KU84 napisał(a):
jiGsaw jiGsaw napisał(a):
Jesteś przykładem typowego
lewaka hipokryty a w dodatku anty polskim komuchem

nazywasz innych forumowiczów lewakami a sam pobierasz socjale (w przeciwieństwie do mnie)- czyli jesteś lewakiem
do tego masz
jiGsaw napisał(a):
Mózg tak wyprany, że już bardziej się nie da.
a do tego jak zwykle- gadasz farmazony i nie masz pojęcia o czym piszesz, widać że W OGÓLE nie masz pojęcia o siłach NATO vs Rosja a udajesz forumowego eksperta

1. A z jakich socjali zrezygnowałeś świadomie? Już to tłumaczyłem wielokrotnie - skoro system opiera się na kradzieży to trzeba umieć się w nim poruszać, możesz nadstawić drugi policzek nawet, ale nigdy nie używaj argumentów idiotów, których to ja nie popieram. Przez lata kradziono mi ogromne sumy podatków i ZUS na socjale, nikt mnie o zdanie nie pytał.
2. Powiem krótko - NATO srato, za NATO stoją konkretne kraje, które muszą zaatakować mocarstwo atomowe aby NATO się sprawdziło. Mało to razy historia już pokazała co znaczy gadanie takich jak Ty? NATO może zadziała, może nie. Jak pojawi się argument atomu to raczej bym obstawiał, że nie zadziała, a Putin jak już nie będzie miał nic do stracenia to wystarczy, że referendum w swoim kraju przeprowadzi. Rosja ma być wielka i potężna, tego oczekują Rosjanie i będą za to walczyć wszelkimi dostępnymi środkami.
WitoM napisał(a):
Ja póki co galerii M4 nie planuje bo jestem zajęty słuchaniem dziwieku silnika z głośników
Argumentum ad maiorem:
DamianTra napisał(a):
Kolego jestem inzynierem. Naukowcem. Nie bazuje na sci-fi, autobiografiach czy jakiejkolwiek nie naukowej literaturze w celu wyksztalcenia swiatopogladu...