alduwiel napisał(a):
KU84 napisał(a):
alduwiel napisał(a):
U nas było by to samo ale przez napływ imigrantow spadki są małe
alduwiel napisał(a):
gdyby nie to to byście oczy ze zdumienia przecierali
Co by było
gdyby 
Kuba ja od samego początku mówiłem ,że spadki nie będą duże, ale w ten czas będzie można dużo stargować i nawet dopaść okazję życia targując 50% albo i lepiej

... Jeszcze 2 lata temu nie wierzyliście w żaden krach, a trzy lata temu cały temat traktowaliście z politowaniem... dziś jeśli jeszcze kogoś śmieszy ten temat to powinien iść się leczyć bo nie ma i nie było tu nigdy nic do śmiechu

dałem ogłoszenie na olx ,,szukam pomocników na budowę''. W półtora dnia 82 telefony, zrobiłem sobie casting pod chatą jak dawno dawno temu w pizzerii. Takie kiedyś były czasy jak zaczynałem, ogłoszenie się dawało do gazety ,a na umówioną godzinę przychodziły kolejki...więc jak zwykle historia zatoczyła koło

nałapałem całą plejadę fachowców od elewacji i bruku z prawkiem każdy jeden

w sumie kryzys to czas okazji jak już mówiłem tysiąc razy ...
Taką okazję można wyrwać w każdej chwili, mam znajomego, który ma biuro nieruchomości od kilku lat i w ostatnie czasy (2019-2021) wyrywał takie okazje bo trafiał na osoby nie mające pojęcia ile jest warta ich nieruchomość, albo po prostu robił ich w balona i namawiał na sprzedaż a one ulegały presji i durne sprzedawały. . . To po pierwsze. Po drugie wróć na początek tego tematu i zobacz co pisałeś, a co się stało ? Nieruchomości przy covidzie podrożały spokojnie o 30%, Twoje tłumaczenie później było "bo coś tam" już nie pamiętam, teraz piszesz, że nieruchomości byłyby tanie ALE UKRAINCY . . . Zawsze jest jakieś
ale albo
gdyby Grzechu serio nie szkoda Tobie życia na to wszystko ? I zobacz- sam napisałeś, że historia się zatoczyła, dokładnie tak jest z kryzysami, zawsze tak było i dalej będzie