Tacy madrzy,odkryli swiatowe spiski, znaja rzadowe zagrywki , głupi nie sa, ograc się nie dadzą. Przychodzi reno rzuca im kość , a ci się biją który pierwszy podniesie. I tak w każdym temacie.
Gdy ktos niewymieniony reaguje na ogolne uwagi o idiotach postrzegajacych swiat 0-1, to sam potwierdza ze nim jest , zatem ja nie mogę traktowac go powaznie .
Wielokrotnie wspominalem, ze tłuszcza a,j,k,r, z

nie ma do mnie pisać. Oni zamiast przyjąć do wiadomości i zamilknąć żebrzą o uwagę, a śmiecąc swoimi idiotyzmami szurają po dnie. Pretensje mogą mieć tylko do siebie, gdy dobitnie to skomentuje...
cytatem z Tuwima str 4.
‐--‐‐--‐-------------------------------------
--‐--‐----‐----------------------------------
Mądrzy ludzie ponad podzialami partyjnymi patrzą szeroko oraz potrafią czytac ze zrozumieniem, takze artykuly z poprzedniej strony gdzie praktyk, profesor energetyk (on nie jest idiotą postrzegajacym swiat 0-1 ) obiektywnie wyjasnil przyczyny wzrostu cen energii elektrycznej.
Madrzy ludzie ponad podziałami rozumieją sedno sprawy czyli, ze kazdy jest kowalem swojego losu i śmieją sie z sfrustrowanych tumanow z konfederacji z IQ mniejszym niz rozmiar buta, ktorzy nie potrafią odpowiedziec na pytanie: W jakim kraju system podatkowo-gospodarczy proponowany przez konfederacje dziala z powodzeniem?
Guru korwinowej sekty Korwin gloszac , ze gdy umierają najslabsi polepsza sie jakosc narodu oraz, ze bankructwo jest rzeczą normalną i czesc firm musi padac po to, żeby inne mogły się rozwijać, ma racje czy nie ma racji ? Nie oczekuje odpowiedzi od ameb umyslowych z konfedeszurii na to retoryczne pytanie.