witam wszystkich. pomijając juz pare postów pobocznych na których nie znalazłem odpowiedzi: moje e34 po prostu ciezko pali, autko stało tydzien u mechanika ale odebrałem z takim samym problemem, w tym, że: sprawdzone ciśnienie paliwa, pompa paliwa, sonda lambda, czujnik wałka, nowe swiece, podpinany pod komputer i wszystko na nic

aut było u mechanika, dzwoni ze auto gotowe, pojechałem i odpalam a tu... to samo co było. mechanik mówił ze dzien wczesniej paliło normalnie. pomijam kompetencje mechanika bo jest to naprawde dobry. w sobote w stresie pomyślałem: hmmm nie pali jak zimny to swiece do du**. pojechałem kupiłem nowe, załozyłem: auto pali od strzała kurcze za 2 godz juz nie pali, czasem pali czasem nie. jestem juz bliski wyłysienia ze stresu( a mam tylko 20 lat) prosze o ewentualne nakierowanie na temat lub polecenie jakiegos mechanika co specjalizuje sie w BMW w okolicach lub samym Rzeszowie. pozrd i dzieki za zainteresowanie. silnik to m20 bez gazu<sciana> boli mnie to juz powoli a szkoda mi rozrusznika(dobra dobra kasy na zakup nowego) po prostu trzeba "hełtac" koło 20 sek i dodawac gazu. prosze dajcie jakis plan na naprawe