Tak ten problem jest przy zmiane jak i na postoju mozna go wylapac, bywalo jeszcze tak ze w czasie jazdy potrafil w tym momencie zgasnac lub na dluzej z III na IV bieb przezucajac zrobic przerwe gdzie po chwili zalapywal. Mam przejechane 220tys. Powiedz mi czy jest mozliwosc podejrzenia tego nastawnika bez wiekszego rozbierania i gdzie on sie znajduje, moze jakies zdjecia posiadasz. Wiadomo kazdy byc chcial to naprawic tanszym kosztem, a wyciagajac cala pompe jest to koszt. Jesli dobrze pamietam jak bylem na komputerze to kont mial 2,5 czyli minimum, ale nie wiem czy to bylo to a max byl 3,5, przedzial by od 2,5 do 3,5, ale to tylko moje spostrzezenie moge sie mylic. Bylem u pompiarza i on twierdzi ze jest to wina zaworu EGR bo i taki blad wyskakiwal na komputerze. Mam jeszcze problem z przewodami podcisnienia przy filtrze paliwa ktory dochodzi do zaworu EGR czy sa dobrze podlaczone, moze tez posiadasz jakies zdjecia lub masz mozliwosz podejrzenia u siebie w aucie. Jak masz taka mozliwosc podeslac byl bym bardzo wdzieczny
Pozdrawiam
siodemek@poczta.onet.pl