alduwiel, nie mam odpowiednio dużo wiedzy żeby doradzać, ale nie można wszystkiego negować, a badań które mówią co innego, czy ludzi traktować jako podpłaconych. Cytat i komentarz prof. Lucjana Wyrwicza, kierowniak Kliniki Onkologii i Radioterapii Narodowego Instytutu Onkologii w Warszawie:
Dane te wskazują, że zdecydowaną większość osób umierających w Polsce z powodu COVID-19 stanowią osoby niezaszczepione. W rejestrach służb sanitarnych od 1 czerwca do 13 lipca 2021 r. odnotowano 1428 zgonów u osób z rozpoznanym zakażeniem koronawirusem, a z tej grupy tylko 26 chorych przebyło pełen cykl szczepień. Tym samym ponad 98 proc. zgonów przypisanych oficjalnie do COVID-19 stanowią pacjenci niezaszczepieni
Co ważne, 21 osób w pełni zaszczepionych, które od początku czerwca do 13 lipca zmarły z powodu COVID-19, miało powyżej 70 lat. W piątek Ministerstwo Zdrowia podało z kolei, że jedynie 0,61 proc. osób w pełni zaszczepionych zakaziło się koronawirusem.KKrzysztof napisał(a):
nie będę Ci tłumaczył wypowiedzi Korina nie rozumiesz to trudno. Powiedział tak prosto, że bardziej się nie da.
Powiedział jedną z wielu bzdur, co jest typowe dla filozofów, a twardy elektorat to łyka.
KKrzysztof napisał(a):
w sumie o niczym większość nigdy nie ma racji, a z ciekawości zapytam skąd masz takie informacje.
??? W czym większość nie ma racji??? Informacje od zaufanego wieloletniego diabetologa, potwierdzają to dane z neta.
KKrzysztof napisał(a):
Nie dziwi Ciebie fakt, że jak jakiś lekarz powie coś innego to od razu go wzywają na dywanik ? Tak ma wyglądać debata ?
W każdej sprawie jest kilka stron a my na podstawie obserwacji decydujemy którą wybieramy. Tylko ja nie chcę Ci mojej narzuć mam nadzieję, że już jesteś po szczepieniu i z dziećmi pojechałeś chociaż jak pokazują statystyki dzieci przechodzą covida bez problemu.
Nie chcesz mi nic narzucać, ale już sugerujesz, że z dziećmi jestem po szczepieniu, nie mając o tym żadnej wiedzy? LOL
KKrzysztof napisał(a):
Widzę, że boli was iż Konfederacja i ich zdrowy rozsądek non stop zyskuje
Takk, chyba według Sputnika.... realnie ciągle krążą wokół progu...