BMW Sport

Forum dyskusyjne fanów marki BMW

Teraz jest 1 maja 2025, 08:54

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1232 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 62  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: Czy putler wywoła wojnę ?
PostNapisane: 11 marca 2022, 19:38 
Zacna persona forum

orzel_man napisał(a):
Niebianska Jerozolima.
Nie.ma co wiecej gadac.
Wczoraj Sumlinski mówił o przejściu wzdłuż naszej granicy.
Do dziś wieczór to była abstrakcja.
Jak widać Chłopaki mają dobre źródła
Białoruś spokojnie może udostępnić ten rejon...
Od południa gorzej bo góry.
Szybko się dzieje

Haha, Tomasz Budzyński byly major delegatury abw w lublinie, mający pod sobą kilka set osób... strikes again xD

Zobacz profil Wyślij e-mail  

PostNapisane: 11 marca 2022, 20:39 
Częsty bywalec

Moje BMW: E61 KOMBI
Kod silnika: M57TU
Garaż: https://bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=167617
No co.
Zapis zarazy bardzo ciekawy.
Mi się podobał.

PostNapisane: 11 marca 2022, 21:32 
Zacna persona forum

Looz, po prostu u sumlinskiego bawi mnie zawsze ten opis powtarzany po kilka razy w kazdej ksiazce ;)

PostNapisane: 12 marca 2022, 06:40 
Przyjaciel forum

Moje BMW: M3
Kod silnika: S65B40
Kyokushin napisał(a):
Kyokushin napisał(a):
Tak myślę, że z tymi Migami, to mając takich sojuszników - nie potrzebujemy już wrogów.

Ktoś w naszym rządzie naprawdę okazał się świadomy, że w sposób nagłośniony, dali znać że damy Migi do USA/NATO aby operowały z Ramstein

NATO tam proponowało żebyśmy dali Migi to USA dadzą F16.
W balona by nas tak zrobili, że my byśmy dali Migi i zostali z gołą dupą, Ruscy by nam dali w czapę, a NATO by powiedziało ze sami w wojnę weszliśmy, nasza suwerenna decyzja i nie mogą nas bronic.

W dodatku, na naszą odpowiedz ze dajemy migi - ale do Ramstein, tu i teraz, dokładnie to nam odpowiedzieli, do tego okazało się ze przekazanie F16 trwało by kilka lat a poza tym nasze Migi - nasza sprawa i nie muszą nam nic w zamian dawać.

Ewidentnie chcieli nas wsadzić na minę, by wypchnąć poza konieczne ramy obronne NATO.
Teraz mamy pewność, że jak do czegoś dojdzie, to pomoc NATO będzie jak w 1939

Przemyślałem głębiej ten temat, i bardziej mi się składa obrazek w całość.
To raczej nie jest jednak tak, że NATO chciało nas w dupę kopnąć w paszczę lwa.

To jest tak - że NATO widzi istotne ryzyko udziału w wojnie, mając nas w sojuszu, na tyle istotne że chcieli zrobić intrygę na tyle grubymi nićmi szytą, żeby nas ustawić poza ramy ubronne sojuszu 'tu i teraz', bez czekania i usuwania jako członka.

Wydaje mi się NATO wie, że lew po nas przyjdzie i nie chcą nas musieć bronić. To nie są dobre wiadomości.

To stawia na stół zdecydowanie inne pytanie - nie "czy" tylko "kiedy". Czytam że Białoruś ma dołączyć do inwazji na Ukrainę - i tutaj zaczyna się rodzić już bardzo luźna jeszcze teoria - czy w związku z powyższym na Ukrainę?

Amerykanie mieli nas za idiotów, a sami się ukarali i wystawili na pożarcie własnego lewactwa.

https://wiadomosci.wp.pl/sprawa-mig-ow- ... 804201568a

Bezpośredni link do galerii Audi S4 Łepka —> viewtopic.php?f=55&t=173434

Jeszcze nie witom, a już żegnom.:
WitoM napisał(a):
Ja póki co galerii M4 nie planuje bo jestem zajęty słuchaniem dziwieku silnika z głośników

Argumentum ad maiorem:
DamianTra napisał(a):
Kolego jestem inzynierem. Naukowcem. Nie bazuje na sci-fi, autobiografiach czy jakiejkolwiek nie naukowej literaturze w celu wyksztalcenia swiatopogladu...

PostNapisane: 12 marca 2022, 10:16 
Moderator

Garaż: M3 e92 G-power 580hp
Jest jeden niepodważalny dowód, że komuniści Biden, Harris, Pelosi, Scholz, Macron, Trudeau i Putin razem uzgodnili zniszczenie Ukrainy. Tym dowodem jest HAARP.

HAARP , ten w USA, to 13 hektarowy plac, „zabudowany” 180 wieżami antenowymi w 15 kolumnach po 12 rzędów. Na szczycie każdej wieży znajdują się po dwie dipolowe anteny. Jeden z dipoli jest dostrojony do sygnału w zakresie od 2,8 do 7 MHz, drugi od 7 do 10 MHz. Dwa dipole zamocowane są poziomo, jak wielkie X, na szczycie każdej wieży. W danym momencie może działać tylko jedna antena. Pięć metrów nad Ziemią, między wieżami, rozciągnięty jest metalowy ekran. Tworzy on stały reflektor dla anten. W czasie transmisji przejmuje skierowaną w dół energię radioelektryczną i odbija ją ku górze. W ten sposób sygnał ulega wzmocnieniu.

Ekran to tarcza dla ludzi i zwierząt przed silnym polem RF emitowanym podczas transmisji. Pod zespołem anten znajduje się 30 schronów z nadajnikami. Każdy nadajnik może wytworzyć energię radioelektryczną o wartości 10 000 watów. Łącznie 360 nadajników może przesłać do anten 3 600 000 watów mocy. HAARP został tak zaprojektowany , że posiada zdolność do skupiania transmisji w jednym punkcie wysoko na niebie, co daje HAARP moc efektywną 3 600 000 000 watów.

HAARP, z biegiem czasu, stał się przede wszystkim bronią masowej zagłady – bronią geofizyczną, gdyż zdolny jest wywołać tsunami, trzęsienia Ziemi, huragany, katastrofalne zmiany pogody, powodzie, susze. GWEN i HAARP nigdy by nie powstały gdyby nie wspólna praca naukowców ( Roland Zinurowicz Sagdiejew ) USA i ZSSR, ponad 10 lat eksperymentów z wielkim magnesem zamontowanym na stacji Gomel na Białorusi w latach 1977-1986, podłączonym do elektrowni w Czernobylu.

Kiedy było już wiadomo, że Rosja zaatakuje Ukrainę wielki sojusznik Ukrainy, USA mogły spokojnie zmienić pogodę nad Ukrainą, zasłonić niebo, wywołać zimę, niskie temperatury, czy silne opady, powodzie, utopić Ukrainę w błocie, wszystko po to by zatrzymać kolumny wojsk rosyjskich, uniemożliwić swobodne i precyzyjne atakowanie. Stawało się pilne by uniemożliwić satelitom rosyjskim kierowanie tą wojną, podglądanie co robią Ukraińcy. Jednak od początku ataku mamy nad Ukrainą przepiękną pogodę....

Obrazek

Lada chwila odpalą broń biologiczną, winę będą zrzucać jedni na drugich.

PostNapisane: 12 marca 2022, 11:47 
Fan włoszczyzny

Nawalny nie będzie mógł wystartować w wyborach. Polecam obejrzeć jego film dokumentalny "Pałac Putina"

PostNapisane: 12 marca 2022, 12:16 
Przyjaciel forum

Moje BMW: M3
Alduwiel Ty jesteś zwolennikiem wszystkich możliwych teorii spiskowych. Jak twoja głowa radzi sobie z taką wiedzą ;)

PostNapisane: 12 marca 2022, 12:32 
Zacna persona forum

--==Mały==-- napisał(a):
Alduwiel Ty jesteś zwolennikiem wszystkich możliwych teorii spiskowych. Jak twoja głowa radzi sobie z taką wiedzą ;)

Ma racje, widzialem, uzywalem wlasnie po stronie aliantow (przypadek? Nie sądzę)- weather control device:
https://youtu.be/LB8bkOw_in8

PostNapisane: 12 marca 2022, 12:57 
Forumowicz

Moje BMW: 320d
Kod silnika: N47D20
KEMN1 napisał(a):
--==Mały==-- napisał(a):

Ma racje, widzialem, uzywalem wlasnie po stronie aliantow (przypadek? Nie sądzę)- weather control device:
https://youtu.be/LB8bkOw_in8

:rotfl: :ok:

PostNapisane: 12 marca 2022, 14:03 
Moderator

Jak wszystkich? Spiskowa praktyka dziejów jest tylko jedna. Nie wierzę w Reptalionów, kosmitów, bazę na księżycu, płaską ziemię, wejscie do wnetrza ziemi na Antarktydzie, gigantów, duże drzewa czy co tam jeszcze wymyślili. Więrzę za to, a wrecz po głebkiej analizie doszedłem do poziomu pewności, ze istnieje wąska grupa ludzi, ktora wywiera ogromny wpływ na bieg wydarzeń na świecie. 11 września Was nie przekonał?

PostNapisane: 12 marca 2022, 16:19 
Przyjaciel forum

Moje BMW: 740i 6gang
Kod silnika: M60B40
No ale z tym weather device z red alert to żeś ciut popłynął Aldi

PostNapisane: 12 marca 2022, 17:13 
Moderator

Obrazek

Polecam

PostNapisane: 12 marca 2022, 18:34 
Przyjaciel forum

Stary jakby usa miało coś takiego to Chiny by już miały klęskę żywiołową co tydzień

PostNapisane: 12 marca 2022, 19:13 
Moderator

Załóżmy, ze takie to ma funkcje jak napisałem wyżej. Teraz gdyby świat faktycznie był taki jak kreują to w tv to tak jak mówisz, pewnie cały czas była by tam w Chinach susza. Jeśli natomiast bylo by tak jak ja to opisuję, suszę miałbyś w Iranie i Wenezueli, a tak się akurat składa, ze te dwa kraje cierpią od kilku ładnych lat na dotkliwą suszę...

PostNapisane: 12 marca 2022, 20:25 
Przyjaciel forum

Dobra poddaję się. Masz rację

PostNapisane: 12 marca 2022, 21:03 
Moderator

Może mam, może nie mam. Z tą suszą w Iranie to są akurat domniemania bo na ten stan rzeczy nie ma przytłaczającej ilości sytuacji wskazujących jak to się ma w przypadku spiskowej praktyki dziejów.

PostNapisane: 13 marca 2022, 00:29 
Częsty bywalec

Moje BMW: e92 330d
Kod silnika: N57
alduwiel, bez urazy ale też kiedyś byłem na maksa oczytany w teoraich spiskowych... Ponad dwie dekady minęło i co ? I nic nie wyszło na jaw. Życie toczy się dalej. Mogą być teorie o masonach, illuminatach, skrzatach, teraz jeszcze wojna niedaleko, whateva, ale trzeba dalej żyć i tyrać. Jak masz trochę szczęścia i sprytu to i może jakimś cudem odpoczniesz - i dalej wracasz do tyrania później. Takie życie, trzeba korzystać z tego co jest a nie odrywać się od rzeczywistości ;) Oby jakiś rozsądek był jeszcze na tej planecie i wygrał w aktualnej sytuacji, w to trzeba wierzyć. Odezwij sie na pw to Ci opowiem jak jeden moj znajomy odleciał zawierzając za bardzo w takie tematy jak głosisz (głodzenie rodziny, fale, przenikanie, energia materii jprdl..). Poza tym przypomina mi się avatar wujkawaldka ktory chyba dalej jest na czasie:
Obrazek

;)

Thank you for flying with BMW airlines!

PostNapisane: 13 marca 2022, 07:54 
Moderator

Awatar był dobry, ale do Waldka nie pasował. Pamiętam, ze mi ostro dał do myślenia jakim to cudem człowiek ma m6 praktycznie nowe z salonu, a musi chodzić do pracy w poniedziałek rano i jest w dodatku z tego powodu niezadowolony? Nie mieściło mi się to w głowie ,ale to dlatego, ze nie byłem w stanie zaakceptować faktu, ze się da zdobyć majątek pracując. W sumie to wszystko się da tylko zdobycie milionów pracując wydawało mi się bardzo bardzo trudne i czasochłonne. Cholera gdzie tyle płacą? Ciekawiło mnie to strasznie, nie powiem.

Ostatnio edytowano 13 marca 2022, 11:09 przez Alduwiel, łącznie edytowano 1 raz

PostNapisane: 13 marca 2022, 09:38 
Fan włoszczyzny

https://youtube.com/shorts/T_AnZDaSQLY?feature=share

PostNapisane: 13 marca 2022, 10:30 
Forumowicz

Moje BMW: 320d
Kod silnika: N47D20
Konfederacji gratulujemy kadr.

Obrazek

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1232 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 62  Następna strona

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1