KU84 napisał(a):
jiGsaw napisał(a):
1. Nie do końca zabrali, dostałem zakaz na 6 miesięcy, bo w deszczu opona mi strzeliła i wylądowałem w środku nocy na pustej drodze na słupie. Dość słabe to było z ich strony. Życzę ci abyś nigdy nie stwarzał takiego „zagrożenia”.
Taaa

takie bajeczki to możesz kuzynom wciskać
jiGsaw napisał(a):
2. Poczytaj o missshift skrzyń w e34/e36. Znany problem, niestety mi się trafiło.
Użytkowałem 328 kilka lat jakoś mi się nigdy to nie przytrafiło

może dlatego, że wymieniałem wszystko na czas a nawet na zapas ?
jiGsaw napisał(a):
3. Czyli nie masz BMW. Podsumowując - słusznie, nie śmieć.
A łepek ma, że tak śmieci hipokryto ? Napisz mu, żeby nie śmiecił

ja na tym forum jestem od kilkunastu lat, miałem kilka galerii, e92 sprzedałem jesienią i szukam kolejnego auta, być może BMW a może nie, może kiedyś (chociaż baaaaardzo w to wątpie) jak będziesz kupował nówkę auto za ponad 250k to zrozumiesz, że wybór może trwać trochę dłużej niż
wyprawa po najtańsze e39 m5 w dodatku z podniety zapominając wziąć ze sobą pieniędzy na auto

wiem, że tego nie ogarniasz ale na nowe auto się trochę czeka
Sorry Dante

1. Tzn. Jakie bajeczki? Widzę, ze wiesz lepiej jak było. Jakbym wiedział, ze jest świadek to by się wszystko inaczej potoczyło.
2. Jest to rzadka sytuacja, ale się zdarza - poczytaj…
3. Może dlatego, ze… Łepek nie śmieci, nie uprawia trollingu i nie spamuje jak ty?
4. Znowu instytut danych z dupy? Nie wiedziałem ze ktos jeszcze był przy transakcji… widać na wsiach płatność przelewem to jest nadal abracadabra…
5. Wole używane auta w podobnych pieniądzach.
6. Miałeś nie śmiecić… tyle warte twoje słowa są właśnie.
WitoM napisał(a):
Ja póki co galerii M4 nie planuje bo jestem zajęty słuchaniem dziwieku silnika z głośników
Argumentum ad maiorem:
DamianTra napisał(a):
Kolego jestem inzynierem. Naukowcem. Nie bazuje na sci-fi, autobiografiach czy jakiejkolwiek nie naukowej literaturze w celu wyksztalcenia swiatopogladu...