Pułkownik Zuber napisał(a):
jiGsaw, czy mógłbyś znaleźć jakieś info o dr Brooksie, jego pracach, czymkolwiek.
No chyba że lewacka siła wymazała wszystko, to trzeba wtedy szukać w źródłach drukowanych- może jeszcze nie zdążyli wszystkiego spalić

Nie o to chodzi, ja nawet tego filmiku nie oglądałem - aż do teraz. Chodzi o źródło jakie podajecie. Po prostu nie raz się natknąłem na takie manipulacje, akurat na demagogu, że głowa mała.
Wradzając do meritum. Czyli tego filmiku, to moja opinia jest taka:
Po tym co pisał Alduwiel to się spodziewalem, że to jakaś konferencja naukowa co najmniej... Tymczasem...
Po pierwsze Shawn, czy Sean? Zarówno w filmiku jak i w tym fakehunterze nie potrafią nawet jednoznacznie określić imienia tego człowieka. Ja na szybkiego ustaliłem, że chodzi prawdopodobnie o Sean'a.
Na nagraniu widać jakieś dzieciaki, prawdopodobnie studenciaki. Jest tam też jeden gościu wyglądający na jakiegoś prowadzącego? Może to jakiś zajadły antyszczepionkowiec albo zajadły przeciwnik tego konkretnie preparatu (na Covid - 19) i zaraził tym swoich studentów, wezwał jakiegoś typa, który być może i jest PhD humanistą za jakiego się przedstawia, może nawet napisał książki, ale raczej propagandowo - polityczne:
https://www.amazon.com/Books-Sean-M-Bro ... rooks+Ph.D.
Natomiast w żadnym razie nie jest on lekarzem, ani naukowcem związanym z tymi dziedzinami. Przynajmniej nie natknąłem się na takie informacje.
Ze swojej strony:
Żony kuzyna żona jest akurat w ciąży. Zobaczymy co będzie z maleństwem, na razie wychodziłoby na to, ze jest wśród 20% tych szczęściar, które nie poroniły w pierwszym trymestrze, pomimo zaszczepienia dwoma dawkami. Taka to wiedza jest głoszona na tym studenckim spotkanku.
Według mnie, jeżeli to poważna uczelnia, to ten prowadzący, o ile to prowadzący i autoryzował ten wykład, powinien wylecieć z roboty.
Staram się podchodzić racjonalnie do sprawy, tyle.
WitoM napisał(a):
Ja póki co galerii M4 nie planuje bo jestem zajęty słuchaniem dziwieku silnika z głośników
Argumentum ad maiorem:
DamianTra napisał(a):
Kolego jestem inzynierem. Naukowcem. Nie bazuje na sci-fi, autobiografiach czy jakiejkolwiek nie naukowej literaturze w celu wyksztalcenia swiatopogladu...