grimmi540i napisał(a):
no nie wiem czy to wystarczy by pokazywac tył 540 tkom ze steptoniccem

Zmierz sobie czas 0-200 i wtedy go porownaj z manualem
Automat nie ma zadnych szans. Bardzo mi przykro.
grimmi540i napisał(a):
,a w moim glownie brakuje siedzeń elekrtyki a po za tym wszystko jest
na szybko to brakuje CI tez EDC , el rolety tylnej, bocznych rolet, el. kierownicy , el. składanych i sciemnianych luster zewnetrznych...wiec zapewne wewnetrzne tez masz zwykłe...brakuje telefonu w podłokietniku, podgrzewania kierownicy ..a na pierwszy rzut oka to podwojnych szyb tez nie masz ale moze zdjecia kłamią, wiec tu jak cos, zwracam honor. Podejrzewam,ze brakuje Ci jeszcze pare rzeczy, ale trzeba by sie autu lepiej przyjrzec.
grimmi540i napisał(a):
obic skorzanych deski rozdzielczej czy podlokietnikow na drzwiach to juz zupelnie zadkość
w 540 VOLLLEDER była zawsze w połaczeniu ze skorą NAPPA czy BUFFALO wiec wcale nie taka rzadkosc.
eminencja jones napisał(a):
ale za to jest uboga bardzo jesli chodzi o wyposazenie jak dla mnie. Zeby nie bylo skór ? a jest navigacja z ktorej zadko kiedy sie korzysta ?
Z navigacji rzadko korzysta ten, kto jej nie ma
Skory nie ma bo widocznie ktos nie lubił i nie zamowił ...Zamowil za to sobie Kindersitze z tyłu + roletki z tyłu i uchwyty na kubeczki z tyłu.. Do tego Navi/TV, BMW HI-FI, SPiegelpaket, akumulator ciepła, xenony + spryski+ regensensor, el. domykanie tylnej klapy...
Jak dla mnie bardzo bardzo logicznie.
Auto słuzyło jako rodzinne, wygodnie i szybkie kombi a nie szpanowozik do wyrywania
lachonow pod spedem bydła( czyt. dyskoteka )
a mierzyles w swojej czas??bo ja mierzylem i jesli sadzis ze automat nie ma zadnych szans to nie mam o czym z toba gadac