BMW Sport

Forum dyskusyjne fanów marki BMW

Teraz jest 4 maja 2025, 15:23

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 36 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 13 lutego 2008, 22:52 
Forumowicz

Moje BMW: f01
Kod silnika: n57d30
A musi byc koniecznie z navi?? Tu tez wg mnie masz ciekawą oferte :ok: : http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C4312986

Zobacz profil Wyślij e-mail  

Tytuł:
PostNapisane: 13 lutego 2008, 22:58 
Przyjaciel forum

Moje BMW: E84
Garaż: Było E36,E39,E60
Biały wie cos wiecej o tym aucie.Na allegro widziałem tez fajna 530 z m pakicie za 38k

Tytuł:
PostNapisane: 14 lutego 2008, 00:10 
Zacna persona forum

Moje BMW: e39 525d
Kod silnika: M57
Hmm ciekawa oferta !! Hubertdo, !! ciekawa ale Zastanawiaja mnie te siedzenia nigdy nie widziałem takich ?? W bmw seri 5 a co do navi zawsze mozna dorobic koszt z tego co sie orientuje 3 -4 tys zł :P :P ;) co o niej sadzicie !! manual nawet Chip na 200Km i gitara :rotfl: :hyhy:

Tytuł:
PostNapisane: 14 lutego 2008, 07:40 
Forumowicz

Moje BMW: f01
Kod silnika: n57d30
Ja widzialem, ale tylko w m5.

Tytuł:
PostNapisane: 14 lutego 2008, 09:46 
Uzależniony od forum :)

Bo to sa fotele z M5 :D

Tytuł:
PostNapisane: 17 lutego 2008, 11:46 
Forumowicz

Moje BMW: E30 325 KJSedition
zanim kupilem swoja bunie tez bylem na takim tripie w niemczech, wszystko obgadane bylo, auto czeka na mnie az przyjade, koles nie sprzeda innej osobie niby, wszystko super, prywatny wlasciciel, super wersja, extra stan, 17" fele, zawias gwint, extra audio, m-pakiet, drugie kola zimowki itd, zajechalem pod adres, okazuje sie ze koles z tego adresu dopiero podaje namiary na miejsce gdzie stoi to auto, no i co sie okazuje, dzielnica jakas turecka z samymi tureckimi komisami, znalazlem auto, komis zamkniety, ogladam przez ogrodzenie z daleka i odrazu pierwsze wrazenie buuu, cos mi sie nie podoba, tel do wlasciciela ze jestem i chce ogladnac to auto, przyjezdza turek z synem tlumaczem, bo on ani po angielsku ani po niemiecku, zaczynam ogledziny no i z tym co bylo ustalone zgadza sie moze 10% :zalamany: , obite, obdrapane z kazdej strony, mowie mu malowane blotniki, zderzaki, drzwi, wszystko zle spasowane, widac slady malowania jakby ktos sprayem z puszki malowal, od spodu pogniecione jakby wisialo na czyms itd, koles mowi ze za to silnik jest super, no dobra ogladamy dalej, wyposazenie: fele sa 17 ok, ale reszty nie ma, gwintu brak, audio wyciagniete (mowi ze bylo jego kolegi), zimowek brak, m-pakiet jest ale zobinajne odstajace zderzaki to nie to o co mi chodzilo, wsiadam do srodka no i nastepny zawod, zniszona tapicerka, wnetrze jakby mial z 500tys przebiegu, po tym wszystkim juz wiedzialem ze go nie kupie, ale jeszcze sie przejechalem, chodzil ok tylko byl jakis sportowy wydzior zalozony przez co wogole nie szlo uslyszec silnika, wzialem ze soba 2 osoby ktore mialy mi pomoc trzezwo spojrzec na to auto jakbym sie za bardzo zajawil , ale niestety nie byly potrzebne bo sie nie zajawilem, bylem zawiedziony jak nigdy w zyciu, zapytalem ile spusci z ceny bo nic sie nie zgadza z opisem, opuscil duzo ale auto nie bylo warte polowy tego co chcial za nie wziac, byl zdziwiony ze mowie ze nie biore, myslal ze jak przejade 1100km to go bede musial wziac , mialem ochote go tam %@^@*@*, pojezdzilem po innych komisach bez rezultatu, wrocilem do polski i znalazlem swoja bunie u nas, pojechalem do kolesia sceptycznie nastawiony, nie podobalo mi sie ze srebrny, ze jakies dziwne te kolka itd, ale jak poogladalem to autko na zywo to wiedzialem ze to jest to i wszystko zgadzalo sie z opisem, do niemiec juz nie pojade po auto never ever :] ,teraz nawet sie ciesze ze tak wyszlo, kupilem super autko u nas, tam poszlo troche kasy i nerwow na trip ale wiem juz jak to wyglada w praktyce, pozdro

Ostatnio edytowano 17 lutego 2008, 11:51 przez wojju, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 17 lutego 2008, 11:51 
Zacna persona forum

Moje BMW: Z4 3.0i
wojju to bylo to co Ci dzwonilem ? Ladne buty :)

Tytuł:
PostNapisane: 17 lutego 2008, 12:01 
Forumowicz

dokladnie el Presidente, , nie mam do ciebie pretensji nawet bo nie miales wplywu na to co on mowi, a koles w oczy cisnal kit tam na miejscu dalej, takze ja jeszcze takiego &$@#* nie spotkalem ze pokazujesz mu palcem a on cisnie dalej ze wszystko jest ok, a przez telefon jeszcze latwiej mu sie opowiadlo te farmazony bo nie widziales auta, z twojej strony naprawde wszystko ok, wielkie dziex za pomoc jeszcze raz, kto mogl przewidziec ze sie trafi taki kolo, pozdro

Tytuł:
PostNapisane: 17 lutego 2008, 12:06 
Zacna persona forum

No nie ma sprawy, sam go w sumie sobie znalazles :) Gosc mial taka mila gadke przez tel, ze nie podejrzewalbym, poza tym cena tez nie byla niska. No coz, wazne ze masz juz dobre autko, szkoda jedynie wycieczki. rowniez pozdr

Tytuł:
PostNapisane: 17 lutego 2008, 12:25 
Przyjaciel forum

Moje BMW: 123d 850 F10
Garaż: http://bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=98534&start=0
a pamietacie jak wysyulalem wam linka do tego ogloszenia na wloskim autoscocie? pojechalem ogladac ta 530 i powiem wam ze auto jest igielka, jade po nią we wtorek bo juz zaliczkowalem.. Chmielu tefaz zaluje bo go ostatnio ciagnalem po nia do Wlooch ale mial jakies inny plany, a jak mu teraz fotki wyslalem to zaluje..

Tytuł:
PostNapisane: 17 lutego 2008, 12:26 
Forumowicz

sam znalazlem i wiecej juz sam nie bede szukal u nich, lekcja pobrana :] , wyglada na to ze ty rozmawiales chyba z takim kolezka ktory mi wlasnie dawal potem namiary na tych kolesi co sprzedawali to auto, a nie bezposrednio z tymi turkami, on nie wiele mial wspolnego z tym komisem, tylko kontakt i adres byl do niego bo ci turcy slabo jezyk znali a i nie byli zbyt mili, on byl akurat wporzo, jak podjechalem pod ten jego adres , jak zobaczylem miesjcowke to pomyslalem ze pod tym adresem nie moze byc sprzedawany jakis trefny samochod, male miasteczko, na ulicach same porsche, ferrari itd, zaklad jak z Pimp My Ride, tuning aut, garaze i przed garazami wystawione takie fury ze szczena opada, no ale podal mi adres z innego miasteczka a tam nie bylo juz tak pieknie :] , pozdro

Tytuł:
PostNapisane: 17 lutego 2008, 13:25 
Zacna persona forum

DarPiet mam dla Ciebie propozycje dot. tanszego transportu na kolach z Wloch, wysylam priv

Tytuł:
PostNapisane: 17 lutego 2008, 18:02 
Przyjaciel forum

el Presidente, czytalem to, ja mam tablice po 55 euro i polisa za 100zl/mies wiec chyba tansze... w polsce dorabiam blachy za 50zl i mozna troszke jezdzic...

Tytuł:
PostNapisane: 17 lutego 2008, 18:55 
Zacna persona forum

Moje BMW: e39 525d
Kod silnika: M57
Ojj zaluje zaluje Autko ktore pokazal mi DarPiet, IGŁA :mur: :mur: :mur: Ale niestety nie mogłem za szybko wszystko sie działo :mur: :mur: autko piekne :oczami:

Tytuł:
PostNapisane: 17 lutego 2008, 19:26 
Zacna persona forum

To kup juz w Polsce od Darka, chyba nie zedrze? Klient z reki...

Tytuł:
PostNapisane: 17 lutego 2008, 19:41 
Przyjaciel forum

juz mu mowilem ze na pewno sie dogadamy.... tym bardziej ze jest z forum...
jade po nia w poniedzialek.. zawsze moze sie zabrac z nami:)

[ Dodano: 22 Luty 2008, 23:35 ]
530d przyjezdza we wtorek do Polski
koledze Chmielu opcja zakupu sie zmienila...... teraz szuka sedana po 2000r z silnikiem 2800, xenonem za 30tys zl.... powodzenia kolego:) dolaczam sie do opini ze jestes dzieckiem neostrady:)

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 36 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1