edc1980 napisał(a):
Witam wszystkich, specjalnie założyłem konto na tym forum ponieważ nurtuje mnie pewna kwestia

Posiadam E46 z 2003 roku (marzec) razem z nawigacją MK4 na kasety, zmieniarką w bagażniku oraz modułem bluetooth. SW to 4-1/02. Czy mógłby ktoś z was kto może ma taką wiedzę powiedzieć mi czy moje navi ma kostkę AUX? (Ewentualnie czy jest możliwość zrobienia tego bez rozbierania całego radia) Najlepiej chociaż orientacyjnie ponieważ jest dużo roboty żeby wyciągnąć tą navi a wolałbym tego nie robić jeśli dowiem się wcześniej.
Z góry dziękuję za odpowiedź

Trochę odgrzeje temat, być może komuś się przyda. Miałem ten sam problem i można to sprawdzić/rozwiązać w dwojaki sposób.
Pierwszy: wyciągając monitor z deski w wiązce która idzie do monitora navi może być wpleciony kabelek do którego trzeba podpiąć przejście na jacka 3.5mm. U mnie niestety nie było.
Drugi: Wyciągnąć z bagażnika tuner BM54 zrobić zdjęcie naklejki i wysłać zapytanie do firmy zajmującej się wymianą końcówek mocy która będzie w stanie odpowiedzieć czy się da wyciągnąć AUXa, przy takiej operacji dali kabel z jackiem 4m który trzeba było przeciągnąć od bagażnika do przodu samochodu. Chcąc korzystać z AUXa w navi musi cały czas siedzieć kaseta magnetofonowa a niestety w dzisiejszych czasach ciężko ją gdzieś dorwać. Warto przy okazji wymienić końcówki mocy jeżeli nie było to wcześniej robione. Jeżeli ktoś chce się bawić w car audio z innym wzmakiem to polecam wyciągnąć również RCA. Pozdro