Boogie napisał(a):
Hej Frank
Na skutek opinii tu rzucanych, zacząłem sięuważniej przyglądać tym lampom z tyłu, i pewnie jak już się ogarne ze sprzęgłem i zawiechą - (wsawiam miększą) to lampy będą kolejne.
Co do pasa, to oczywiście jest to moja wizja,
tyle że nie chciałem się za cholere upodabniać do M5, chodziło mi żeby odelżyć linie nadwozia. Na klapie mam znak 540.
A kolor Frank jest bardzo dobry, fotki przekłamują bo to perła.
Kolor jest niebieski, taki miał być, i bardzo ładnie gra z resztą.
Wybierałem go bardzo długo, robiąc różne symulacje i sztuczki , to stary kolor Citroena.
Co fo foteli elektrycznych, spotkałem się z opoinią że nie brano specjalnie foteli elektrycznych do M5 by nie dociążać auta, bo o ile fotel zwykły możńa wyjąć, o tyle fotel z elektryką jest diabelnie ciężki i ciężko go samemu wyjąć.
W takim aucie jak moje, ma to sens.
Acha,
kiedyś sprawdzałem ile jest koloró dolnej listwy w M5, i jak jest on dobierany do koloru nadwozia.
I chyba znalazłem ich 5-6, i nie ma reguły że ciemny kolor listwy jest dawany do ciemnego koloru nadwozia,
Widziałem M5 czarne ze jasno srebrną listwą, bardzo kontrastową.
Wszytskie te listwy są srebrne, bądź ciemne w kierunku stalowego.
Moja jest niebieska.
co do lamp= naprawde nie są złe- sam miałem cos podobnego w Audi kiedys i wygladało dobrze. Mysle ,ze jesli masz zmieniac lampy to na te z białym kierunkiem ,ale nie wiem czy Ci się w ogole podobają. Mi z kolei ta czarna Hella z odblaskami na zderzaku sie srednio widzi .
Co do koloru to mozesz miec racje- trzeba zobaczyc na zywo a potem sie bede mogł wypowiedziec. Sam wiem ,ze zdjecia nie oddają tonacji barw jak nalezy, bo nieraz moje auto wyglada nawet jak fioletowe ...Tak czy inaczej rozjasniony doł wysmukla auto i wyglada to ciekawie. Taki lakierung od razu zwraca uwage na ulicy, bez dwóch zdań.
A jesli chodzi o fotele to zgoda w 100% - w aucie o naprawde zadziornym charakterze , a tego 540 manual odmowic trudno, kazdy zbedny kilogram jest niemile widziany.