BMW Sport

Forum dyskusyjne fanów marki BMW

Teraz jest 1 maja 2025, 09:41

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1232 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 62  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: Czy putler wywoła wojnę ?
PostNapisane: 15 marca 2022, 10:09 
Zacna persona forum

Moje BMW: / Chevrolet Evanda
Kod silnika: T20SED
Garaż: viewtopic.php?f=55&t=171130
Rost napisał(a):
Jadą pociągiem.

No odważni są trzeba im przyznać.

Zobacz profil Wyślij e-mail  

PostNapisane: 15 marca 2022, 10:41 
Przyjaciel forum

Moje BMW: 740i 6gang
Kod silnika: M60B40
ten raz Ruscy mogliby trafić jak należy

PostNapisane: 15 marca 2022, 10:58 
Fan włoszczyzny

Ja bym ich wysłał tu 154 nr. 102 z biało czerwoną szachownicą, anonimowość na bardzo wysokim poziomie.

PostNapisane: 15 marca 2022, 13:33 
Przyjaciel forum

Moje BMW: M3
Kod silnika: S65B40
rafalh napisał(a):
jiGsaw napisał(a):
rafalh napisał(a):
Bywam daleki od epitetów, ale po tym co dziś tutaj czytam
wniosek nasuwa się sam. Ten niebiesko - zielony graficzny podział zwolenników konfederacji wg ilorazu inteligencji stanowi clou sprawy.

Nie wiem o jakich epitetach można mówić skoro w każdym narodowym teście na inteligencje wyborcy partii, w których udziela się Korwin wypluwają najwiecej oczek.

A co do obrazka - to prawda, Rosja walczy z cywilami metodami tradycyjnymi, zachód nowoczesnymi. To jest wojna. A jak USA bombardowało cywilów dronami to też taki oburzony byłeś gdy ktoś pokazał inne aspekty sprawy?

Mowa o grafice jak widać pokrywającej się z faktami i okolicznościami, która informuje, że wyborcy konfederacji to debile. W temacie mamy przykłady ich antypolskiego siania fermentu. Sfrustrowani rozpadem partii Korwin. Poparcie ponizej progu wyborczego, Dziambor, Sosnierz Kulesza uciekają z tonącego okretu nie chcąc miec nic wspolnego z wysrywami Korwina :rotfl: .

To wy https://m.youtube.com/watch?v=CzpgK-XMCS4

Proszę konkretnie odpowiadać na pytania i przytoczyć konkretną wypowiedz z tego tematu i wskazać dlaczego jest antypolska. Konfederacja jest niezbędnym kompromisem gdyż sam Korwin nie był w stanie się przebić, bo inteligentnych ludzi jest za mało. Obecnie ma 7% - proszę nie kłamać. A ten filmik tylko potwierdza, że nie rozumiesz totalnie wypowiedzi, które przytaczasz, a to świadczy o Twojej inteligencji. Podobnie jak uciekanie od konkretnej dyskusji.

Bezpośredni link do galerii Audi S4 Łepka —> viewtopic.php?f=55&t=173434

Jeszcze nie witom, a już żegnom.:
WitoM napisał(a):
Ja póki co galerii M4 nie planuje bo jestem zajęty słuchaniem dziwieku silnika z głośników

Argumentum ad maiorem:
DamianTra napisał(a):
Kolego jestem inzynierem. Naukowcem. Nie bazuje na sci-fi, autobiografiach czy jakiejkolwiek nie naukowej literaturze w celu wyksztalcenia swiatopogladu...

PostNapisane: 15 marca 2022, 14:39 
Fan włoszczyzny

rafalh napisał(a):
Negowanie przez drugiego ruskiego trolla słusznych działań polskiego rządu, również.

Slusznych działań? Człowieku... walnij się w ten pusty łeb najlepiej at the moment.

PostNapisane: 15 marca 2022, 18:27 
Zacna persona forum

jiGsaw napisał(a):
rafalh napisał(a):
jiGsaw napisał(a):
rafalh napisał(a):
Bywam daleki od epitetów, ale po tym co dziś tutaj czytam
wniosek nasuwa się sam. Ten niebiesko - zielony graficzny podział zwolenników konfederacji wg ilorazu inteligencji stanowi clou sprawy.

Nie wiem o jakich epitetach można mówić skoro w każdym narodowym teście na inteligencje wyborcy partii, w których udziela się Korwin wypluwają najwiecej oczek.

A co do obrazka - to prawda, Rosja walczy z cywilami metodami tradycyjnymi, zachód nowoczesnymi. To jest wojna. A jak USA bombardowało cywilów dronami to też taki oburzony byłeś gdy ktoś pokazał inne aspekty sprawy?

Mowa o grafice jak widać pokrywającej się z faktami i okolicznościami, która informuje, że wyborcy konfederacji to debile. W temacie mamy przykłady ich antypolskiego siania fermentu. Sfrustrowani rozpadem partii Korwin. Poparcie ponizej progu wyborczego, Dziambor, Sosnierz Kulesza uciekają z tonącego okretu nie chcąc miec nic wspolnego z wysrywami Korwina :rotfl: .

To wy https://m.youtube.com/watch?v=CzpgK-XMCS4

Proszę konkretnie odpowiadać na pytania i przytoczyć konkretną wypowiedz z tego tematu i wskazać dlaczego jest antypolska. Konfederacja jest niezbędnym kompromisem gdyż sam Korwin nie był w stanie się przebić, bo inteligentnych ludzi jest za mało. Obecnie ma 7% - proszę nie kłamać. A ten filmik tylko potwierdza, że nie rozumiesz totalnie wypowiedzi, które przytaczasz, a to świadczy o Twojej inteligencji. Podobnie jak uciekanie od konkretnej dyskusji.

Ty tak serio?
Przecież Korwin nie ma żadnej inteligencji...
Bosak nawet żadnej szkoły poza liceum nie skończył.
Kto tam jest inteligentny?

PostNapisane: 15 marca 2022, 19:37 
Przyjaciel forum

Korwin ma IQ 168 i nawet jego zagorzali przeciwnicy inteligencji mu nie odmawiają. Natomiast inteligencja wyborców pisu została zmierzona na narodowym teście i jak pamietam byli na szarym końcu...

Rafalh - ja akurat pochwalam działania pisu z migami, nie dali się wrobić. Natomiast sam fakt, że większość Polaków to prymitywy, nie oznacza, że nie jestem patriotą, czy sam się wstydzę, bo mamy też sporo zalet. Jak rozumiem dla Ciebie tylko pispo albo popis, reszta subwencje chce? :rotfl: Przypominam, że Konfederacja jako jedyna chce zmienić ten bandycki system, a od zobowiązań, a więc i podatków trzeba odchodzić powoli, bo inaczej się nie da i to chce robić Konfederacja. Trzeba jednak uwolnić się z mentalności niewolnika aby to pojąć.

WitoM napisał(a):
Ja póki co galerii M4 nie planuje bo jestem zajęty słuchaniem dziwieku silnika z głośników

Argumentum ad maiorem:
DamianTra napisał(a):
Kolego jestem inzynierem. Naukowcem. Nie bazuje na sci-fi, autobiografiach czy jakiejkolwiek nie naukowej literaturze w celu wyksztalcenia swiatopogladu...

PostNapisane: 15 marca 2022, 19:46 
Przyjaciel forum

Moje BMW: e36 328i cabrio
Kod silnika: M52B28
Garaż: http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=49287
jiGsaw, tak z ciekawości, zapytam Ciebie jako obywatela świata- kto wg. Ciebie jaki naród nie jest prymitywem?

Jako, ze sam pracuję w międzynarodowym środowisku, trochę też świata widziałem i z chęcią porównam Twoje spostrzeżenia w tym temacie.

A może chciałabyś kupić
Ramki 3D z logo forum
albo
Smycze z logo forum?

PostNapisane: 15 marca 2022, 19:51 
Częsty bywalec

Moje BMW: Mercedes
Kod silnika: V8
Garaż: http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=55&t=160023
rafalh napisał(a):
Mowa o grafice jak widać pokrywającej się z faktami i okolicznościami, która informuje, że wyborcy konfederacji to debile
rozumiem, że nie ważne jaka partia byle nie Konfederacja :) a obrażanie innych świadczy raczej o Pana inteligencji.

co do wojny to nie ważne co napiszemy. Prawda taka, że politycy robią wojny a cierpią tam prawdziwi ludzie. Dzieci itp. Koledzy jeżdżą na granicę to tam jest prawdziwy dramat. Oczywiście jak Stany waliły na inne kraje to nie było widać płaczu a tu widać.
Tu jednak to są nasi sąsiedzi. Chociaż historię mamy różna. Fakt jest taki, że jak taka fala uchodźców nas zaleje to zmienia się nam bardzo dużo w Kulturze, gospodarce itp.
Smutna sprawa niezależnie od tego co kto napisze. Oby wojna skończyła się jak najszybciej.

Prezentacja BMW E39
https://youtu.be/PJeIoCG2tgU

Nissan Murano
https://youtu.be/VLJ8SzF14AY

PostNapisane: 15 marca 2022, 22:19 
Administrator

Moje BMW: mityczne
Kod silnika: tłuste konie
Garaż: Było: E36 318i sedan, E36 316i Compact, E39 528i sedan, E46 328Ci, E92 325Xi
Jest: F32 420i, F32 428i
Panowie - awantury w fight club proszę prowadzić. Posty z obrażaniem poszły w kosmos.

Temat dotyczy wojny na wschodzie, a nie przekomarzanek partyjnych.

PostNapisane: 15 marca 2022, 22:25 
Przyjaciel forum

Kyokushin napisał(a):
Panowie - awantury w fight club proszę prowadzić. Posty z obrażaniem poszły w kosmos.

Kiedyś na tym forum były jakieś zasady i fake konta usuwane. Wystarczy spojrzeć jak to kolega się aktywizowal nagle po 5 latach ponad tydzień temu chwile po zbanowaniu reno.

Proszę o usunięcie fake konta reno.

WitoM napisał(a):

Argumentum ad maiorem:
DamianTra napisał(a):

PostNapisane: 15 marca 2022, 22:26 
Administrator

Moje BMW: mityczne
Kod silnika: tłuste konie
Garaż: Było: E36 318i sedan, E36 316i Compact, E39 528i sedan, E46 328Ci, E92 325Xi
Jest: F32 420i, F32 428i
jiGsaw napisał(a):
Kiedyś na tym forum były jakieś zasady i fake konta usuwane. Wystarczy spojrzeć jak to kolega się aktywizowal nagle po 5 latach ponad tydzień temu chwile po zbanowaniu reno.

Ten wątek sprawdzimy w międzyczasie.

PostNapisane: 16 marca 2022, 07:20 
Przyjaciel forum

Moje BMW: e36 328i cabrio
Kod silnika: M52B28
Garaż: http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=49287
jiGsaw napisał(a):

Kurde, wiedziałem, że gdzieś już ten specyficzny napastliwy ton czytałem :hyhy: A nawet nie wiedziałem, że jakieś bany były :D

A może chciałabyś kupić
Ramki 3D z logo forum
albo
Smycze z logo forum?

PostNapisane: 16 marca 2022, 07:38 
Moderator

Garaż: M3 e92 G-power 580hp
Ja juz wczoraj się połapałem, można nie lubić Konfederacji, ale nienawiśc do niej czuje tylko jedna osoba :D a na jak długo i za co Renówkę zbanowano?

PostNapisane: 16 marca 2022, 08:34 
Zacna persona forum

Cytuj:
Jak dodał, potrzebna jest nie tylko pomoc, ale "trzeba także zmienić pewną zasadę, która została przyjęta". - Sądzę, że potrzebna jest misja pokojowa NATO, ewentualnie jeszcze jakiegoś szerszego układu międzynarodowego, ale taka misja, która będzie w stanie także się obronić i która będzie działała na terenie Ukrainy. To będzie misja, która będzie dążyła do pokoju, do udzielenia pomocy humanitarnej, ale jednocześnie będzie też osłonięta przez odpowiednie siły, siły zbrojne - oświadczył.

No Kaczyński ma rację...

Putin nie ostrzelał pociągu z premierem także też nie jest taki odważny na jakiego się kreuje.

NATO powinno bardziej twardo postępować, Ukraina nie jest w NATO, ale NATO lub ONZ powinno zapewnić pokój w Europie zapobiegając rozlaniu się konfliktu.

PostNapisane: 16 marca 2022, 09:12 
Przyjaciel forum

Moje BMW: 740i 6gang
Kod silnika: M60B40
onz niby jak kryst16??? przecież nie ma armi onz

NATO ma wejść do niezrzeszonego w nim kraju i zacząć wojnę z mocarstwem atomowym w imię obrony kraju, który do paktu nie należy???? logika powala

PostNapisane: 16 marca 2022, 12:31 
Przyjaciel forum

kryst16 napisał(a):
Cytuj:
Jak dodał, potrzebna jest nie tylko pomoc, ale "trzeba także zmienić pewną zasadę, która została przyjęta". - Sądzę, że potrzebna jest misja pokojowa NATO, ewentualnie jeszcze jakiegoś szerszego układu międzynarodowego, ale taka misja, która będzie w stanie także się obronić i która będzie działała na terenie Ukrainy. To będzie misja, która będzie dążyła do pokoju, do udzielenia pomocy humanitarnej, ale jednocześnie będzie też osłonięta przez odpowiednie siły, siły zbrojne - oświadczył.

No Kaczyński ma rację...

Putin nie ostrzelał pociągu z premierem także też nie jest taki odważny na jakiego się kreuje.

NATO powinno bardziej twardo postępować, Ukraina nie jest w NATO, ale NATO lub ONZ powinno zapewnić pokój w Europie zapobiegając rozlaniu się konfliktu.

A Ty znowu te swoje pisglupoty :wstyd: ledwo co pochwaliłem ich za wybrnięcie z pressingu i prowokacji z migami, a ten karakan z kotem się chyba na łby pozamieniał i wyskoczył z czymś takim.

Zadam dwa proste pytania - jeżeli NATO zaatakuje Rosję to zgadnij gdzie z dużym prawdopodobieństwem poleci pierwsza atomówka? I co wtedy się stanie - co inne kraje zrobią? Pomyśl choć chwilę

WitoM napisał(a):

Argumentum ad maiorem:
DamianTra napisał(a):

PostNapisane: 16 marca 2022, 13:51 
Zacna persona forum

Zdzira 850I napisał(a):
NATO ma wejść do niezrzeszonego w nim kraju i zacząć wojnę z mocarstwem atomowym w imię obrony kraju, który do paktu nie należy???? logika powala

jiGsaw napisał(a):
jeżeli NATO zaatakuje Rosję to zgadnij gdzie z dużym prawdopodobieństwem poleci pierwsza atomówka? I co wtedy się stanie - co inne kraje zrobią? Pomyśl choć chwilę

A zakładając nieprzewidywalność putina, może lepszym rozwiązaniem jest wysłanie wojsk na Ukrainę, nie mysląc o Ukrainie, tylko o Polsce. Przeciez juz w tym momencie to wygląda ze strony nato jak zabawa w kotka i myszkę- wyrzutnie rakiet wyślemy, migów nie, regularne wysyłki amunicji tak, zamknięcie nieba nie- rożne interesy, rozne informacje plynące w swiat- myslicie, ze bmw-sport to widzi, a putin nie? Dzis poswiecimy Ukraine, za 5 lat Polskę? Może czas wprowadzić wojska na Ukrainę, tak jak rosja, zielonych ludzików w zielonych czolgach. 3-4 miesiące temu nikt nie zakładał wojny na Ukrainie, raczej zagarnięcie krymu i 2 republik. Więc skad wasza wiara w nato, w razie gdybyśmy graniczyli ze związkiem radzieckim. Może czas skonczyc udawać, że to "konflikt" i choc chamsko to zabrzmi- dopoki mamy mozliwość rujnowania miast u sąsiada, a nie u siebie, to warto się zastanowić? Na stole są różne karty i może własnie maksymalna pomoc ukrainie w tym momencie, przyszlosciwo moze okazać się najlepszym dla nas wyjsciem?

Nie wyśmiewałbym tu niczyjego zdania, bo na dobrą sprawę gowno wiemy i za krótcy jestesmy na rzucanie pewnikami.

PostNapisane: 16 marca 2022, 14:55 
Przyjaciel forum

Według mnie należy dążyć do tego, żeby możliwie opóźnić ewentualne starcie z mocarstwem atomowym, zamiast jeszcze je przyspieszać.

Proszę się zapoznać z tym materiałem gdzie logicznie sprawa została przedstawiona:

WitoM napisał(a):

Argumentum ad maiorem:
DamianTra napisał(a):

PostNapisane: 16 marca 2022, 15:18 
Fan włoszczyzny

Zawsze jak oglądam "Śniadanie Rymanowskiego" to podziwiam cierpliwość Sławka, jak musi tłumaczyć tym tumanom z PiS-u oczywiste oczywistości, a oni dalej nie wiedzą o co chodzi. :zakrecony:

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1232 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 62  Następna strona

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1