieniądzom z City Of London. Wygląda na to że centrum świata jest w Londynie. Czwarta grupa to elita niemiecka, także niezbyt widoczna, ale niezwykle silna. na tym tle rywalizacja niemiecko - brytyjska jest aż nadto widoczna.

Elity USA dążyły do dominacji nad światem. By urzeczywistnić ten plan trzeba było zepchnąć z piedestału Starą Europę, zneutralizować Rosję, Niemcy, Francję i Anglię. Żydzi chętnie wsparli ten plan pod warunkiem utworzenia państwa żydowskiego w Palestynie. Temu pomysłowi Europa była od początku przeciwna. Tak powstał projekt nowego ładu jaki odzwierciedla znana Wam mapa Gomberga . Pisałem o tym wiele razy, że Syjoniści już w połowie XIX wieku rozumieli , że aby wskrzesić państwo żydowskie potrzebna będzie wojna światowa. Pierwsza wojna rozwiązała pierwszy problem- Imperium Osmańskie. Zagwarantowała jednocześnie elitom anglo-amerykańskim darmowy dostęp do bogactw Bliskiego i Dalekiego Wschodu, przede wszystkim do ropy naftowej. Równolegle rozwiązano drugi poważny problem - Rosję, podbijając ją od wewnątrz, likwidując wrogą Żydom Dynastię Romanowów.

Żydzi byli wypędzani 47 razy w ciągu ostatniego 1000 lat. Wielu autorów licznych książek i artykułów stara się wyjaśnić ten fenomen, tymczasem rozwiązanie tej zagadki jest proste. Otóż Żydzi nie przestrzegając praw tam gdzie żyli szybko się bogacili. Za pieniądzem szła żądza udziału we władzy, chęć opanowanie innego państwa - przyczółka gdzie Żydzi będą czekać na wskrzeszenie Wielkiego Syjonu ( Polin to nie nazwa Polski, ale z hebrajskiego miejsca gdzie odpoczniesz czekając na Mesjasza ) . Żydzi próbowali wgryźć się w państwa Europy Zachodniej, ale nie zdołali skorumpować i przeciągnąć na swoją stronę elit państw zachodniej Europy. Te, gdy razy dostrzegły zamiary Żydów, powiązane ze sobą krwią, więzami rodzinnymi i lojalnością zaczęły nawzajem się ostrzegać i pilnować Żydów. W efekcie Żydzi byli wyrzucani z kolejnych państw.

Graniczy z pewnością przekonanie , że na Dworach Zachodniej Europy urodziła się myśl aby żywioł żydowski przekierować na Wschód. Myliłby się ktoś kto uważa że Zachodnie Królestwa nie dostrzegały, już w XIV wieku, rosnącej potęgi Rzeczpospolitej. Mamy na to mocny dowód, bo w bitwie pod Grunwaldem przeciwko wojsku dowodzonemu przez Jagiełłę, stanęło całe rycerstwo zachodniej Europy. Nie dziwmy się zatem że Żydzi masowo w XIV wieku zaczęli migrować do Rzeczpospolitej gdzie przyjął ich z otwartymi ramionami Kazimierz Wielki. Tragiczna w skutkach decyzja władcy jaki nie wyciągnął żadnych wniosków z postępowania innych władców Europy.

Wróćmy teraz do przełomu XIX i XX wieku, bo ambicje żydowskie nie wygasły pomimo upływu czasu, a wręcz przeciwnie, potęga Żydów urosła i żądza opanowania innego kraju stała się rzeczą najpilniejszą. Zapytacie, jak to, nagle elity Zachody przestały się bać Żydów ? I tak i nie. W okresie od XVII do XIX wieku Żydzi dali liczne dowody swojej operatywności mnożąc bogactwo rodom i rodzinom z całej Starej Europy Zachodniej. Doszło wówczas do układu, pomiędzy tymi elitami a Żydami. Żydzi od XVIII wieku sukcesywnie przejmowali zarządzanie finansami możnych tamtego świata. Około połowy XIX wieku służyli wszystkim wpływowym siłom w Europie. Nie pozostało zatem nic innego jak zaproponować najznakomitszym rodom i rodzinom z Europy Zachodniej by przestały ze sobą walczyć i zaczęły wspólnie pracować dla dobra wszystkich, projektować wojny, rewolucje, konflikty, przemiany społeczne i ekonomiczne. Tak powstała ponadnarodowa elita której organizacja nieprzerwanie istnieje do dziś.

Żydzi złożyli tym elitom przysięgę lojalności, kładąc na szali swoje życie i obiecując elitom doprowadzenie ich do boskości. Z kolei elity zagwarantowały Żydom , że jeżeli spełnią tę obietnicę otrzymają w nagrodę Wielki Syjon, który z odbudowanej wieży Babel będzie zarządzał jednym światowym państwem w imieniu nowych Bogów. Wszystko zostało tym planom podporządkowane. Żydzi zażądali jednak gwarancji. Jak pamiętamy Romanowowie popełnili w drugiej połowie XIX wieku dwa wielkie błędy.

Pierwszy, zapragnęli kontrolować bliski wschód, podbić Imperium Osmańskie, co oznaczałoby zagrożenie wielowiekowych interesów kolonialnych Anglii, Francji i Holandii i ulokowanych na Bliskim i Dalekim Wschodzie i otwarcie drogi na Afrykę, a wiec zagrożenie interesów wszystkich państw kolonialnych Zachodniej Europy. Ramonowom marzyła się dominacja nad światem, dlatego zamierzali osłabić Starą Europe. To właśnie z tego powodu popełnili drugi błąd, Aleksander II sprzymierzył się z Lincolnem przeciwko Starej Europie i przeważył o wyniku wojny secesyjnej na korzyść Unii, czym wydał wyrok na Romanowów.

Podają nieprawdę w podręcznikach historii, wojna secesyjna to nie była wojna o wyzwolenie niewolników, to Stara Europa obawiając się wzrostu potęgi Stanów Zjednoczonych chciała je rozerwać i osłabić, tak jak uczyniła to z Rzeczpospolitą. Romanowowie stając po stronie Unii stanęli przeciwko Starej Europie. Życiem za ten bunt przeciwko możnym tego świata zapłacili i Lincoln i Aleksander II zabici w ten sam sposób , w zamachu. Dodać trzeba do tego że zachód, by skłócić Moskwę z Polakami posłużył się Polakiem - Chryniewieckim. Zabójstwo Aleksandra II zatrzymało reformę konstytucyjną i rolną, Cara, przeprowadzaną pod wpływem zmian w Ameryce, jakich realizacja być może zamknęłaby drogę do rewolucji mas w Carskiej Rosji.

Każda ze stron umowy, elity i Żydzi chciała zagwarantować swoje interesy. Syjoniści zażądali od elit zachodu, by zachować równowagę sił, protektoratu nad Rosją i Polską. Umówiono się że po wyniesieniu do roli światowych mocarstw USA i ZSSR, po zepchnięciu z piedestału Europy Zachodniej, po utworzeniu bloku wschodniego to Żydzi będą nadzorcami w podbitych państwach wschodu, że Izrael zostanie powołany decyzjami elit USA i żydowskich namiestników ZSSR. Utrzymywanie władzy przez Żydów w podbitych państwach miało gwarantować nienaruszalność zawartego przymierza.

Jeżeli ktoś nie wierzy w to że te plan ukuto już w połowie XIX wieku, to niech przyjrzy się gwałtownej migracji Żydów do polskich zaborów. W ciągu niespełna sto lat, od roku 1795 roku do końca 1899 do rozebranej Polski przybyło 2,5 miliona Żydów. Ktoś kto ich skierował do nieprzyjaznego zaboru musiał znać plan utworzenia ZSSR i przejęcia kontroli nad Polska. Pierwsza próba miała miejsce od razu w 1920 roku, bardzo spieszyło się Syjonistom , ale okazała się nieskuteczna. To dlatego Piłsudski agent żydowski uciekł z pola walki dzień przed bitwą bo nie wierzył w zwycięstwo nad armia dowodzoną przez generałów zachodu, przez Niemców, Anglików, Francuzów, wspieraną przez USA.

To wyjaśnia dlaczego do dziś Polacy są w swoim własnym kraju deptani, poniżani, mordowani, zmuszani do emigracji, dlaczego polski kapitał nie może rozwinąć skrzydeł. Polska jest spoiwem wielostronnego układu, podporą porządku budowanego przez dwie wojny światowe. Tego układu pilnują nie tylko Żydzi, ale też Amerykanie, Rosjanie, Anglicy, Niemcy i Francuzi. Pisałem o tym wiele razy , wróg jest z każdej strony.

Świadomość tych faktów pozwala zrozumieć to "wyduszanie cytryny" systematyczne i periodyczne upuszczanie polskiej krwi, cykliczne zmuszanie tysięcy Polaków do emigracji, utrzymywanie licznych patologii w naszym kraju, wrogich Polakom służb, wojska, depczących Polaków sędziów i prokuratorów, , nie dopuszczanie do odbudowy polskiej przedsiębiorczości.

"Nowy Ład" PIS jest logiczną konsekwencją okupacji Polski, jak zwykle celem jest zniszczenie polskiej klasy średniej, polskiej własności, zmuszenie kolejnego pokolenia do emigracji, znienawidzenia Polski i Polaków. To jest ten sam mechanizm jaki stosowali zaborcy, a potem okupanci po 01.09.1939 roku, Niemcy i Sowieci, przeciwstawić sobie Polaków, nieświadome masy przeciwko przedsiębiorcom i inteligencji wykreować konflikt klas i przez niego kontrolować społeczeństwo.

Na koniec warto krótko wyjaśnić jak zbudowany jest ten okupacyjny system. Oparty jest on na kilku filarach, przede wszystkim na tworzeniu prawa, tysięcy przepisów regulujących każdy najdrobniejszy szczegół naszego życia oraz na redystrybucji. Jak pamiętamy jednym z tych którzy pilnowali by do tej masy prawa produkowanej przez Sejm Polacy nie zdołali przemycić korzystnych dla siebie zapisów był niejaki Berman vel Borowski z SLD. Czytał każdy akt prawny wyprodukowany w parlamencie, od deski do deski. W związku z tym że ktoś musi pilnować wykonywania tych regulacji powołano kosztujący miliony aparat urzędniczy państwa. Stanowią go w przeważającej liczbie Polacy, kontrolowani przez Żydów.

W związku z tym że państwo jest wszechobecne to aparat państwa dokonuje redystrybucji dóbr i wolności wykorzystując do tego tysiące regulacji prawnych. Mechanizm ten działa jak gilotyna, niszczy każdego Polaka który przekroczy cenzus wyznaczony przez okupanta. To z tego powodu tak wielu Polaków było niszczonych przez aparat skarbowy, administrację, ministerstwa, prokuraturę i sądy ( Kluska i wielu innych).

W 2011 roku, podczas jednego ze swoich wystąpień Roman Kluska podał liczby. Ten obozowy aparat, pilnujący porządku w Polin kosztuje około 200 mld EUR rocznie polskich podatników ( w 2011 roku ). W związku z tym że nasze państwo jest przeregulowane, a system opresyjny i niewydolny nie generuje kapitału i musi cały czas pożyczać na utrzymanie tego aparatu opresji. Same odsetki od obsługi tych pożyczek na utrzymanie : wojska, policji, służb, urzędników, armii tajnych grup operacyjnych, tajnych współpracowników, ( utworzono je w każdym byłym województwie ), propagandy kosztują podatników 12 mld EUR rocznie ( w 2011 roku ). Ten dług nieustannie rośnie i trzyma nasz kraj jak psa na smyczy. Ten mechanizm daje zarobić naszemu okupantowi, tym którzy pożyczają, świetnie żyje się także obozowym kapo, sędziom, prokuratorom, oficerom wojska, służb, wysokim urzędnikom, zarządzającym spółkami Skarbu Państwa, którzy przy każdej okazji okradają naród ( afera FOZZ, Amber Gold, łapówki, ustawione przetargi, marnotrawstwo pieniędzy publicznych ) za przyzwoleniem władz okupacyjnych, które aprobują każde przestępstwo osłabiające nasz kraj, podtapiające go w tym bagnie patologii.

Perfidia tego planu polega na tym, że ci którzy czerpią korzyści z tego niewolniczego systemu, ta część Polaków w służbie oprawcy, nie dopuszcza do jakiejkolwiek zmiany, zaraz mamy reakcję wojska, służb, policji i wymiaru sprawiedliwości. Czy oni są świadomi tego co robią ? Wielu z nich tak. Proszę spojrzeć do tyłu, rok 1956, 1968, 1981. Zawsze ten sam przebieg wydarzeń.

Nie dziwmy się że ci sami ludzie brali udział w wydarzeniach 10.04.2010 roku, bo każda próba przywrócenia Polski Polakom spotyka się z ich bezpardonową reakcją, albowiem oznacza utratę władzy, wpływów i przywilejów. Okupanci doglądają naszej kolonii, obozowi kapo są jednak od wieków umoczeni w zbrodnię i występek i sami nadgorliwie pilnują interesu. Kto podpalił most na Wiśle, a teraz taśmociąg w elektrociepłowni ? Oczywiście wszystko pod czujnym okiem służb zachodu, pod podsłuchem, nasłuchem, kamerami, satelitami. Co do tego nie ma wątpliwości, jesteśmy nieustannie w stanie wojny od 01.09.1939 roku, tylko niewielu ją widzi i ją rozumie.

PostNapisane: 28 maja 2021, 10:36 
Forumowy terrorysta

Obrazek

PostNapisane: 28 maja 2021, 11:17 
Częsty bywalec

Moje BMW: E93
Kod silnika: N54B30
Garaż: Było:
E36 325i: viewtopic.php?f=102&t=169233
Jest:
E93 335i: viewtopic.php?f=6&t=172752
Moja baza wirusow juz jest uaktualniona na tip top :D i jakos nie czuje zwiekszonego sposobu kontroli.

Niektorzy myla rozwoj cywilizacyjny z wysrywami z mozgu xD Szkoda mi co poniektorych. Ale i jednoczesnie gnicie dobre ten watek zapewnia, bo dorosli ludzie i tak sami z siebie xD

PostNapisane: 28 maja 2021, 12:22 
Moderator

Stary kawał jeszcze mi go dziadek w pierwotnej wersji opowiadał. Damian powiedz, a Ty wiesz z czego wynika ta rożnica?

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2258 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56 ... 113  Następna strona

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1