MadziaWU napisał(a):
Miałeś wracać z autem do Anglii w czerwcu, a widze że foty nowe z PL na oko
-wygodnie Ci z tą kierownicą ???
A ja napisze konkrety: fajnie, że wymieniłeś kierownice bo tamta byla mega wstrętna (ta z folią pozakrecaną), ale minusy- te pol ciemne szyby, wsiurskie zagłówki 'bmw' (wieje rynkiem niestety), kostki na lusterku to tam indywidualna sprawa,ale najgorszy to jest wydech

Za duży. Fe. Środek też mało gustowny,ale i tak lepiej niz bylo. A na plus jeszcze fele, chyba nowe z tego co widze na fotach i kolor auta. A silniczek fakt, zgodze sie z Toba- słaby.
Fakt miałem ale to też nie było na 100% niestety plany trochę sie zmieniły( pewnie to nastąpi na koniec roku albo na początek nowego ) .
Z tą kierownicą normalnie sie jezdzi jak zwykłym autem , jest tylko jedna wada tego . Musi ktoś siedzieć obok i mówić kiedy można wyprzedzać
- kierownica została tylko obszyta skórą
- miałem zamiar przyciemnić przednie boczne szyby ale to może być puzniej problem i trzeba będzie zdzierać folie
- białe zagłówki faktycznie są z rynku
- końcówka wydechu nie jest aż tak duża jak sie wydaje , w rzeczywistości wygląda nie tak zle
-felgi są używane były wcześniej w jakimś e36 ( mają kilka rys itp. ale nie są aż tak złe )
- fotele też wymienione
Być może założę radio CB tylko nie wiem w jakim miejscu najlepiej