ok. ..dzieki... pytam bo auto ma problemy, przy wyzszych obrotach zaczyna mylic.. .czyli traci moc i jadac v max to 180, a kiedys bylo 220... moze wina oleju mam polsyntetyk castrola i przejechane nieco ponad 222.222km. przez poltora miesiaca zrobilem ok. 15.000 czyli olej do wymiany juz. dolalem mu litre. nie wiem czy wlac ten sam, czy mineral. Nie wiem co zrobic zeby odzyskal ta predkosc
[ Dodano: 19 Luty 2008, 08:10 ]przekrecam kluczyk.. .kontrolka abs swieci.. .chwilka i gasnie... pozniej przy odpalaniu znow zamryga - czy to normalne?
[ Dodano: 25 Luty 2008, 00:52 ]znalazlem problem z tym okresowym cykaniem (chyba ten sam) jest to elektrozawor od nagrzewnicy... dzis wymienilem olej... zresetowalem kontrolke oleju... no i przy okazji uslyszalem cykanie co kilka sekund... poogladalem.. posluchalem no i znalazlem przyczyne... pozniej pokrecilem kilkoma pokretlami.. no i kiedy zaczalem krecic pokretlem temperatury w nawiewie... cykanie ustalo... w polozeniu mniejwiecej za 10 dwunasta cykanie czasami wystepuje... w innej nie ma... wiec raczej wg mnie nie ma sie czym przejmowac - tak ma dzialac.. .jedynie co to powinno ciszej...
a problem z ABS i stawaniem deba nadal nie rozwiazany

.. moze ktos juz cos wie czemu tak sie dzieje? Pozdrawiam!