Hahaha , wspominałem, ze tluszcza a,j,k, r,z nie ma do mnie pisać. Skoro nie przyjmują do wiadomości i zwracają się do mnie ad personam, to dostaną odpowiedz.
Slychac ujadanie zakompleksionych i slabych psychicznie czlonkow konfederacyjnej tluszczy rosta i alduwiela ,znakomicie.
![Kwadratowy :]](./images/smilies/splash.gif)
. Na str 54 tematu nowy wał zostal skomentowany
rost.
Natomiast odklejony
alduwiel 
,który rzekomo nie czyta co piszę, znow edytowal swoje wysrywy.Jak widac alduwiel nie moze pogodzic sie z tym, ze był wielokrotnie wysmiany (nie tylko przeze mnie), za to że wyglasza debilizmy
![Kwadratowy :]](./images/smilies/splash.gif)
.
Kim jest alduwiel skoro wierzy w spiski, czipy, szczepionki powodujące pewną śmierć, w lekarzy z Oksfordu ,którzy nie są lekarzami, w żółte napisy. W rodzine krolewska satanizmu, nieruchomości za grosze , armie swiatową , rząd światowy , walutę światową, anulowanie wynagrodzeń i koniec domow jednorodzinnych.Cytując jednego z forumowiczow: kazdy kolejny punkt to jeszcze wieksze g*wno wyglaszane przez alduwiela #foliarz i co za debil wierzy w napis Oficjalny dokument

.
A propos szczepionek ,od kolejnego rozmowcy ,otrzymał alduwiel dane wirusologiczne i dawki szczepionek przeciwko roznym chorobom i alduwiel mu odpowiedział, że dał się omotać.
alduwiel nie przedstawia stanu faktycznego, zaprzecza nauce : medycynie, biologii, ekonomii. Ale co my tam wiemy, to on jest obudzony i ratuje nasze zycie .
. alduwiel odrzuca na zasadzie nie bo nie. Opiera swoje wysrywy na domysłach, twierdzeniach oszołomów. alduwiel ze swoim syfem , chłamem jest żalosny i wzbudza litość.Byc moze pomoze troglodycie specjalista , ale musi alduwiel wbic sobie do glowy wypranej przez korwinowa sekte, ze nie kazdy ze stopniem naukowym doktora jest lekarzem 
.
Nie rozwodząc się nad oczywistą kwestią, że program socjalny to nie jest to samo co socjalizm, tak jak komunia to nie jest komunizm, czy fizjologia nie jest fizjonomią, koniunktura nie jest koniunkturalizmem.
Madrzy ludzie ponad podziałami partyjnymi o tym wiedzą ponieważ znają znaczenie słow, których uzywają. Patrzą szeroko i się śmieją z szurajacych po dnie, żebrzących o uwagę, postrzegajacych swiat 0-1 tumanow z konfederacji bez RiGCzu ( bez rozumu i godnosci czlowieka ).
Ograniczony umysł, wrzucanie wszelkich badań do jednego worka, dodanie słowa ,,lewak'' i jest obraz sfrustrowanego debilnego kuca z IQ mniejszym niż rozmiar buta, który wie wszystko najlepiej, ale z rzeczywistością to ma tyle wspólnego co słoń ze słoniną.