Ze wzgledu na mala ilosc E28 na forum

postanowilem zaprezentowac E28 mojego taty (dzieki mnie ja kupil

)
A o to ona:

teraz cos wiecej o aucie:
pochodzi z 1987 od 1991 roku w polsce ma napewno orginalny przebieg 178 tys km w sumie to caly czas stal bo wlasciciele pracowali na morzu.
Auto jest w miare bogato (np. 4 el. szyby i szyberdach) wyposazone mial jeden wypadek w polsce i niefortunnie zostal naprawiony dlatego tez maska i dwa blotniki sa do wymiany.
z zewnatrz narazie nic nie robilismy zalozylismy tylko kolka TRX narazie tylko sprawy mechaniczne jak np. kompletne zawieszenie z M535i z lekka twarde ale nie niskie.
Poniewaz E28 mielismy baardzo duzo mamy jeszce wiecej czesci do nich i planujemy je wpakowac w ten samochod mianowicie (tak z grubsza):
-orginalny szklany szyberdach
-orginalny kompletny M pakiet z M535i
-cale wnetrze rowniez z M535i czyli fajne sportowe fotele
-wymienic tylny hak na orginalny sciagany
-wsadzic uklad hamulcowy z 750 V12 po 1991 czyli z przody 4 tloczkowe zaciski i wszystkie tarcze wentylowane
-wycieraczki lamp przednich (jak nie zdobede ramion uzywanych bedzie trzeba kupic w ASO)
-regulacje swiatel przednich
-pol komputer (narazie nie mamy pelnego niestety)
-wymienic antene na orginalna elektryczna
I maseee inncyh rzeczy nie sposob ich tu wymienic.
Jak pisalem wczesniej narazie nie wyglada ale super jezdzi co udowodnij wczoraj

Prosze o komentarze

Docelowo bedzie wygladac tak:

Jak widac jest duzo roboty zeby auto wygladalo tak wiec bedzie to trwalo tym bardziej ze jest sporo klientow a jak juz sie znajdzie czas to sie robi inne nasze beemki a poniewaz ta E28 bedzie juz u nas na zawsze to bedzie na nia czas tymbardziej ze jest to auto jako ktores z kolei i tylko na niedzielne wypady
Moze i kiedys inne beemki tu zaprezentuje chociac nie widze sensu poniewaz czesto u nas sa zmniany i bym nie nadazyl