miroll napisał(a):
discrimen napisał(a):
to sprawdź czy na drugiej stronie nie ma ładniejszych felg na coupetce i przereguluj myślenie
Szczerze mówiąc to nie zrozumiałem Cie w tym momencie...
To te same felgi...
Nareguluj sobie oczy. Sam nie wiesz jakie zdjęcia dałeś.
miroll napisał(a):
To forum niestety ocieka wprost kretynizmem uzytkownikow. Pokazujecie w kolko jak prymitywni ludzie wciaz jezdza samochodami marki BMW. Na szczescie sa inne miejsca w sieci ktore lacza pasjonatow, a nie tylko kierowcow...
Więc co Cie tu trzyma??
miroll napisał(a):
Szczere opinie mozna wyrazac zawsze , pozostaje jeszcze kwestia w jakim stylu sie to robi. Styl panujacy na bmw-sport niestety nie ma nic wspolnego z tym co w moim rozumieniu jest kulturalne.
Z mojej strony otrzymałeś szczerą opinie, innych nie czytałem bo mi się niechciało.
Raczej nie wydaje mi się, żeby ktoś tutaj odpowiadał na niskim poziomie.
miroll napisał(a):
I nie chodzi tu o to czy ktos mi "pocisnal" po feldze czy jakimkolwiek innym gadzecie . Ja tylko obiektywnie pozwolilem sobie zauwazyc ze co drugi watek w"galerii" to flame ktory powoli ale skutecznie przeradza sie w offtopic. Ja staralem sie w tym udzialu nie brac poki co ale jak widac i mnie to bagno wciagnelo... Majac swiadomosc tego, ze slowa ktore pisze sa zapewne ostatnimi na tym polinteligetnym forum pozwolilem sobie pofolgowac.
Dałeś fotki, więc otrzymałeś komentarze. Nie musi się wszystkim podobać. Jak się komuś nie podoba to doceń jego zdanie. Tobie podobają się te felgi i ok, mnie np się nie podobają. Zresztą co to zmienia, to Twoje auto nie moje, dałeś je natomiast do obejrzenia, więc masz opinie.
Skoro pisałeś inteligentnie, to w czym problem?