BMW Sport

Forum dyskusyjne fanów marki BMW

Teraz jest 4 maja 2025, 23:56

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 80 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 5 czerwca 2008, 11:54 
Zacna persona forum

Moje BMW: e39
Kod silnika: m57
honda civic ver sport 3d ;) moja druga połówka sobie wymarzyła, osobiście obstawiam e30 qpe/cabrio no ewentualnie x5 :rotfl:

Obrazek

Zobacz profil Wyślij e-mail  

Tytuł:
PostNapisane: 5 czerwca 2008, 16:09 
Zacna persona forum

KotSylwester napisał(a):
MAJSU, proponuję założyć jakiś temat na forum typu porady jedynego mężczyzny na świecie, który rozumie kobiety. Freud na łożu śmierci wyznał że jego największą porażką życiową było to że nie mógł zrozumieć sposobu myślenia własnej żony. Co ciekawe "one" często nie rozumieją się na wzajem... Bardzo często również mówią "bo wiesz MY kobiety..." - i tu każda jedna mówi co innego :rotfl:

Chyba więc wydaje Ci się że rozumiesz kobiety, a to że jesteś o tym tak bardzo przekonany chyba tylko potwierdza jak bardzo jesteś w błędzie... ale głowa do góry :ok:

Poprostu, niektórzy to ogarniają a inni nigdy w życiu się nie zrozumieją... It`s that simple jak mawiają Rosjanie !

GP-T1000 napisał(a):
na życie trzeba patrzeć pozytywnie zawsze ;)

Ja zawsze patrzę pozytywnie :)

GP-T1000 napisał(a):
a jeśli rozmumiesz dziewczyny to albo żadnej nie masz albo jesteś bogiem hehe...

Czy jestem bogiem ? Hmmm... Skoro tak mówisz :] :hyhy: hehe A dziewczyny w chwili obecnej rzeczywiście niemam :]

Obczaj Mój Najszybszy w Mieœcie Wóóóóz Wariat ! E28 520i Edition

Tytuł:
PostNapisane: 5 czerwca 2008, 17:04 
the_bambus napisał(a):
Wiesz są dwie sprawy po pierwsze bmw jest starsze i dużo droższe. Następną sprawą są koszty eksploatacji. Ma ktoś 320i? Ile ona pali? Czy nie będzie się psuło? A właśnie, co byście powiedzieli na pierwszego focusa? Mojej dziewczynie się podoba, mój tata ma dwójkę i sie nie psuje, więc może akurat?

tryliard razy temat wałkowany, wystarczy poszukać.

a co do kobiet...

DA się je zrozumieć. Im bardziej kobieta sprawia, że facetowi się wydaje "nie do zrozumienia" tym lepiej dla kobiet, gdyż są bardziej nieprzewidywalne, tajemnicze, a jak wiadomo nieco boimy się tego, czego nie znamy. Żeby zrozumieć kobietę, trzeba przestać myśleć jak facet i okazuje się, że...

znów pewnie wywołam wielką wojnę, albo zostanę wyśmiany, ale:

Kobieta jest prostsza od faceta. Jej myślenie jest znacznie bardziej proste, przewidywalne, mniej skomplikowane od faceta. Proste nie znaczy gorsze, że prostackie, broń Boże. Kwestia jest taka, że do każdej kobiety jest inny "klucz", "dekoder" jakkolwiek to nazwać, te same dekodery nie zadziałają ponownie tak samo dobrze przy innej kobiecie :) Dalej sprawa jest prosta, jeśli chodzi o zrozumienie jej :]

Tytuł:
PostNapisane: 5 czerwca 2008, 17:13 
Zacna persona forum

..::CZARNY::.. napisał(a):
the_bambus napisał(a):
Wiesz są dwie sprawy po pierwsze bmw jest starsze i dużo droższe. Następną sprawą są koszty eksploatacji. Ma ktoś 320i? Ile ona pali? Czy nie będzie się psuło? A właśnie, co byście powiedzieli na pierwszego focusa? Mojej dziewczynie się podoba, mój tata ma dwójkę i sie nie psuje, więc może akurat?

tryliard razy temat wałkowany, wystarczy poszukać.

a co do kobiet...

DA się je zrozumieć. Im bardziej kobieta sprawia, że facetowi się wydaje "nie do zrozumienia" tym lepiej dla kobiet, gdyż są bardziej nieprzewidywalne, tajemnicze, a jak wiadomo nieco boimy się tego, czego nie znamy. Żeby zrozumieć kobietę, trzeba przestać myśleć jak facet i okazuje się, że...

znów pewnie wywołam wielką wojnę, albo zostanę wyśmiany, ale:

Kobieta jest prostsza od faceta. Jej myślenie jest znacznie bardziej proste, przewidywalne, mniej skomplikowane od faceta. Proste nie znaczy gorsze, że prostackie, broń Boże. Kwestia jest taka, że do każdej kobiety jest inny "klucz", "dekoder" jakkolwiek to nazwać, te same dekodery nie zadziałają ponownie tak samo dobrze przy innej kobiecie :) Dalej sprawa jest prosta, jeśli chodzi o zrozumienie jej :]

No to jest nas dwóch Czarny :hyhy:

Tytuł:
PostNapisane: 5 czerwca 2008, 17:22 
MAJSU, jest nas zdecydowanie więcej. Mam kumpli, którzy myślą podobnie, a w rozmowach z koleżankami... zawsze cisza, po czym dodają "...coś w tym jest..."

Tytuł:
PostNapisane: 5 czerwca 2008, 17:31 
Zacna persona forum

MAJSU, jest nas zdecydowanie więcej. Mam kumpli, którzy myślą podobnie, a w rozmowach z koleżankami... zawsze cisza, po czym dodają "...coś w tym jest..."

W dużym uproszczeniu dlaczego faceci nie rozumieją zachowania kobiet... Myślą sobie i myślą nad jakąś sytuacją i dochodzą do wniosku: nie no napewno tak nie pomyślała przecież nikt nie jest tak głupi ! A tu zonk :rotfl:

Tytuł:
PostNapisane: 5 czerwca 2008, 17:39 
Częsty bywalec

Moje BMW: e36 Coupe
Kod silnika: m52b20
Kobieta jest prostsza od faceta. Jej myślenie jest znacznie bardziej proste, przewidywalne, mniej skomplikowane
no nie wiem nie wiem. :luka: jestem facetem i znam pare dziewczyn i niektore naprawde sa tak wyrafinowane i tak maja opanowana sztuke kombinowana ze nie wiadomo ci kreci sie w jej głowce :hyhy:

Tytuł:
PostNapisane: 5 czerwca 2008, 17:42 
rdk napisał(a):
sztuke kombinowana

właśnie. to jest sztuka kombinowania. a powody dlaczego się tak, a nie inaczej zachowują są często banalne. i o to w tym wszystkim chodzi.

Tytuł:
PostNapisane: 5 czerwca 2008, 17:45 
Częsty bywalec

Moje BMW: e36 Coupe
Kod silnika: m52b20
Cytuj:
i o to w tym wszystkim chodzi.
to taka nasza gierka one kombinuja my prubujemy je rozgryzdz i na odwrót :rotfl: :rotfl:

Tytuł:
PostNapisane: 5 czerwca 2008, 17:46 
Zacna persona forum

rdk napisał(a):
sztuke kombinowana

właśnie. to jest sztuka kombinowania. a powody dlaczego się tak, a nie inaczej zachowują są często banalne. i o to w tym wszystkim chodzi.

SCORE !!!!!!! :hyhy: :super:

Tytuł:
PostNapisane: 5 czerwca 2008, 21:16 
Uzależniony od forum :)

Hmmm... prostszy... mniej skomplikowany... chyba po prostu inny... zastanawiam się koledzy nad taką sprawą... jak długo mieszkacie ze swoimi kobietami... i jak długo z nimi jesteście...

Tytuł:
PostNapisane: 5 czerwca 2008, 21:46 
Przyjaciel forum

Moje BMW: Było E39. Jest E88
Kod silnika: N52B30
Garaż: viewtopic.php?f=6&t=171542
KotSylwester napisał(a):
jak długo mieszkacie ze swoimi kobietami... i jak długo z nimi jesteście...

:ok: :ok: :ok:
no wlasnie i teraz wyjdzie prawda... :)

Tytuł:
PostNapisane: 5 czerwca 2008, 21:51 

Bo wiele rzeczy może się wydawać proste i nieskomplikowane... Rozumienie kobiet chyba nie oznacza zachowania umożliwiającego jej zdobycie i pójście do łóżka, bo to chyba potrafi większość zdziałać....

Tytuł:
PostNapisane: 5 czerwca 2008, 22:06 
Przyjaciel forum

Moje BMW: e34, e36
...od auta do zrozumienia kobiet. No i wszystkie drogi do Rzymu jak widać prowadzą :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:

Ja tam swoją sugestię co do zakupu auta zostawiłam daaawno w lesie i nawet o niej zapomniałam. A że trafiło się takie jak chciałam to już był zupełny przypadek. No i trafił też w gust i potrzeby Roberta. :ok:

Temu co pisze, a nie ma dowodów - papier przyjął wszystko - reszta wkrótce.
Prawda jest jak d... każdy ma swoją....[/color]

Tytuł:
PostNapisane: 6 czerwca 2008, 06:21 
Zacna persona forum

KotSylwester napisał(a):
Bo wiele rzeczy może się wydawać proste i nieskomplikowane... Rozumienie kobiet chyba nie oznacza zachowania umożliwiającego jej zdobycie i pójście do łóżka, bo to chyba potrafi większość zdziałać....

O ! Pewnie zaraz padnie mądrośc w stylu jednego z naszych byłych premierów.. "Nie sztuka zdobyc kobietę a ją przy sobie zatrzymac" :rotfl:

Tytuł:
PostNapisane: 6 czerwca 2008, 06:24 

MAJSU napisał(a):
O ! Pewnie zaraz padnie mądrośc w stylu jednego z naszych byłych premierów.. "Nie sztuka zdobyc kobietę a ją przy sobie zatrzymac"

To akurat indywidualna sprawa każdego.

Natomiast mówienie że się coś zna i rozumie jak się ledwo liznęło temat jest troszkę pochopne. :ok:

Tytuł:
PostNapisane: 6 czerwca 2008, 06:29 
Zacna persona forum

KotSylwester napisał(a):
To akurat indywidualna sprawa każdego.

Natomiast mówienie że się coś zna i rozumie jak się ledwo liznęło temat jest troszkę pochopne. :ok:

Wiadomo. Ja już mam pare lat na karku więc wiem co mówię...

Tytuł:
PostNapisane: 6 czerwca 2008, 07:07 
Częsty bywalec

Jeśli chodzi o auto dla kobiety to może new beatle (taki mały żuczek) ;) . Yaris też jest sprytnym autkiem.

A w temacie zrozumienia kobiet to.... ,,Aby być szczęśliwym z mężczyzną, trzeba go bardzo dobrze zrozumieć i trochę kochać.
Aby być szczęśliwym z kobietą, trzeba ją bardzo kochać i w ogóle nie próbować zrozumieć".
Witold Zechenter

Tytuł:
PostNapisane: 6 czerwca 2008, 11:08 
KotSylwester napisał(a):
jak długo mieszkacie ze swoimi kobietami... i jak długo z nimi jesteście...

0

MAJSU napisał(a):
"Nie sztuka zdobyc kobietę a ją przy sobie zatrzymac" :rotfl:

Tyle, że nie tylko rozchodzi się o relacje damsko-męskie.

MAJSU napisał(a):
W dużym uproszczeniu dlaczego faceci nie rozumieją zachowania kobiet... Myślą sobie i myślą nad jakąś sytuacją i dochodzą do wniosku: nie no napewno tak nie pomyślała przecież nikt nie jest tak głupi ! A tu zonk :rotfl:

niekoniecznie. może być na odwrót. Facet może na coś nie wpaść, o czymś nie pomyśleć, nie wziąć pod uwagę etc.

KotSylwester napisał(a):

Masz rację kocie :ok: popieram w całej linii

Tytuł: a może poczekać??
PostNapisane: 8 czerwca 2008, 20:29 
Pierwsze kroki

z zakupem auta . A co bedzie jak ty za granica a kobieta się odkocha ?? Jesli juz tak bardzo chcesz jej do auta dołożyć to ja na poczatku oplem jedzilam 1.7 d ekonomiczny tani w naprawach nie kradna, jak sie przytarl to nie bylo zal. Teraz mam E34 2.5 tds no i jak sie odlozy to 3 litry mi sie maza . A pozatym ja od mojego Pana przed przyjsciem na swiat naszego brzdaca zadnych wiekszych pienedzy nie bralam, niezalezna jestem ot co . !!!

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 80 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1