codzienna przypominajka, że inteligentny konfederata to oksymoron taki sam jak sucha woda.W ten sposób wykorzystując ich słowa, można ich orac dzień w dzień. Jednak obiektywnie patrzac nie są to wymagający przeciwnicy, a tacy z najniższej półki.
Faktograficznie , alduwiel dodał mnie do wrogow, żeby nie wyswietlał mu sie post ktory napisałem (informacja o tym , ze napisalem jest widoczna).Skomentowałem to sarkazmem, czy madrzy ludzie znajacy kompleks nizszosci alduwiela uwierzą, ze nie bedzie czytał ?
Dzisiaj alduwiel nawiązał do czytania ukrytych postow de facto potwierdzajac, ze przeczytał co napisałem. On nie poruszyłby tego wątku, gdyby nie czytał mojego postu.
Łopatologicznie , jeszcze raz .
Madrzy ludzie ponad podziałami partyjnymi wiedzą, że ja odnoszę się do zaistniałych sytuacji. Po tym, gdy alduwiel próbuje "gryźć", ja punktuje jego idiotyzmy odnosząc sie do tego co on sam wypisuje: spiski, chipy, pewna smierc po szczepionce na covid, tor z pozbruku,ktory mial sponsorować Waldek.Taniejace haha nieruchomosci wiec szybko sprzedajcie, depopulacja, "rodzina krolewska "satanizmu, żebranie o paliwo za free /nakapanie do pełna /rozwijanie wezy zlewajac resztki biegajac od stacji do stacji. Lekarz z Oksfordu, ktory nie byl lekarzem, zolte napisy, jednorożce.Gdy mu prywatyzacja nie pasuje to nie bierze jej pod uwagę, a gdy pasuje to bierze pod uwagę. itd,itp
O tym pisze alduwiel w swoich postach, to sa jego slowa. Zatem obwiniać on może siebie, że przez to co on robi, madrzy ludzie ponad podzialami partyjnymi uwazaja go za oderwanego od rzeczywistosci szura i foliarza. Nie traktuja go poważnie tym bardziej, ze jest czlonkiem odklejonej korwinowej sekty.