hardsql napisał(a):
1. Mi zdjecia ładuja sie wieki, a mam neo 1Mbit. Pozatym nie ładuja mi sie wszytskie.
To troche dziwne bo w sumie zadna fotka nie ma wiecej niz 300KB. Fotki wrzucilem na mfoto.pl i nigdy nie bylo z nimi problemu
hardsql napisał(a):
2. Autko bardzo ładne, proponuje zostawic pomaranczowe lampy bo z tym kolorem wyglądaja super.
Chce w sumie poeksperymentowac przyznam ze tez podobaja mi sie klasyczne kierunki ale ostatnio widzialem bunie w ciemnym kolorze z bialymi kierunkami i wygladala jakby ciutke lepiej

grzesiek7124 napisał(a):
Też posiadam e46 i też 320d (2004r.). Moja jest srebrna. Silnik o mocy 150 KM, po włożeniu chipa około 180 KM. Piękne, ekonomiczne i dynamiczne autko.
Ile pali Twoje cacko ?
Pozdrawiam.
Grzesiek.
Ja mam tylko 136 KM, ale na moc nie narzekam i na razie chip jakos nie lata mi po glowie. Przesiadlem sie z 116-konnego benzyniaka wiec roznica jest ogromna w elastycznosci glownie. Chociaz te 180 KM to piekna rzecz

Jak wracalem z nia z Vaterlandu to na trasie z Koln do Zgorzelca komp wyswietlal 5,6l/100km jechalem glownie 120-130km/h ale czasem zdarzylo mi sie depnac mocniej. W miescie o ile jezdze spokojnie to przy niskich temperaturach pokazuje 8,5l/100km. Ostatnio bylo czesto w okolicy i ponizej zera i robilem glownie krotkie miejskie trasy tak ze silnik nie do konca sie zagrzewal (non stop jazda z wlaczonym webastem) to spalanie bylo dosc duze bo w okolicach 10-11l poza tym troszke wiecej ja deptalem wiec jak mowia nasi sasiedzi "selber schuld"