Wiesz, że różne działalności dostawały różne progi dotacji? Maksymalnie było do 120 tys na jednego pracownika. Kto to sprawdzał? Tak Ci szef powiedział?
Zanim ocenisz sytuację na podstawie ,,wiadra wody które zanurzyłeś w oceanie" i stwierdzisz, że ktoś gada głupoty to się zastanów 2x
DaaN mieliśmy już raz okazję przypatrzeć się prezydenturze Trumpa. Jego obecna odmiana jest wielce zastanawiająca. Oczywiście każdy może się zmienić, dlatego moje serce mówi: dzieje się cud! Tylko pytanie brzmi czy to tylko jeden krok w tył podczas gdy zrobili dwa do przodu? Tłumaczyłem jak działają na zasadzie nauki chodzenia psa na smyczy. Skraca się o duży kawałek. Jeśli pies szarpie to mu się szybko luzuje o kawałek, ale mniejszy.
Dotąd będziemy w czarnej dupie dokąd się nam nie uda ujawnić kto stoi za 11.09.01 i całą tą wojna z terroryzmem, a którą to Trump ciągnie dalej co jasno wskazuje po czyjej jest stronie i jaką agendę prowadzi.
hosting za darmoPrzypomnę przy okazji co powiedział Aron Russo były bliski przyjaciel Nicka Rockefellera w przedśmiertnym wywiadzie: ...A więc ostatecznym celem, jaki tym ludziom chodzi po głowach, jest cel utworzenia jednego rządu światowego kierowanego przez przedsiębiorstwo bankowe, przez bankierów. Robią to sekwencyjnie - europejska waluta, euro i europejska konstytucja to jedna część. Ostatecznym planem jest utworzenie jednego rządu światowego gdzie każdy będzie miał wszczepiony chip RFID. Wszystkie pieniądze mają być w tych chipach gotówka nie będzie istnieć. To wszystko wiem bezpośrednio od Rockefellera; powiedział, że właśnie to chcą osiągnąć. I wszystkie pieniądze będą w chipach. Także zamiast gotówki - kiedykolwiek będziesz miał w chipie pieniądze, oni będą mogli sobie wziąć z nich dowolną ilość. Jeśli powiedzą, że jesteś im dłużny tyle i tyle pieniędzy za podatki, to po prostu potrącą je sobie cyfrowo z twojego chipu.
Totalna kontrola.
Tak to totalna kontrola. I jeśli ktoś jest taką osobą jak ja lub ty i oprotestujesz to co oni robią to po prostu wyłączą ci chip i nie będziesz miał zupełnie nic nie będziesz mógł kupić żywności ani robić czegokolwiek innego, to będzie totalna kontrola ludzi. I te chipy będą połączone z bazą danych, zawierające historię twoich zakupów, jak i co robiłeś... Wszystko.
Wszystko tam będzie. Więc oni chcą jednego rządu światowego kontrolowanego przez nich, gdzie wszyscy są zachipowani, gdzie wszystkie pieniądze są w tych chipach, które są przez nich kontrolowane. I staniesz się niewolnikiem. Staniesz się sługą tych ludzi. To jest właśnie ich cel. Takie są ich intencje.
Aaron, mógłbyś sprecyzować kiedy poznałeś Rockefellera, jak przebiegały te rozmowy?
Poznałem go poprzez znajomą prawniczkę, która zadzwoniła do mnie pewnego dnia i powiedziała, że jeden z Rockefellerów chciałby się ze mną spotkać. Zrobiłem film "Mad as Hell", który on widział i dlatego chciał się ze mną spotkać wiedział również, że kandydowałem na gubernatora Nevady. Więc owszem, z przyjemnością się z nim spotkam - odpowiedziałem. Spotkaliśmy się i polubiłem go. Był bardzo, bardzo inteligentnym człowiekiem. Rozmawialiśmy i wymienialiśmy poglądy i przemyślenia. To on powiedział mi na 11 miesięcy przed wydarzeniami 9/11, że będzie miało miejsce pewne wydarzenie - nigdy nie powiedział co to będzie, ale będzie wydarzenie po którym dokonamy inwazji na Afganistan, aby móc poprowadzić rurociąg Morzem Kaspijskim, zaatakujemy Irak aby przejąć pola roponośne i utworzyć bazę na Środkowym Wschodzie i uczynić to wszystko częścią nwo , a także zajmiemy się Chavezem w Wenezueli. Oczywiście później przydarzył się 9/11 i pamiętam jak mówił o tym jak będziemy oglądać żołnierzy przeszukujących jaskinie w Afganistanie, Pakistanie i innych miejscach i że będzie miała miejsce "wojna z terroryzmem", gdzie nie ma prawdziwego wroga i że cała ta sprawa jest ogromną mistyfikacją ponieważ jest to sposób na to aby rząd przejął kontrolę nad obywatelami.
Powiedział ci, że to będzie mistyfikacja?
O tak! Bez wątpienia. Mówił o "wojnie z terrorem" śmiejąc się! Jak myślisz, dlaczego po 9/11 nic podobnego się nie przydarzyło? Uważasz, że mamy tutaj tak doskonałe zabezpieczenia, że ludzie którzy przeprowadzili 9/11nie byliby w stanie porwać kolejnego samolotu? Daj spokój. To niedorzeczne.9/11 został przeprowadzony przez ludzi z naszego własnego rządu i naszego systemu bankowego , aby wzmóc strach w obywatelach i aby podporządkować ich wszystkiemu co rząd chce zrobić. O to właśnie chodziło. O stworzenie niekończącej się wojny z terroryzmem. To było ich pierwsze kłamstwo. Następnym była wyprawa do Iraku celem pozbycia się Hussajna i jego broni masowej zagłady. To było kolejne kłamstwo.
To było trochę ponad 6 lat temu? To było na 11 miesięcy przed 9/11?
Tak.
I Nick Rockefeller, prawnik był twoim przyjacielem w tamtych latach i mówił ci, że będzie miało miejsce to duże wydarzenie po którym będzie "wojna z terroryzmem", mająca trwać i trwać?
Zgadza się. Niekończąca się wojna z terrorem, gdzie nie ma prawdziwego wroga i kiedy to nie można określić wygranego.
A czy powiedział, że to będzie perfekcyjne, gdyż nie będzie można określić przeciwnika?
Tak. I nie będzie można określić zwycięzcy, i nigdy nie miało go być więc będzie się to ciągnąć w nieskończoność. Mogą robić co chcą. Wystraszyli w diabły opinię publiczną. Słuchaj, ta cała "wojna z terrorem" jest oszustwem! Farsą! Strasznie trudno powiedzieć to na głos, gdyż ludzie są zastraszani, aby nie mogli o tym mówić. Jeśli to powiesz - potraktują cię jak świra. Ale prawda musi nastać, prawda musi się przedostać. Oto dlaczego udzielam tego wywiadu. Tak się właśnie składa, że cała ta "wojna z terrorem" jest oszustwem i farsą. Wojna w Iraku jest dlatego że zaatakowaliśmy Irak i tamtejsi ludzie faktycznie walczą. Ale wojna z terroryzmem? To żart! I dopóki nie odkryjemy co naprawdę wydarzyło się w 9/11 jak i kto był za to odpowiedzialny- gdyż z tego emanuje wojna z terroryzmem. Z tego ona powstała. 9/11 umożliwił rozpoczęcie wojny z terroryzmem i dopóki nie dostaniemy się do korzeni 9/11, do prawdy o 9/11 nigdy nie będziemy znać prawdy o wojnie z terroryzmem.