BMW Sport

Forum dyskusyjne fanów marki BMW

Teraz jest 1 maja 2025, 07:42

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 28 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Przyznać się który to>
PostNapisane: 3 kwietnia 2008, 19:17 
Forumowicz

http://motoryzacja.interia.pl/wiadomosc ... mw,1086871

kozak i to nie z pierwszej łapanki :rotfl: :rotfl:

Zobacz profil Wyślij e-mail  

Tytuł:
PostNapisane: 3 kwietnia 2008, 19:31 
Częsty bywalec

Moje BMW: e34 ix/e30/e39
Kod silnika: M50B25/M20B20/M57D25
Garaż: e34 525 ix -> http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?t=21841
e30 320i -> http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?t=52144
e39 525d -> soon :)
Denerwuje mnie takie zachowanie policji. Wg mnie powinni zatrzymać po pierwszym wykroczeniu.

e34 525 xDrive -> viewtopic.php?t=21841
e30 320i -> viewtopic.php?t=52144

Tytuł:
PostNapisane: 3 kwietnia 2008, 19:46 
Forumowicz

Wyczytałeś pewnie że gość wyprzedzał na 3 itp. Pewnie policjanci mieli na tyle oleju w głowie żeby nie ryzykować życiem swoim i innych. Pochwalam. Takich kozaków właśnie tak powinno sie karać + miesiąc robót publicznych

Tytuł:
PostNapisane: 3 kwietnia 2008, 19:52 
Zacna persona forum

Moje BMW: E 36/ E 91
Kod silnika: M40B16/ M47T2
pawelhel napisał(a):
Wyczytałeś pewnie że gość wyprzedzał na 3 itp.

To moim zdaniem powinni go zatrzymac zaraz p
MarcinM napisał(a):
hac za nim jeszcze i czekac na kolejne wykroczenia...

Ja jestem tego samego zdania...

MarcinM napisał(a):
Wg mnie powinni zatrzymać po pierwszym wykroczeniu.

A "Strozow Prawa" takich co jada za przestepca by mu jeszcze ...do...bic punktow karac tak samo jak przestepcow...

ŁUKASZ

<<< Maszeruj albo giń... >>>

Tytuł:
PostNapisane: 3 kwietnia 2008, 19:54 
Forumowicz

A może nie zawsze się tak da?

Tytuł:
PostNapisane: 3 kwietnia 2008, 19:57 
Zacna persona forum

Moje BMW: E 36/ E 91
Kod silnika: M40B16/ M47T2
Nie wierze zeby goniac go przez okres nabicia 25 punktow nie mieli okazji go zatrzymania...swoja droga ciekawe dlaczego tylko do 25 punktow go scigali a nie do np 150...przeciez bylo by to bardziej spektakularne :mur: :mur: :mur:

ŁUKASZ

<<< Maszeruj albo giń... >>>

Tytuł:
PostNapisane: 3 kwietnia 2008, 20:08 
Forumowicz

He he. To u mnie w rejonie. Nasza policja dostała na War-Maz 10 szt Megane 2.0 turbo 225 KM. Pewnie oni go drapneli. Szaleją niemiłosiernie. Codziennie jedna taka załoga z Megane wypisuje mandaty na 6000 zł a komendant jak sie dowiedział że się jedna już rozbiła nawet się nie zmartwił bo stwierdził że i tak na siebie zarobiła. Taka ciekawostka.
Także Panowie uwaga w tych rejonach. Jedna lata między Mławą a Nidzicą, potem Nidzica- Olsztynek-Ostróda. A pod Elblągem i Gdańskiem Passat B6 a słyszałem też o Audi A6 kombi. Oczywiście wszystko to nieoznakowane.

Tytuł:
PostNapisane: 3 kwietnia 2008, 20:08 
Zacna persona forum

Wypatrzyli biednego Warszawiaka na prowincji to czekali aż dobije do 25...

Obczaj Mój Najszybszy w Mieœcie Wóóóóz Wariat ! E28 520i Edition

Tytuł:
PostNapisane: 3 kwietnia 2008, 20:58 
Forumowicz

iglu napisał(a):
Nie wierze zeby goniac go przez okres nabicia 25 punktow nie mieli okazji go zatrzymania...swoja droga ciekawe dlaczego tylko do 25 punktow go scigali a nie do np 150...przeciez bylo by to bardziej spektakularne :mur: :mur: :mur:

Mam znajomego co złapał 24 punkty na odcinku 200metrów w mieście Krośnie. Z tego co pamiętam to nie jest napisane ile go gonili

Tytuł:
PostNapisane: 3 kwietnia 2008, 21:58 
Przyjaciel forum

Moje BMW: e36
Kod silnika: 320i
też mnie denerwuje takie zachowanie Policji...po co czekają i specjalnie wymuszają kolejne wykroczenia ? :kwasny:

Tytuł:
PostNapisane: 3 kwietnia 2008, 22:25 
Forumowicz

żeby się pochwalić kolejną spektakularną akcją złapania groźnego pirata.. fakt faktem, gość przesadził, ale jak jest napisane - przekroczył prędkość aż o 60km/h czy to dużo? parodia. pewnie ograniczenie do60było a on jechał 120.

brak zgody administracji forum na ogłoszenie

Pozdrawiam Ssivy

Tytuł:
PostNapisane: 4 kwietnia 2008, 07:01 
Uzależniony od forum :)

Powiedzmy sobiue szczerze, to mógłbybyć jeden z nas!

Co do podpuszczania przez policję to przecież norma. I tacy ludzie to dla dla mnie frajerzy, którzy najpierw podpuszczają a potem koguty i radocha. :dobani:

Zresztą... podobnie jak matoł policjant, który łapał na radar na łuku (przypominam tą historię po raz enty) i potem że pirat zabił policjanta na służbie. A jak matoł wie że hamowanie na zakręcie jest niebezpieczne, w końcu to jego zawód i łapie tam tych co łamią prędkość....

Podobnie jak z tymi co gonili ok 160km/h pirata po mieście.... jedna osoba zginęła.

Dla mnie to kretyństwo. :dobani:

Pisał do Was kierowca, który czekan na wezwanie w sprawie zdjęcia na Katowickiej :rotfl:

Tytuł:
PostNapisane: 4 kwietnia 2008, 08:00 
Przyjaciel forum

Moje BMW: e65 & e36
Kod silnika: N62b44 & M52b20
Za kazdym jak troszke pojada to sie paragraf znajdzie, ale gosc konkretnie sobie nagrabil :/

Tytuł:
PostNapisane: 4 kwietnia 2008, 08:01 
Częsty bywalec

Moje BMW: 330Ci/535D/M3/M3/X5
pawelhel napisał(a):
Mam znajomego co złapał 24 punkty na odcinku 200metrów w mieście Krośnie.

wow, nie szlyszalem o niczym takim, a napewno w naszej policji by byly chwaly ..

prawda jest taka ze policja specjalnie podpuszcza, za mna kiedys jechali przez 5km !! w nocy !! pusta droga !! tylko po to zeby po tych 5km (jak w koncu skrecilem w boczna droge) zatrzymac i powiedziec ze na samym poczatku nagrali mnie jak przekraczalem predkosc .. nawet ich nie pytalem to czemu nie zatrzymali mnie od razu, bo doskonale wiedzialem - zobaczyli goscia w ciemnej niskiej beemce to przejedziemy sie dalej za nim - moze akurat cos wiecej wymodzi i bedziemy mogli mu dac wiecej punkcikow .. ehh .. to jest wlasnie polska policja .. a jak sie cos dzieje to jak najdalej, zeby przypadkiem nie oberwac ..

Tytuł:
PostNapisane: 4 kwietnia 2008, 08:24 
Przyjaciel forum

Moje BMW: 530iA
Kod silnika: M54B30
kosa8312 napisał(a):
He he. To u mnie w rejonie. Nasza policja dostała na War-Maz 10 szt Megane 2.0 turbo 225 KM. Pewnie oni go drapneli. Szaleją niemiłosiernie. Codziennie jedna taka załoga z Megane wypisuje mandaty na 6000 zł a komendant jak sie dowiedział że się jedna już rozbiła nawet się nie zmartwił bo stwierdził że i tak na siebie zarobiła. Taka ciekawostka.
Także Panowie uwaga w tych rejonach. Jedna lata między Mławą a Nidzicą, potem Nidzica- Olsztynek-Ostróda. A pod Elblągem i Gdańskiem Passat B6 a słyszałem też o Audi A6 kombi. Oczywiście wszystko to nieoznakowane.

taaa wiecznie uwas widze ta czarna nowa meganke sport ... ale na cb zawsze głośno o niej także tragedii nie ma :)

Tytuł:
PostNapisane: 4 kwietnia 2008, 08:51 
Częsty bywalec

kiloff napisał(a):
prawda jest taka ze policja specjalnie podpuszcza, za mna kiedys jechali przez 5km !! w nocy !! pusta droga !! tylko po to zeby po tych 5km (jak w koncu skrecilem w boczna droge) zatrzymac i powiedziec ze na samym poczatku nagrali mnie jak przekraczalem predkosc ..

Takie postepowanie Policji w Polsce nie powinno miec miejsca. Zatrzymanie pojazdu, ktory popelnil przestepstwo powinno sie odbyc niezwlocznie po jego popelnieniu, a nie po uzbieraniu przez kierowce 24 punktow karnych. To jakis obled, gdyz Policja nie reaguje na popelniane przestepstwa tylko urzadza sobie zabawe "a moze ten kierowca pobije wybryk poprzedniego", szastajac przy tym bezpieczenstwem pozostalych uczestnikow ruchu, nie reagujac na wczesniej popelniane przestepstwa odrazu. No ale coz zrobic w tak skrajnych przypadkach, pozostaje tylko walka w sadzie z dobrym prawnikiem o ile takiego kogos na to stac.

Tak to juz niestety jest, pojde nawet dalej i powiem, ze bedzie jeszcze gorzej, gdyz kolejne sluzby zostaly spuszczone z lancucha (np. SG) i musza udowodnic (prowadzic wyscig), ze sa tak samo potrzebne jak Policja, a nawet i bardziej. Szkoda tylko, ze wiekszosc procownikow do 30-tki pracujacych w tych sluzbach, zamiast dbac o to co slubowali podczas wcielenia ich do sluzby, realizuje swoje niespelnione marzenia Straznika Texasu.

http://www.youtube.com/watch?v=CQcVJsNxPNs

Tytuł:
PostNapisane: 4 kwietnia 2008, 08:54 
Uzależniony od forum :)

Dokładnie...

W autach straży miejskiej koguty niebieskie i policjant

Żandarmerii Wojskowej coraz więcej zatrzymującej auta...

Straż Graniczna w strefie Schengen zatrzymuje w całym kraju, w końcu nie mamy zachodniej granicy.

Tytuł:
PostNapisane: 4 kwietnia 2008, 09:12 
Częsty bywalec

KotSylwester napisał(a):
Straż Graniczna w strefie Schengen zatrzymuje w całym kraju, w końcu nie mamy zachodniej granicy.

Z autopsji:

Przed momentem wejscia Polski do strefy Schengen, bylem kontrolowany tylko na granicy, no i moze sporadycznie w Niemczech.

Po wejsciu Polski do Schengen, jestem kontrolowany 5 razy wiecej po obu stronach granicy, ktorej rzekomo nie ma.

No bo chyba nie jest rzecza normalna, ze aby sie dostac do oddalonego o 80km miasta jestem kontrolowany 5 razy przez SG, tym bardziej ze mam tablice z rejonu w ktorym sie poruszam. To ma byc ta Unijna latwosc przekraczania granicy??? To ja juz wole raz pokazac dokument na samej granicy niz 20 razy w kraju. Co ciekawsze, zawsze chcieli tylko moje dokumenty i ani razu dokumentow moich pasazerow(ktorzy teoretycznie moga byc w kraju nielegalnie).

Dodam jeszcze, ze po niejednej rozmowie ze znajomymi z ow sluzb mundurowych, sami przyznaja, ze to jest walka o punkty kto bardziej sie wykarze w swojej pracy. Ale o tym glosno nie wolno mowic :niepewny: .

http://www.youtube.com/watch?v=CQcVJsNxPNs

Tytuł:
PostNapisane: 4 kwietnia 2008, 09:23 
Częsty bywalec

i nich kontrolują , bo od tego są ! mam tylko nadzieje, ze i nasze służby robią to samo ...
A tak poza tym to zawsze mnie zastanawialo gdy patrze na "uwaga pirat" i na to jak policjanci jadą za delikwentem z 5 minut a nawet czasmi 10 i se jadą i nagrywają ...a co by sie stało , gdyby tak w 5 minucie takiego filmowania przejechał ten którego filmują moją babcie (o dziecku juz nie wspominam ) przeciez Prwnicy moi takim policjantom zyc by nie dali ? chyba , ze jest to prawnie uregulowane w co watpię ///

http://blog.tmcnet.com/blog/rich-tehran ... on-big.jpg
Firmie VOTUM - powiedz NIE !

Tytuł:
PostNapisane: 4 kwietnia 2008, 12:19 
Zacna persona forum

Moje BMW: E36 318i
Kod silnika: M40B18
Radiowóz jechał za BMW i go filmował, a gdyby za radiowozem jechał jeszcze jeden samochód i filmował cały "pościg" to pewnie powstała by pierwsza dobra Polska komedia....
To co robią policjanci z drogówki (i nie tylko zresztą) to jest parodia moim zdaniem....

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 28 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1