Bardzo fajny kolor. Wyróżniający się na drodze, szczególnie w BMW.
Porywasz się na głęboką wodę. Bardzo fajny pomysł, choć nie jestem przekonany, że w e36 uda się to, ale raz jeszcze szacunek za oryginalność. Nie czytałem całego tematu, mam nadzieje, że nie powtórzę kolegów, ale:
Skoro masz pomalowane listwy, to czemu masz czarne klamki!!
Wydaje mi się, że dokładka do zderzaka tylnego pomalowana na czarno dodała by troche charakteru, teraz musisz bardzo uważać, żeby samochód nie zrobił się mdły.
Na ostatnich zdjęciach z tego co widzę masz przyciemnione szyby, jeśli samochód biały, to przyciemnienie to wręcz konieczność. Nie namawiam, ale przednie też by się przydało przyciemnić:)
Felgi tylko i wyłączenie ciemne, najlepiej czarne, mogą mieć polerowany rant, byle byś srebrnych nie założył, bo po prostu nie będzie wyglądać.
Rozumie, że motorek 1.8L jest zadowalający dla Ciebie. Jak znam życie, to pewnie sporo osób Ci pisało, że lepszy byłby R6 i faktycznie do stylu arabskiego pasowałby najbardziej motorek M3. W końcu ma być bogato:)
Niestety jest jedna rzecz, która bardzo mi się nie podoba u Ciebie. Środek.
Przypomina mi wnętrza amerykańskich furek z lat 70". Oczywiście to sprawa gustu, ale jak dla mnie to jeśli chcesz ten samochód na poważnie robić, to zamień to na czarną skórę, czarne plastiki itp. Znowu pewnie powtórze kolegów, ale fajnie jakby mpakiet był, w końcu ma być bogato.
Reasumując czeka Cie dużo pracy, duże nakłady finansowe, w końcu ma być bogato:)
Fajnie jakbyś dotrwał z tym projektem, bo nie będzie to kolejne e36 czarne/srebrne obniżone na ładnej feldze. Będzie przykuwał uwagę, ale jak spartolisz sprawę, też będzie przykuwał uwagę, niestety w niekoniecznie oczekiwany przez Ciebie sposób:)
|