renoraines napisał(a):
A napisał(a):
renoraines napisał(a):
A jak abderyta

z definicji glupiec , prostak, osoba ograniczona umyslowo
https://sjp.pwn.pl/doroszewski/abderyta;5407513.html ,
https://wsjp.pl/haslo/podglad/100765/abderyta Potwierdziles, ze jestes szukajacym atencji , żalosnym, sfrustrowanym idiotą, nieogarniającym rzeczywistosci , politycznej, technicznej w tym jezyka programowania, ktory umieszcza zalaczone grafiki w takim, a nie innym miejscu posta.
![Kwadratowy :]](./images/smilies/splash.gif)
oo zabolało naczelnego xxxx

Swój ewidentny błąd probuje przykryć tym, ze wyzywa od ograniczonych umysłowo. Następnym razem proponuje dzielić posty oraz używać zewnętrznych źródeł dla załączników, a nie wrzucać chaotyczne myśli do jednego posta. Działałeś pod wpływem emocji i może dlatego

bo ktoś cos napisał o Jarosławie Kaczyńskiej.... Możesz dalej się realizować na tym forum. Nie zabraniam Ci. W końcu to Twoje życie, pełne sukcesów finansowych. Ponad 15 tys postów. Na bogato

A jak abderyta

, slychac twoje wycie idioto znakomicie. Bales sie pisac pod kontem A to zalozyles specjalnie drugie konto tubylec , zeby z niego bic piane o polityce, pokazujac ze jestes żałosnym , zakompleksionym frustratem . Z tego krece bekę.
Ja ciebie nie wyzywam, ja stwierdzam fakt, ze jestes ograniczony umyslowo. Co kazdorazowo potwierdzasz, nierozumiejac prostego przekazu. Łopatologicznie. Gdy ty stosujesz epitety to dobrze, a gdy ja styl wypowiedzi dostosowuje do twojego poziomu to zle haha.
Ja dodaje zalaczniki korzystajac z dostepnej forumowej opcji, ty nie ogarniasz jak taka forumowa opcja dziala i gdzie pozycjonuje załacznik, twoj problem
Kto czyta ze zrozumieniem ( wielokrotnie uzywam frazy madrzy ludzie ponad podzialami partyjnymi) ten wie, ze Jaro, pis mają poboczne znaczenie poniewaz ja sie smieje z 0-1 postrzegania swiata i hipokryzji, o czym wspomialem rowniez na poprzedniej stronie.
alduwiel napisał(a):
Reno czyli jak nie PO i PiS to głosowałeś na Biedronia z Czarzastym?
Nie.
ha jak ja lubie czytać te wypociny. Nerwy ponoszą.. gubi myśli i tok rozumowania. Jeszcze raz wytłumaczę naczelnemu upośledzonemu tego forum - Gdybym nie wrzucił tego samego opisu i awatara to byś w życiu nie wiedział kto to pisze, a skoro wrzuciłem to żebyś wiedział kto Ci cisnął. Jesteś pisowski głupek. Jak tam? smakowała sperma Jarosława Kaczyńskiego? codziennie z połykiem dla dobra Jarosława. Jarosław Jarosław! Polskie zbaw
Ciekawe jakim autem jeździsz, pewnie autobusem
alduwiel napisał(a):
Czyli jak kompletny ignorant całkiem odpuściłeś głosowanie

Chryste Panie mój zlituj się nad nami...
Panie A jeśli możesz to weź nie używaj słownika z rynsztoku tylko czegoś na miarę ludzi kulturalnych inaczej będę musiał dac Ci osta

takie są zasady
a możesz dawać ostrzeżenia. Mnie to zwisa i powiewa
Rost napisał(a):
A sam mnie wyzywał od ignorantów pamiętam, pajac pisowski skończony.
dokładnie to pisowski pajac skończony. Napisz ze Kaczyński to pedał i menda