KU84 napisał(a):
SelectoSK napisał(a):
jiGsaw napisał(a):
https://wolnosc.tv/krew-od-niezaszczepionych-na-wage-zlota/
"Pewien doktor patolog z Ameryki" XDDD
Haha, znajomy znajomego znajomej prababci, której znajomy itd itp
jiGsaw napisał(a):
I tylko tyle mózgownica wysrała?
Jak zwykle- prostactwo na 100% od naczelnego prostaka forum
Zobacz sobie co ten gościu wcześniej wypisywał i w jaki sposób, to może zrozumiesz dlaczego tak ostro z nim pojechałem. No, ale jak zwykle... ogarniasz wąski wyrywek tylko.
wujekwaldus napisał(a):
Jig, poleciales
wkleiles jako ciekawostke mityczne basnie religijne
tekst co cytuja chlopaki z "pewnym doktorem patologiem z ameryki" jest dobry, ale nie tak dobry jak to:
Cytuj:
Także niezaszczepieni ludzie deklarują się jako czystej krwi. Tak zwani czystokrwiści. Czarodzieje i czarnoksiężnicy właśnie tacy, ci wybrani byli czystokrwistymi, a reszta zwykłych ludzi, którzy praktykują magię, byli jakby zatruci
jak to przeczytalem to prawie oplulem monitor xd
chlopie co ty czytasz
)))))
dobrze ze wszedlem tam incognito to nie beda mi potem cookiesy proponowac basni andersena
Ja to wkleiłem tylko i wyłącznie po to aby naświetlić problem transfuzjami krwi jaki się rodzi, bo nie chciało mi się samemu wszystkiego pisać.
Nigdzie nie napisałem żadnej oceny dotyczącej poszczególnych, wybranych fragmentów z artykułu. Nie wypowiadam się też na temat osób lub potencjalnych osób tam przedstawionych.
Po prostu, dość logiczne mi się wydaje, że istnieją uzasadnione obawy do przyjmowania krwi od osób zaszczepionych, jeżeli samemu się odmówiło tego specyfiku. Jestem ciekaw, czy są jakieś badania w ogóle prowadzone w tym kierunku, bo gdyby słuchać tego, co tam powiedzieli, to nie ma i temat jest przemilczany.
WitoM napisał(a):
Ja póki co galerii M4 nie planuje bo jestem zajęty słuchaniem dziwieku silnika z głośników
Argumentum ad maiorem:
DamianTra napisał(a):
Kolego jestem inzynierem. Naukowcem. Nie bazuje na sci-fi, autobiografiach czy jakiejkolwiek nie naukowej literaturze w celu wyksztalcenia swiatopogladu...