Cytuj:
jak kupisz dobra zdrowa beme bedzies inwestował tylko w plyny i paski raz na jakis czas
No i prowizji nie pobierają
Cytuj:
jak kupi dieselka to i na paliwie nie zbankrutuje
Przy obecnej zwyżkowej cenie paliwa?
Cytuj:
Jednak nie kupuj bmw w gazie!!!!!!!!!! JKażdy prawdziwy znawca bmw to potwierdzi
Bez komentarza....
Cytuj:
nie polecam ci diesla bo tak naprawde diesle nie chca jezdzic, no chyba ze 330d
Następny..
Cytuj:
czesci do bmw sa napewno drozesze niz daewo np...ale porownywalne z audi czy vw
Nie zgodzę się nie porównałbym części do Vw i Audi.
Cytuj:
Spalanie 525d wyglada nastepujaco miasto ok 8-9 litrow bez oszczedzania
Jakie miasto.....duże czy małe?
Daniel S zacznę może od 2 letniego podsumowania
Kucharza dotyczącego kosztów utrzymania E39.
http://bmw-sport.pl/viewtopic.php?t=100 ... aeb40a9142
Poczytaj i możesz wyciągnąć wniosek dla siebie.Oczywiście weź pod uwagę np. swoje przebiegi.Zakładając niewielkie przebiegi i bardzo dobry stan auta w momencie zakupu można by przyjąć że przez chwilę krótszą lub dłuższą do auta dokładać nie będziesz większych pieniędzy.Niestety auta używane mają to do siebie że są .......hmmm używane? I zawsze znajdziesz coś co można byłoby poprawić.Nie ma tak ( a przynajmniej bardzo rzadko ) że kupujesz auto i w ogóle nic a nic nie dokładasz i jest fajnie.Jak pokazuje przykład
Kucharza auto nie uległo żadnej awarii,wymieniane były części eksploatacyjne.Sam oceń czy 14 tysięcy przez 2 lata do dla Ciebie dużo.
Jeśli chodzi o E39 moim zdaniem silnik 2 litrowy jest tam nieco za mały,mógłbyś spytać usera
Biały o opinię, on ma takie auto.Wydaje mi się że takim minimum byłby tutaj silnik 2.5 litra.Spora moc sprawnie rozpędzi auto tyle że przy ciężkiej nóżce ( nie mówię tutaj o non stop katowaniu auta ) w mieście takim jak wawa swoje zje i w bajki maks 10 litrów raczej bym nie wierzył.
Jeśli chodzi o E46 to myślę że już silnik 2.0 zadowoli użytkownika który nie potrzebuje diabelskich przyśpieszeń.W dwóch wersjach początkowo 150 a potem ( nie przekręciłem? ) 170 koni a będzie wystarczająco szybki.A jakiś specjalnie dużych ilości paliwa nie spali.Zawsze możesz założyć dobrą sekwencję.