jiGsaw napisał(a):
Kiedyś na tym forum były jakieś zasady i fake konta usuwane. Wystarczy spojrzeć jak to kolega się aktywizowal nagle po 5 latach ponad tydzień temu chwile po zbanowaniu reno.
Proszę o usunięcie fake konta reno.
Mitomania jak u Korwina. Można być na bieżąco i przeglądać galerię, pogawędki bez rejestracji i logowania.Aby napisać trzeba się zalogować. Potrzebowałem odpowiedzi na pytanie dotyczące kamerki samochodowej, gdyż ta kupiona przeze mnie powodowała zakłócenia w radio. Otrzymałem merytoryczną odpowiedź bez głupot o lewactwie jak to ma miejsce w tematach w których piszesz. O szczepionkach, pandemii, putlerze, nowym wale etc. W tym ostatnim temacie są podane też przykłady jak obrażasz innych wiec zwroty grzecznościowe jakie stosujesz są fałszywe.
Szkoda mi czasu więc powtórzę słowa innych osób. Twoja konfederacyjna propaganda, zaślepienie, zerojedynkowość, nazywanie Polaków prymitywami co jest antypolskie, głupoty o lewactwie etc , sprawiają, że dalsza rozmowa jest bezcelowa. Bez odbioru.
Rost napisał(a):
rafalh napisał(a):
Negowanie przez drugiego ruskiego trolla słusznych działań polskiego rządu, również.
Slusznych działań? Człowieku... walnij się w ten pusty łeb najlepiej at the moment.
Zamiast płakać nad rozpadem ZSRR ucz się angielskiego . Polski rząd nie zgodził się na bezpośrednie przekazanie Ukrainie Migów i zarzucasz polskiemu rządowi brak asertywności.
kryst16 napisał(a):
Program jest głupi i szalony. Z znikomym poparciem społecznym ludzi równie szalonych i odklejonych od rzeczywistości. Prawda jest taka że gdyby program był mądry i konkretny to Korwin przez wiele lat przez które gości w polityce osiągnąłby coś więcej niż NiC... Ale prawda jest taka że głosują ja niego ludzie jego pokroju a ich jest mało i nie ma żadnej przyszłości.
Zmasakrowałeś logiką konfederacyjny elektorat. Konfederacja z poparciem poniżej progu wyborczego tworzona przez szurów ekonomicznych i medycznych nie jest alternatywą. Kolejny sondaż pokazuje, że konfa pod progiem wyborczym, 4.1 % .
Ruch Palikota ,Nowoczesna Petru, Kukiz15, Wiosna Biedronia, Konfederacja z wydmuszkami między jej 4 nogami, Polska 2050 będą kolejne projekty polityczne powstałe w tym samym materialnym celu.