Frank napisał(a):
Moje gratulacje Stones. Bardzo ładne E38- grunt ,ze zadbane. Nic gorszego nie moze byc niz kupic zajezdzone 750.
Mam 2 pytania- dlaczego poduszka na kierownicy lekko pomięta ?
I dlaczego drewno na kierownicy ma inny kolor? Czy to aby oryginalna kierownica ?
No i jak wyglada spalanie tego V12 , ciekaw jestem jak wypada zwłaszcza w porownaniu do E32 750, ktorą jezdziłes wczesniej.
wiec tak pierwsza sprawa odcien drewna - zapewniam Cie ze jest identyczny, a na zdjeicu wyglada na jesniejsz za sprawa flesza, czyli mojego amatorstwa jesli chodzi o robienie zdjec... wszytskie sa wieczorne i z fleszem, w ten weekend chcialem zrobic dzienne ale mialem wyjazd do warszawy.. ale zrobie i zobaczysz ze drewno jest identyczne.
"pomieta poduszka" - samochod byl na inspekcji II i diagnozie poduszek pow w ASO Smorawinski i poduszki sa

, niemiaszek chyba ostro walil w klaskon i tyle, nie kupil bym samochodu bez poduszek, nie po to jezdzilem kilka miesiecy i nie dlatego sprzedalem e32 750 iL po wypadku by kupic e38 z Berliner Zeitung zamiast poduszki

a diagnoze poduszek robilem bo po wizycie na gorzowskiej myjni "AUTO MYJNIA CENTRUM" przy ul. Spichrzowej , zapalila sie kontrolka od poduszek - rozlaczyli kabel pod siedzeniem pasazera, po prostu

, na zworocona im uwage (auto bylo jeszcze na celnych tablicach) uslyszalem "ha ha ha samochod z niemiec i ma pretensje ze poduszki sie siweca" , ale po klotni oddali pieniadze za komplet, ktory nie dosc ze zrobili tak ze na koncu i tak sam sprzatalem, to jeszcze ta sprawa poduszki doszla.....
spalanie , trasa gorzow - warszawa , warszawa - gorzow, normalna , na A2 szybka, poza tym 90 - 140 km/h, 13,5 L / 100 km . Miasto spokojne 18,3 L / 100 km , co przy 22 litrach ponizej kotrych nia moglem zejsc w E32 , uwazam za wspanialy wynik.