BMW Sport

Forum dyskusyjne fanów marki BMW

Teraz jest 4 maja 2025, 15:38

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1

Utwórz nowy temat Ten temat jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 69 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 16 lutego 2008, 19:51 
Specjalista

Moje BMW: M6
Kod silnika: S85 S62 M60
Garaż: było: M5e39 '01,
e34 540i '94
Wiem że cieżko Ci sie pogodzić z faktem, że regularnie jesteś robiona w jajo hehe
Na szczęście gospodynie domowe nie zajmują się obronnością i bezpieczeństwem.

http://imageshack.com/a/img689/1772/78er.jpg

Sprzedam MANUAL 6-b z M5e39 ~ 3.000 PLN

Zobacz profil Wyślij e-mail  

Tytuł:
PostNapisane: 16 lutego 2008, 20:24 
Przyjaciel forum

Moje BMW: e 60
Kod silnika: 530 I
ja uważam, że na taki kraj jak nasz to nawet śnieg nie spadnie a co dopiero satelita....
Nie ma się co martwić, bo nic nam nie grozi i naszym laleczkom też!
pozdrowionka :rotfl:

Tytuł:
PostNapisane: 16 lutego 2008, 20:53 
Przyjaciel forum

Moje BMW: e34, e36
Boogie napisał(a):
Wiem że cieżko Ci sie pogodzić z faktem, że regularnie jesteś robiona w jajo hehe

.....wiem, że ciężko ci się pogodzić z faktem, że regularnie jesteś kopany w tyłek przez PO.
Na szczęście gospodynie domowe mogły wybierać tego kto teraz jest powodem gotującej się w tobie krwi hehehehe ;-) A i modlę sie od dzisiaj, żeby ten satelita spadł ci na łeb...może otrzeźwiejesz?

P.S. Nie jaraj tyle....boogie, szkoda zdrowia ;-)

Temu co pisze, a nie ma dowodów - papier przyjął wszystko - reszta wkrótce.
Prawda jest jak d... każdy ma swoją....[/color]

Tytuł:
PostNapisane: 16 lutego 2008, 21:46 
Forumowicz

Cytuj:
Boski cytat :)
Pokazuje dokladnie jakimi prawami rządzi sie lumpen demokracja.

Wiesz Boogie, sam sie osmieszyles. Popatrz na swoja wypowiedz o wygladzie Tuska i na moja o Kaczynskim. Identyczne co?
A nie mowilem, ze panuja poglady jak w sredniowieczu?
Cytuj:
. agrafga, kto Ci pozwolil na forum wchodzic? Powinnas w tym czasie rodzic dzieci, prac, sprzatac i gotowac a nie czas marnowac. :D

Ten na drzewo szybko zmyka

Tytuł:
PostNapisane: 16 lutego 2008, 23:20 
Zacna persona forum

co do satelity to mam nadzieje ze uderzy w kancelarie premiera, amen

Tytuł:
PostNapisane: 16 lutego 2008, 23:36 
Specjalista

e34 540i '94
Agrawka, mnie tam nikt nie kopie, coraz mniej pracuje, coraz wiecej zarabiam :) podoba mi sie ten cud Donalda, really

Dziku, wpadleś tu ostatnio, i nie lapiesz paru aluzji.
Podbródek Donalda to byl przytyk, do pienknych ujęć serwowanych nam przez TVN, no po prostu jakbym byl taka Agrafką to bym się zabujaj z miejsca i stawial krzyżyki od razu gdzie trzeba, gdybym tak popatrzyl na te zdjęcia Tuska, profil rzymski, podbródek wyeksponowany, no mąż stanu co sie zowie.
Aż milo popatrzeć, teraz to nie to co wczesniej - Kaczyński pokurcz zawsze z rozdziawionymi ustami, wytrzeczem oczu.

Spoko Dziku, silka, solarka, żel na czupryne, hormony wzrostu, i nie dziwie sie że nie życzysz sobie żeby rządzil Tobą jakiś pokurcz, jak sam piszesz.
:rotfl:

Dla dobra Waszego, już lepiej niech nikt nic nie pisze, jak to opinia publiczna nie wiem o niczym co sie dzieje.
Jeszcze w to uwierzycie, w jakieś komleksy wpadniecie.
Jesteście pępkiem świata, rozumnym środowiskiem inteligencji dobrze wiedzącej co sie dzieje, rządzący w Was wierzą, macie full rispekcik u nich.
Cóż za sielanka.

Tytuł:
PostNapisane: 16 lutego 2008, 23:40 
Forumowicz

A napisał(a):
co do satelity to mam nadzieje ze uderzy w kancelarie premiera, amen
ja bym tam jeszcze dolozyl taki okragly budynek (nie jestem pewien, ale to chyba cyrk-taki podobny) na ul. wiejskiej w wawie :kwasny:

Tytuł:
PostNapisane: 17 lutego 2008, 01:20 
Forumowicz

Wiesz co Boogie, zal mi serce sciska jak o Tobie mysle. Przypominasz mi osobe z ktora mialem nie przyjemnosc pracowac i dzieki ktorej nabylem pare nowych umiejetnosci.
A teraz zegnam sie z Toba bo widze, ze pomimo duzej wiedzy i zdolnosciach krasomowczych Twoj poziom kultury pozostawia wiele do zyczenia. Wnioskuje to rowniez po temacie o tarczach antyrakietowych.

Tytuł:
PostNapisane: 17 lutego 2008, 01:38 
Uzależniony od forum :)

Moje BMW: 535i
Kod silnika: N55
no, no , no :hyhy: , bo satelita uderzy i wreszcie będzie spokój :) , a jak nie to będą ostrzeżenia ;) . Swoją droga Admini/Modowie myślą nad utworzeniem specjalnego tematu o POLITYCE. Móglby tam pisać np. Boogie czy Bagor, troche na zasadzie felietonów ;) . Jak chcecie wyrazić swoją opinię na temat takiego pomysłu zapraszam do działu Informacje o forum etc.

Tytuł:
PostNapisane: 17 lutego 2008, 01:44 
Forumowicz

Pomimo kilku uszczypliwosci chyba nikt w tym temacie jeszcze nie przecholowal :D

Tytuł:
PostNapisane: 17 lutego 2008, 02:01 
Specjalista

e34 540i '94
Staralem sie trzeźwo spojrzeć na afere robioną przez media w Polsce w sprawie satelity.
Dziwilo mnie podawanie takiej informacji a tak swbodny sposób.

Okazuje sie że nie tylko mnie, tyle że inni sprawę wyczuli konkretnie :)

Rosja dzisiaj stwierdzila, że owo dziwne zamieszanie z powodu tego satelity, owo insynuowanie zagrożenia, jest akcją dezinformacyjną przeprowadzoną przez Amerykanów.
Jak stwierdzono, stacja MIR opadając pare lat temu spalila sie w calosci w atmosferze.
Satelita ten również by sie spalil w calości.
Żadne tam tajne elementy jego konstruckji by nie ocalaly.
Rosja twierdzi ze USA celową urządzily tę prowokację, żeby móc przetestować nową broń do unieszkodliwiania satelitówn przy sprowokowanej akceptacji opinii publicznej.

Czulem ja i inni że śmierdzi, ale okazalo się że to nie byla glupota rządzących, a celowa dezinformacja dla gospodyń i ludności :)

Przyznacie że ma to sens, co twierdzi ministerstwo obrony Rosji.

Tytuł:
PostNapisane: 17 lutego 2008, 02:12 
Uzależniony od forum :)

Moje BMW: 535i
Kod silnika: N55
Boogie, ma to sens, ale ogólnie staram się nie wczuwać bo wiesz... gdzie leży prawda, nie będzie dane nam szybko się dowiedzieć.

Tytuł:
PostNapisane: 17 lutego 2008, 03:44 
Dzik napisał(a):
W kazdym temacie w jakim sie wypowiadasz sprowadzasz rozmowe do "nieudolnego" panowania PO. Moze stworzysz temat pod tytulem "Polityka" gdzie swobodnie bedziemy mogli przeczytac Twoje opinie i spostrzezenia co do panujacego rzadu.

Przesadzasz :) Bardzo rzadko udzielam się politycznie, przejrzyj dokładnie moje wypowiedzi. Dysputy polityczne poruszałem w tematach do nich się odnoszących. Na ponad 700 moich postów, politycznie poprawnych jest około 50.

Dzik napisał(a):
Temat jest o Amerykanskim satelicie ktory ma przywalic w ziemie a nie o PO. Gdyby temat bylby o nieprawidlowosciach w polityce t na pewno

Temat polityczny rozpoczął Pułkownik Zuber:
Pułkownik Zuber napisał(a):
Boogie, nie siej popeliny niczym Korwin-Mikke, tylko powiedz lepiej jak to było z tym umorzeniem długów PC 4 dni po przegranych wyborach... no i jak to było z tym zagłuszaniem telefonów biednych pielęgniarek... :hyhy:

Ja podjąłem tylko dyskusję. Abstrahując nawet od tego, to temat sam w sobie jest polityczny. Czy chcesz tego czy nie, bo takie tory nadały mu niektóre media.

Boogie napisał(a):
Co ciekawe dla mnie wielce, a raczej znamienne, NIKT nie zauważa że to telewizja reżimowa.

Masz zupełną rację. Ichniejsi dziennikarze winni zwać się funkcjonariuszami, ze względu na "dziennikarskie" szkolenia, które im się tam funduje.

Boogie napisał(a):
Oczekiwalbym w Polsce powstanie konkurencji w dziedzienie TV informacyjnej, bo na razie jest monopol TVN24. Na pewno nie byloby to korzystne dla salonowego towarzycha.

Przydałoby się. Może część opinii publicznej dostrzegłaby wtedy zakłamanie niektórych polskojęzycznych mediów. Potrzebny jest pluralizm, którego brakuje.

Boogie napisał(a):
Dwa lata temu, kiedy w Węgrzech wybuchly zamieszki, TVN razem GW drukowaly teksty, niby pytania: " czy w Polsce też będzie wariant węgierski" - w domyśle ludziom tak źle i istnieje obawa że wyjdą na ulice.

To jest znana śpiewka Agory. Ten słynny artykuł GWna "Świr, Żyd, gej, Cygan nie będzie nami rządził" czemu niby służył? Chciał pokazać jacy to Polacy są mało tolerancyjni? Zwykłe manipulowanie ciemnotą. W niektórych przypadkach, tolerancja jest świetną bronią do uzyskiwania własnych celów. Wiadomym jest, że Michnik ma pochodzenie żydowskie. Oczywiście, bycie Żydem, jeszcze niczego nie przesądza, ale w jego przypadku mamy do czynienia z antypolskim nastawieniem. Na Polakach łatwo robi się pieniądze, wystarczy posłuchać Wałęsy, który podczas spotkania z amerykańskimi Żydami powiedział, że w Polsce "dziś interes jest tam większy niż jeżeli nawet w Stanach" [...] "Bo interes się robi na bratach i głupocie": http://pl.youtube.com/watch?v=I-uho1f5ofc
Żydzi mogą szkalować Polaków, pisząc kłamliwe książki (np. "Strach"), ale Polak Żyda broń Boże, bo to świętokradztwo, homofobia i brak tolerancji. Trzeba przyznać, że to mądry naród i ustawił się w dogodnej pozycji. Proszę nie zarzucać mi antysemityzmu. Nie mam nic do Żydów, jako narodu, mam coś do Żydów, którzy wykorzystują Polskę do nabijania własnych kieszeni. Jestem daleki od generalizowania.

Boogie napisał(a):
wykopal do Izreala.

Albo na Madagaskar :16:

Boogie napisał(a):
No coż.... sporo ludzi uwierzylo, że stawiając krzyżyk przy PO doznają awansu spolecznego, zaczynają należeć do tych inteligentniejszych, rozumniejszych :)) chihot historii slychać

Najgorsze, że nadal tak myślą. Mam śmiesznego kolegę, tzw. tuskomatołka. Z polityki rozumie tyle, co nic. Dla niego ważne są sondaże :!: To jest jego jedyny argument. Przepraszam, nie jedyny - Kaczyński to kurdupel i nie ma konta. Przykre, ale on po prostu dał sobie zrobić paćkę z mózgu. Łyknął to wszystko, jak młody pelikan.

Tusk mówi ludziom to, co chcieliby usłyszeć. Kaczyński mówi to, co myśli. Na tym polega różnica. Nikt tego nie widzi, że Donald aka Włoski Lód robi z Polaków idiotów? Weźmy chociażby ten wyjazd na narty i rozpisywanie się pismaków, że pojechał bez ochrony BOR-u. Po co taki spektakl? Chce pokazać jaki to on jest "wporzo", jaki to z niego "normalny Polak"? Śmieszne to jest, okłamuje ludzi, a poza tym zaniża standardy funkcjonowania normalnego, europejskiego państwa, nie mówiąc już o pseudo lataniu rejsowymi samolotami. Gorzej niż w Republice Bananowej. Wstyd przynosi na arenie międzynarodowej. Zwykła gra pod publiczkę, wykorzystuje już nawet urlop do nabijania punktów wyborczych. Wszystko zniese (pisownia celowa), ale nie obłudę.
Jak takie słowa Donalda traktować:
Cytuj:
Przecież Polacy to wielki i mądry naród.
Polskę też stać na swój cud gospodarczy.
Musimy tylko wygrać te wybory.

Bije manipulacją na odległość. Przypomina mi to epokę gierkowską. Taka propaganda sukcesu była już uprawiana. Wystarczy wspomnieć lata '70. Wtedy powstały hasła: "dynamiczny rozwój", "cud gospodarczy", "budowanie drugiej Polski", "aby Polska rosła w siłę, a ludzie żyli dostatniej". Skąd my to znamy? Wtedy też media manipulowały ludźmi, podając, że Polska jest "ósmą potęgą gospodarczą na świecie". Mam nadzieję, że historia rozliczy Tuska za te kłamstwa, jak rozliczyła Gierka. Swoją drogą, podobni są :hyhy:

Kaczyński jest patriotą. Tusk jest polonofobem. Jak ktoś, kto kocha Polskę może wypowiedzieć takie słowa?:
Donald Tusk napisał(a):
Co pozostanie z polskości, gdy odejmiemy od niej cały ten wzniosło-ponuro-śmieszny teatr niespełnionych marzeń i nieuzasadnionych urojeń? Polskość to nienormalność - takie skojarzenie narzuca mi się z bolesną uporczywością, kiedy tylko dotykam tego niechcianego tematu. Polskość wywołuje u mnie niezmiennie odruch buntu: historia, geografia, pech dziejowy i Bóg wie co jeszcze, wrzuciły na moje barki brzemię, którego nie mam specjalnej ochoty dźwigać... Piękniejsza od Polski jest ucieczka od Polski tej na ziemi, konkretnej, przegranej, brudnej i biednej. I dlatego tak często nas ogłupia, zaślepia, prowadzi w krainę mitu. Sama jest mitem.
("Znak", 1987 r. nr 11-12, s. 190)
Może stąd ta ucieczka od Polski i Polaków w kierunku Irlandii?

Dzik napisał(a):
:hurra: :hurra: :hurra: :hurra: po takich wypowiedziach nie wiem czy mam sie smiac czy plakac. Gratuluje tym co sadza, ze w ciagu 3 miesiecy nowy rzad dokona cudu i naprawi wszystko i bedzie sie nam zylo w dostatku. Na to trzeba czasu!!

Potrzeba czasu, ale dlaczego od Kaczyńskiego wymagano JUŻ, TERAZ, NATYCHMIAST?
Obiecywane CUDA były tylko użyte na potrzeby wygrania wyborów, PO wyborach już się z tego po cichutku wycofywali. Gdzie ten "dialog społeczny", który rzekomo Kaczyński zniszczył? Dlaczego, jak żony górników przyjechały do Warszawy, to usłyszały, że "To już nie jest PRL, żeby sprawy górnictwa załatwiać w Warszawie"? Dlaczego powiedziano, że "Protesty rolników to echa komuszych tęsknot". To ma być ta zapowiadana normalność? Ten dialog społeczny?
Owe [gospodarcze] cuda mają się dokonać pod przewodnictwem starego komucha o socjalistycznych poglądach? Pawlak ma być ich gwarantem? Wolne żarty! Osoba, która wywodzi się z komunistycznego betonu, osoba, której partia [PSL] jest kontynuacją ZSL?! To są Ci sami ludzie, którzy uznawali dominację PZPR oraz zwierzchnictwo ZSRR :!: Taka koalicja ma nam zapewnić lepsze jutro? Śmiem wątpić.
W tej słynnej Irlandii, cud gospodarczy powstał przy ciężkim wysiłku, a PO nawet ustaw nie przygotowuje. Z czego ma ten CUD powstać? Czas ucieka, a pomysłu wciąż nie ma. Widać ogromną nieudolność w poczynaniach nowej ekipy. Jedyne, co im wychodzi, to walka z rzekomo zniszczonym laptopem Ziobry.

Dzik napisał(a):
Ciekawe czy ktos zwrocil uwage na to iz te wszystkie strajki zaczely sie zaraz po nominowaniu Tuska na premiera. Na ani jednym transparencie nie widzialem hasla "precz z Tuskiem" tylko zadania podwyzek. Jesli juz mamy kogos oskarzac za ten balagan to tylko poprzednia partie rzadzaca ktora doprowadzila do takiego stanu rzeczy a teraz krzyczy, ze oni robili wszystko co w ich mocy aby nam bylo lepiej tylko to wredne PO wybralismy to teraz mamy :rotfl: . No sredniowiecze normalnie.

Spisek? I ty Schetyno przeciwko mnie? :rotfl:
Nie widzę w tym nic dziwnego. Tusk sam na siebie ukręcił bata. Kto, jak nie on, przed wyborami zapowiadał:
Cytuj:
"Już wkrótce Polacy zaczną wracać z emigracji, bo praca tu będzie się opłacać. Będą nas leczyć dobrze zarabiający lekarze i pielęgniarki, dobrze zarabiający nauczyciele będą uczyć nasze dzieci, dobrze zarabiający policjanci będą dbać o nasze bezpieczeństwo. Przy polskich drogach wyrosną nowoczesne stadiony i pływalnie.

Teraz już rozumiesz skąd te fale strajków? Ludzie uwierzyli.
Serio uważasz, że "ten bałagan" jest przez PiS? Ja wiem, że dla POpleczników wszystko jest winą PiS-u, ale rzeczywistość jest zgoła inna. To nie Kaczyńscy zniszczyli drogi, to nie Kaczyńscy zrujnowali Polskę, to nie oni są winni temu, w jakim stanie jest Polska. Inne kraje europejskie, których nie dotknął komunizm, żyją w dostatku. Im z kraju nikt nie zrobił folwarku. Nawet Niemcy otrzymały pomoc finansową od Ameryki (tzw. Plan Marshalla). Polska nie, a tylko dlatego, że ZSRR powiedziało NIET. Przez lata Polska była rozkradana, rządzili nami złodzieje.
Wiesz, że lekarze za całej kadencji SLD nie dostali ani złotówki podwyżki? Rząd PiS-u dał 30% podwyżkę. Dla lekarzy, pielęgniarek to było za mało. Więcej się nie dało, bo nie było z czego. PO krzyczało, że są pieniądze, że PiS zły, PiS niedobry. Jak doszli do władzy, to zaczęli śpiewać zupełnie innym głosem. Nagle hasło: "pokaż lekarzu, co masz w garażu" stało się mottem przewodnim Tuska i jego ekipy. Wydano polecenie Schetynie, żeby sprawdził faktyczne zarobki lekarzy... Gdzie tu konsekwencja? Kto ma lekarzy w rodzinie, ten wie, jakie są teraz wśród nich nastroje.
Z celnikami jest podobnie. Obiecano im 500 zł podwyżki, które już zaplanował w budżecie PiS :!: Na zablokowanej granicy zginęło dwóch kierowców. A wszystko dlatego, że PO nie potrafiło dogadać się z celnikami. PO ma krew na rękach (tak przynajmniej by mówili TVN i politycy Platformy o PiS-ie, gdyby to za jej kadencji działy się takie rzeczy).

Dzik napisał(a):
Ktos napisal, ze PO powolywalo do partii przestepcow z wyrokami, to moze wytlumaczycie mi teraz dlaczego PiS wszedl w koalicje z samymi dorobkiewiczmi, przestepcami, wyrokowcami i ludzmi malej wiedzy\wyksztalcenia bo inaczej nie nazwe czlonkow SAMOOBRONY, aby tylko dorwac sie do calkowitej wladzy.

Już Ci tłumaczę. Uporządkuję chronologicznie. Po wygranych wyborach przez PiS, chciano zbudować silną koalicję z PO. Oczywiście nie udało się to z winy Platformy, do czego się niedawno przyznała. Kaczyński nie miał wyjścia i powołał rząd mniejszościowy. Każdy widział, jak ciężko było tak sprawować władzę. Praktycznie żadna ustawa nie przechodziła, więc Kaczyński uczciwie złożył wniosek o samorozwiązanie sejmu, na co Platforma się nie zgodziła :!: Co było obłudą z ich strony. Najpierw wawoływali do wcześniejszych wyborów, a gdy zaistniała taka możliwość, to zagłosowali PRZECIW. Jedynym powodem były niezbyt korzystne dla nich sondaże... Jakie więc było wyjście z tak patowej sytuacji? Koalicja z PO - nie. Koalicja z SLD - никогда в жизни! Pozostały LPR i Samoobrona... Nie była to najszczęśliwsza koalicja, był to swoisty mezalians, ale jakoś trzeba było rządzić. Państwo stać nierządem nie może.

[ Dodano: 17 Luty 2008, 03:47 ]
stones1 napisał(a):
Swoją droga Admini/Modowie myślą nad utworzeniem specjalnego tematu o POLITYCE. Móglby tam pisać np. Boogie czy Bagor, troche na zasadzie felietonów ;)

:evil:

stones1 napisał(a):
Boogie, ma to sens, ale ogólnie staram się nie wczuwać bo wiesz... gdzie leży prawda, nie będzie dane nam szybko się dowiedzieć.

Lepiej się nie wczuwać, nie dociekać, bo można skończyć jak ja ;) Czyli zostać uzależnionym od polityki.

Tytuł:
PostNapisane: 17 lutego 2008, 11:17 
Przyjaciel forum

Moje BMW: e31 850i
Kod silnika: M70B50
Bagor napisał(a):
Czyli zostać uzależnionym od polityki.

szkoda, że po złej stronie

Uwaga bardzo nie na miejscu. Stones1.

Obrazek

Ostatnio edytowano 17 lutego 2008, 14:18 przez Kucharz, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 17 lutego 2008, 11:29 
Forumowicz

Cytuj:
stones1 napisał/a:
Swoją droga Admini/Modowie myślą nad utworzeniem specjalnego tematu o POLITYCE. Móglby tam pisać np. Boogie czy Bagor, troche na zasadzie felietonów ;)

:evil:

stones1 napisał/a:

Lepiej się nie wczuwać, nie dociekać, bo można skończyć jak ja ;) Czyli zostać uzależnionym od polityki.

Racja, lepiej sie nie wczuwac, ale wlasnie swoim postem pokazales, ze mozna prowadzic "zdrowe" rozmowy o polityce. Nikogo przy okazji nie osmieszac czy mianowac kurami, badz tepymi osilkami. Dzial "POLITYKA" moze sie przydac, kazdy w sposob kulturalny bedzie mogl wymienic sie swoimi pogladami i spostrzezeniami co do obecnej polityki. Jestem na tak ;)

Dodam jeszcze takie 2 ciekawostki od siebie. Mianowicie w tej samej kamienicy na Mokotowie gdzie i moja mama mieszka pani (bardzo znane nazwisko), ktora byla dyrektorka w liceum do ktorego uczeszczali panowie Kaczynscy. Jest to dama w kazdym calu i kiedys powiedziala"... Kaczynscy? Bardzo trudni i zawistni ludzie." Nic wiecej nie mowila a ja nie dociekalem.
Osobiscie znam pana Jana Dziedziczaka (kto sie interesuje ten wie kto to), z mlodszych lat pamietam go jako czlowieka wesolego, szanujacego odmienne poglady i bardzo religijnego (co nie uwazam za zaden wstyd czy powod do nazwania "dewota"), na pewien czas kontakt nam sie urwal i spotkalismy sie przypadkiem jakos przed jego nominacja lub tuz po, powiem, ze z tym czlowiekiem nie dalo0 sie rozmawiac, kazdy temat po czwili zostal sprowadzony do polotyki a moje slowa byly jako atak na K choc o nim n ic nie mowilem. To tyle

Tytuł:
PostNapisane: 17 lutego 2008, 19:04 
Specjalista

e34 540i '94
Dziku, ja podziwiam Bagora że on tak skrupultnie wyklada Tobie i innym, powiedzmy szczerze marnie zorientowanym w sytuacji politycznej, i przerażająco latwo lykającym propagande lewacką.
Podziwiam, bo to nie forum polityczne, więc po tym jak on coś napisze, a pisal już nie raz, i tak potem te same osoby piszą znowu glupoty.

Jakbym napisal - wyciąć wszytskie drzewa przy drogach, znowu zacznie sie dyskusja i znowu te same niedorzeczności.

Tytuł:
PostNapisane: 18 lutego 2008, 16:33 
Administrator

Moje BMW: mityczne
Kod silnika: tłuste konie
Garaż: Było: E36 318i sedan, E36 316i Compact, E39 528i sedan, E46 328Ci, E92 325Xi
Jest: F32 420i, F32 428i
Pewnie to nikogo nie zdziwi ale mam niemal identyczne poglądy na temat bezpieczeństwa jak boogie i podobnie widzę 'dobrą wolę' naszych cudownych parii politycznych jak widzi je Bagor :)

Nic więcej nie dopisze bo chłopaki napisali wszystko :)

Tytuł:
PostNapisane: 18 lutego 2008, 18:17 
Forumowicz

Kyokushin, jakie to bylo to Twoje ulubione slowo? Demonizacja?

Tytuł:
PostNapisane: 19 lutego 2008, 00:49 
Przyjaciel forum

Moje BMW: e34, e36
Poniżej link z dystansem i trasa lotu na Warszawą.

http://www.heavens-above.com/Neighbours ... ied&TZ=CET

Plus Żródło.

Temu co pisze, a nie ma dowodów - papier przyjął wszystko - reszta wkrótce.
Prawda jest jak d... każdy ma swoją....[/color]

Tytuł:
PostNapisane: 19 lutego 2008, 13:58 
Pierwsze kroki

Moje BMW: Subaru Impreza
Kod silnika: WRX 2.0T AWD
wcczoraj patrzylem na przelot nad Opolem i podaję tu dla innych zainteresowanych z tych okolic :) godzina 18:17 - satelita US 193 ujrzymy na niebie :)

Utwórz nowy temat Ten temat jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 69 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1