BMW Sport

Forum dyskusyjne fanów marki BMW

Teraz jest 4 maja 2025, 19:17

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 8 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: KUBICA naszą wizytówką :-)
PostNapisane: 19 kwietnia 2008, 15:37 
Przyjaciel forum

Moje BMW: e34, e36
:-)

Temu co pisze, a nie ma dowodów - papier przyjął wszystko - reszta wkrótce.
Prawda jest jak d... każdy ma swoją....[/color]

Zobacz profil Wyślij e-mail  

Tytuł:
PostNapisane: 19 kwietnia 2008, 15:51 
Pierwsze kroki

Moje BMW: e39
nasz mistrz był by światowym mistrzem gdyby w timie BMW nie robili na przekur Kubicy
oni chcą go zniszczyć :zalamany: bo jest za dobry

Gdy go obudzisz i dasz mu jeść,
Przez całe życie będzie Cię wieźć.
Zdradzi dziewczyna, przyjaciel i żona,
Ale na pewno nie będzie to ona

Tytuł:
PostNapisane: 20 kwietnia 2008, 00:58 
Forumowicz

jest za dobry - po1, po 2 mają Niemca w zespole, po 3 po prostu go nie lubią ;)

brak zgody administracji forum na ogłoszenie

Pozdrawiam Ssivy

Tytuł:
PostNapisane: 20 kwietnia 2008, 00:58 
Przyjaciel forum

Moje BMW: Było E39. Jest E88
Kod silnika: N52B30
Garaż: viewtopic.php?f=6&t=171542
Kamil xD napisał(a):
nasz mistrz był by światowym mistrzem gdyby w timie BMW nie robili na przekur Kubicy

:wstyd: :wstyd: :wstyd:
widac ogladasz f1 od czasow jak kubica jezdzi, albo moze jestes expertem z onetu :)

Tytuł:
PostNapisane: 20 kwietnia 2008, 01:26 
GP-T1000 napisał(a):
albo moze jestes expertem z onetu :)

:rotfl: :rotfl: :rotfl:

Tytuł:
PostNapisane: 20 kwietnia 2008, 01:49 
Forumowicz

Kamil xD napisał(a):

Ssivy napisał(a):
jest za dobry - po1, po 2 mają Niemca w zespole, po 3 po prostu go nie lubią ;)

Powiem szczerze ze ja sie juz wyleczylem z choroby zwanej "teoria spiskowa w BMW" Nawet jesli bylo kiedys tak ze cos mu umyslnie spaprali to wydaje mi sie ze w koncu zrozumieli iz lepiej miec dwa bolidy w czolowce (nawet z Polakiem stojacym wyzej od Niemca) i zdobywac punkty niz wracac z GP z polowa mozliwych do zdobycia punktow.

Czytalem ostatnio wypociny niemieckiej prasy nt jaki to Nick jest lepszy od Roberta. Ile w sumie zdobyl punktow jakie miejsca zajmowal itp. Tylko nie wzieli pod uwage tego ile lat jezdzi jeden a ile drugi w F1 czy w BMW Sauber. Podniecali sie kiedys na lamach Bilda jak Kubice mial zastapic Vettel. Kurcze co oni o nim nie pisali Bubbi-Schumi ... itp a o Robercie: Crash Pilot Kubica. I co Vettel pokazal? Nic. Ledwo ten jeden punkt zdobyl a w wyscigu zero jakiejkolwiek akcji - nic. Jechal bo jechal. Niemcy maja kompleks Michaela, ktory byl niewatpliwie utalentowanym kierowca i trafil na dobry zespol w najlepszym momencie. Niemcow boli ze juz nie graja ich hymnu i moje zaryzykowac stwierdzenie ze juz nigdy nie bede mieli tak w F1 jak bylo za czasow Schumiego

Mysle ze teoria spiskowa nt Roberta juz nie ma zbytnio uzasadnienia. Daja czasem d... ale to sie zdarza w kazdym zespole.

Co do samego badania... mozna sie zgodzic. Duzo sie ostatnio o nim mowi w F1 i sa to same pozytywy. Nawet ostatnio RTL zrobil taki krotki material o Robercie i o jego historii niestety pokazujac stan naszych torow kartingowych bo od tego zaczyna wiekszosc. Nie ma sie zbytnio gdzie u nas poscigac, karting jest malo popularny (pomijajac fakt ze jest cholernie drogi), a tory kartingowe w halach na wysluzonych kartach z silnikami hondy 200ccm to moim zdaniem porazka. Sam jezdze amatorsko swoim wlasnym gokartem w Niemczech wiec mniej wiecej wiem jak to np. wyglada w Vaterlandzie. Dla przykladu Kartcenter Michaela Schumachera zobaczycie tutaj. Jest tam tor halowy i jest tez otwarty. Nie wspomne o infrastrukturze. Jedyny znany mi otwarty tor katingowy jest w Poznaniu, ale o zapleczu mozna w sumie tylko pomarzyc. Dlatego mekka staja sie Wlochy. Nawet Czesi maja kilka dosc fajnie przygotowanych torow ...

www.3er.pl - Forum serii 3 - Do³¹cz do nas

[you] zobacz moje dziewczynki
Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 20 kwietnia 2008, 02:15 
Przyjaciel forum

Moje BMW: Było E39. Jest E88
Kod silnika: N52B30
Garaż: viewtopic.php?f=6&t=171542
Gero napisał(a):
Nawet jesli bylo kiedys tak ze cos mu umyslnie spaprali to wydaje mi sie ze w koncu zrozumieli iz lepiej miec dwa bolidy w czolowce (nawet z Polakiem stojacym wyzej od Niemca) i zdobywac punkty niz wracac z GP z polowa mozliwych do zdobycia punktow.

tak jak piszesz ze kubica ma mniejsze doswiadczenie niz nick tak samo bmw ma male doswiadczenie w f1 w porwonaniu do innych zespolow. tak tez zaden spisek czy celowe pieprzenie pit stopow czy taktyki, to poprostu byly bledy mlodego zespolu. kubice tez w zeszlym sezonie bardziej traktowali jak krolika doswiadczalnego z racji tego ze mlody i male doswiadczenie w porownaniu do nicka wobec ktorego mieli pewnie wieksze wymagania.

tez malo kto pamieta bo wielu fanow f1 jest wlasnie od startow kubicy ze w teamie bmw przed robertem bylo baaardzo ospale jak i nick tak i jack jezdzili bez polotu. pojawienie sie ambitnego mlodego kierowcy ozywilo atmoswere i tez nick sie wystraszyl ze go mlody polaczek wygryzie i jakby zaczal sie starac.

Tytuł:
PostNapisane: 20 kwietnia 2008, 02:31 
Forumowicz

GP-T1000 napisał(a):
pojawienie sie ambitnego mlodego kierowcy ozywilo atmoswere i tez nick sie wystraszyl ze go mlody polaczek wygryzie i jakby zaczal sie starac.

Heidfeld nigdy nawet nie ukrywal ze bardziej sie stara odkad jest Kubica. On tez na tym korzysta ze ma dobrego partnera w zespole. Analizuje przeciez przejazdy Roberta i patrzac na czasy sektorow w ktorych to Kubica byl szybszy moze eliminowac swoje bledy. To samo jest pewnie w druga strone

www.3er.pl - Forum serii 3 - Do³¹cz do nas

[you] zobacz moje dziewczynki
Obrazek

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 8 ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1