kai napisał(a):
jiGsaw napisał(a):
kai napisał(a):
serio...?
czemu z moich podatków idzie kasa na teatry czy parki skoro tam nie chodzę?
czemu są budowane drogi, autostrady czy tunele skoro nimi nie jeżdżę?
czemu w paliwie jest podatek drogowy, skoro tankuję tylko swojego crossa i jeżdżę po lasach
sami sobie finansujcie swoje fanaberie!
masakra, chyba nie wiecie jak działa świat
Forumowe lewactwo za to wie najlepiej. F u c k logic.
stary, jak dla mnie to ty jesteś lewakiem numer 1.
miałeś starą beemkę, i każdy w podatkach ma ci się zrzucać na proste nowe drogi.
pewnie byłeś pierwszy żeby się szczepić i teraz się cieszysz, jak segregują ludzi.
hatfu na ciebie, czysty pisowiec - elektorat, co głosuje na pis, żeby emeryturki mieć wyższe - cały ty.

słucham?

wybacz, ale mam w stu procentach prawicowe poglądy. Ty natomiast brakiem logicznego myślenia tylko się zabetonowałeś po lewej stronie. Ale, żeby nie było, to wyjaśniam:
1. Nie ma każdy, tylko grupa płacąca podatki, a więc pracująca, z dróg korzystają wszyscy chcąc nie chcąc, Kyo to wyjaśnił. JKM wielokrotnie podnosił temat dróg prywatnych i w wielu przypadkach na pewno tak powinno być, ale w tej chwili raczej trudno byłoby to zorganizować.
2. Nie byłem się szczepić, nie jestem lewakiem, więc segregację oczywiście potępiam.
3. Po raz kolejny się kompromitujesz. Powtarzam po raz kolejny - nie głosuję na żadne partie lewicowe.
Proponuję, przed wysłaniem kolejnego postu, przęłaczyć taki mały switch, który może masz gdzieś na głowie, będzie podpisany "Brain" i należy wajchę/pokrętełko przełożyć na pozycję "ON".
WitoM napisał(a):
Ja póki co galerii M4 nie planuje bo jestem zajęty słuchaniem dziwieku silnika z głośników
Argumentum ad maiorem:
DamianTra napisał(a):
Kolego jestem inzynierem. Naukowcem. Nie bazuje na sci-fi, autobiografiach czy jakiejkolwiek nie naukowej literaturze w celu wyksztalcenia swiatopogladu...