wujekwaldus napisał(a):
problem jest w Twoim stylu wypowiedzi i toksycznosci konwersacji jaką prowadzisz oraz jak to argumentujesz.
To prawda, sam to zauważyłem i zmieniłem moje podejście już jakiś czas temu.
wujekwaldus napisał(a):
Ktos Ci wytyknie błąd (popularne juz z lekarzem z oksfordu ktorzy lekarzem jednak nie był) to obróciłeś w żart że niby "no dobra, ten to fake, ale i tak coś w tym jest PRAWDA?" - nie nie prawda, szukasz zawsze potwierdzenia swoich
Przyznałem ,ze się pomyliłem bo na myśli miałem doktora akademickiego, napisałem lekarz. Zresztą pomyłek miałem więcej i za każdym razem przypomniałem Wam, że nie jestem alfą i omegą tylko człowiekiem z którym na szeroką skalę walczy się właśnie dezinformacją.
wujekwaldus napisał(a):
jesteś opętanym człowiekiem przez teorie spiskowe, które kompletnie pochłonęły już Twój świat.... widze w Tobie nieszczeliwego czlowieka szukajacego pocieszenia w internecie wsrod obcych ludzi...
Przesadzasz i to mocno

mam bardzo fajne życie i jestem z niego baaardzo zadowolony. Nawet nie wiesz jak bardzo
wujekwaldus napisał(a):
Szczepienia pewna śmierć - jakoś ponad 50% zaszczepiona kilkoma dawkami dalej żyje
to że pewien promil ludzi ma NOPy, - normalka statystyczna, podobnie jakbys 4 miliardom ludzi dał kawałek czekolady, mozesz mi uwierzyc ze promil by od tego umarł. [uczulenia na orzechy, nabial, mleko itp]
Najwiekszy Kryzys Wszechczasow (2020)? - mamy 2023 gospodarka idzie do przodu, kraje wychodza z recesji i to mimo wojny na ukrainie (gdzie notabene kazdego dnia wojna moze sie wylac na inne kraje ale to tylko napastnik wie
Co do nieruchomości za grosze to ja się obkupiłem lokalami usługowymi za grosze, a że reszta nie umie targować to fakt mój błąd - nie potrzebnie wszystkich swoją miarką mierzyłem

Natomiast co do wielkiego krachu to myślę ,ze jeszcze za wcześnie na słowa : gospodarka idzie do przodu, kraje wychodzą z recesji i to mimo wojny na Ukrainie...
Natomiast co do szczepień Waldek to prosiłem Cię, abyś tego nie brał. Prosiłem, groziłem, straszyłem, robiłem co się da bylebyś się wstrzymał z tą decyzją. Powiedz teraz szczerze czy gdybyś cofnął czas to byś zrobił to ponownie?
Tubylec napisał(a):
Granica na wschodzie jest otwarta. Miliony uchodźców przechodzi w obie strony. Bez kwarantanny, bez testów, bez certyfikatów, bez szczepień i co? i nic. Wszystko jest po staremu, nawet masek nie każą nosić. A ci co zostali zmuszeni do szczepień ze względu na swoją prace(np.lekarz,zolnierz itd) lub zachęceni do podróży zagranicznych, uczestnicwo w imprezach masowych lub zrobili to dobrowolnie zostali w-y-d-y-m-a-n-i. Ale oczywiście możesz wierzyc w to, ze nie zostałeś wydymany i mówić ze wystarczy myśleć samodzielnie. Cheers
Dokładnie tak i nie raz o tym wspomniałem. Przekonacie się o tym jak rychle powróci wirus celebryta