BMW Sport

Forum dyskusyjne fanów marki BMW

Teraz jest 6 maja 2025, 17:55

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1

Utwórz nowy temat Ten temat jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 180 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 5, 6, 7, 8, 9  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 17 lipca 2008, 07:21 
Przyjaciel forum

Moje BMW: e34, e36
KotSylwester napisał(a):
Mi tam się żyje bardzo dobrze w naszym kraju, uważam że jest wspaniały a wielu spraw jakie można u nas załatwić za zachodnią granicą by się nie dało

..ja nie zawsze mam tą siłe przebicia i dlatego stąd wylatuję (w podskokach i z radością na twarzy).
Tu wszystko wykradną...nawet zakrętki z dętek za 50 groszy! :wstyd:

Temu co pisze, a nie ma dowodów - papier przyjął wszystko - reszta wkrótce.
Prawda jest jak d... każdy ma swoją....[/color]

Zobacz profil Wyślij e-mail  

Tytuł:
PostNapisane: 17 lipca 2008, 07:23 
Administrator

Moje BMW: mityczne
Kod silnika: tłuste konie
Garaż: Było: E36 318i sedan, E36 316i Compact, E39 528i sedan, E46 328Ci, E92 325Xi
Jest: F32 420i, F32 428i
agrafka napisał(a):
Tu wszystko wykradną...nawet zakrętki z dętek za 50 groszy!

Zgadza się.

agrafka napisał(a):
..ja nie zawsze mam tą siłe przebicia i dlatego stąd wylatuję (w podskokach i z radością na twarzy).

:ok:

Tytuł:
PostNapisane: 17 lipca 2008, 07:31 
Uzależniony od forum :)

agrafka,

Opis, który kolega mojego kolegi ma na gg:

"Pi.. angole znowu mi rower zap...lili"

Mi roweru w Polsce nie ukradli jeszcze.

Popytajcie Gasper-a jak jest u niemców - jak się jest Polakiem.

Popytajcie Hamerykanów, co się dzieje jak się sprzeciwi policjantowi :) Do we have a problem, sir? I już siedzisz i dzwonisz po adwokata i baksy lecą :)

Czemu ludzie z norwegii przylaują do PL do dentysty?

Czemu ludzie z anglii przylatują do Polski się leczyć? Mimo że jest tam najbardziej rozbudowana opieka medyczna to jest na bardzo niskim poziomie...

Marudzić można wszędzie i zawsze.
Ja tam nigdy nie mam problemów z urzędami, lekarzami, aptekami i z wieloma innymi sprawami :D

Zresztą popatrzcie na wschód i na zachód a nie tylko na "zachód". :D

Tytuł:
PostNapisane: 17 lipca 2008, 09:56 

Moje BMW: 535i
Kod silnika: N55
Boogie napisał(a):

Ale wczorajsza sprawa co ją widziałem w Misji Specjalnej w TV1 przeraziła mnie nie na żarty........
Zbrojny oddział kontrwywiadu wojskowego - ciała poddanego weryfikacji pod kątem uczestnictwa jego funkcjonariuszy w PRLowskim wosjkowym wywiadzie - NAJECHAŁ zbrojnie pałac prezydenta pod jego nieobecność wywożąc wszytskie akta z Komisji ulokowanej w Biurze Bezpieczeństwa Narodowego, z zajmującej się właśnie weryfikacją tychże funkcjonariuszy kontrwywiadu.......
Funkcjonariusze BOR będący wtedy na służbie byli pierwszy dzień w pracy :) dzień wczesniej wymieniono calutką ich obsadę.....
Użyto do wywożenia akt specjalnej tajnej windy prezydenckiej, która zgodnie z procedurami bezpieczeństwa, może być użyta wyłącznie przez prezydenta !

Można się nabijać z każdego, z idioty Tuska, z opatrznego Bronisława, ale ta akcja była zamachem stanu przygotowanym przez służby....
W sumie BOR powienien otworzyć do funkcjonariuszy WSK (wojskowy kontrywywiad) normalnie ogień i wybić ich przy próbie wjechania na teren pałacu prezydenckiego....

a srał to pies! Interesują mnie sprawy które mają większy wpływ na moją codziennosc. Wiecie ile osób zginęło w ostatni weekend na "polskich drogach" ?

64.

Tytuł:
PostNapisane: 17 lipca 2008, 10:01 

stones1, jak nigdy się z Tobą zgadzam w 100%.

Tytuł:
PostNapisane: 17 lipca 2008, 11:08 
Zacna persona forum

Moje BMW: e39 530dAt
Kod silnika: M57
od kiedy obejrzałem kilka filmów dokumentalnych Alexa Jonesa (a'propos - polecam) jakoś polskie piekiełko niespecjalnie mnie rusza...

Boogie, a tą windą prezydenta też wywieźli??? chociaż to mięlibysmy z głowy...

Tytuł:
PostNapisane: 17 lipca 2008, 11:23 
Naczelny bimbrovnik

Moje BMW: e30
Kod silnika: m52b28
Garaż: http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=77118
KotSylwester napisał(a):
agrafka,

Czemu ludzie z anglii przylatują do Polski się leczyć? Mimo że jest tam najbardziej rozbudowana opieka medyczna to jest na bardzo niskim poziomie...

Może koszty?
Jak moja ciotka przyjeżdża z całą rodziną (4 osoby w sumie) ze Szwajcarii i idą do fryzjera w PL, to w porównaniu z fryzjerem u siebie oszczędzają tyle, że zwraca im się koszt podróży w jedną stronę :rotfl: (1400 km, Audi A6 2.6 Avant).

One redline a day keeps a mechanic away.

Tytuł:
PostNapisane: 17 lipca 2008, 11:43 
Zacna persona forum

Moje BMW: e39 530dAt
Kod silnika: M57
maaaad napisał(a):
KotSylwester napisał(a):
agrafka,

Może koszty?
Jak moja ciotka przyjeżdża z całą rodziną (4 osoby w sumie) ze Szwajcarii i idą do fryzjera w PL, to w porównaniu z fryzjerem u siebie oszczędzają tyle, że zwraca im się koszt podróży w jedną stronę :rotfl: (1400 km, Audi A6 2.6 Avant).

hehehe... a jak zrobia pełna depilację, pedicure i po dwie wizyty w ustepie to jeszcze na lody zaoszczędzą...

:rotfl: :rotfl:

Ostatnio edytowano 17 lipca 2008, 11:44 przez bierute, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 17 lipca 2008, 11:44 

maaaad, czyki u nas jest świetnie, a za granicą źle, kolejny dowód :) W UK służba zdrowia DARMOWA.

Tytuł:
PostNapisane: 17 lipca 2008, 11:46 
KotSylwester napisał(a):
Popytajcie Hamerykanów, co się dzieje jak się sprzeciwi policjantowi :) Do we have a problem, sir? I już siedzisz i dzwonisz po adwokata i baksy lecą :)

true, true...

A weź jeszcze zastrzel jednego :wstyd:

KotSylwester, stones1, jak NIGDY się z Wami zgadzam :rotfl:

Tytuł:
PostNapisane: 17 lipca 2008, 11:56 
Forumowicz

Moje BMW: E30
Boogie napisał(a):
Ale wczorajsza sprawa co ją widziałem w Misji Specjalnej w TV1 przeraziła mnie nie na żarty........
Zbrojny oddział kontrwywiadu wojskowego - ciała poddanego weryfikacji pod kątem uczestnictwa jego funkcjonariuszy w PRLowskim wosjkowym wywiadzie - NAJECHAŁ zbrojnie pałac prezydenta pod jego nieobecność wywożąc wszytskie akta z Komisji ulokowanej w Biurze Bezpieczeństwa Narodowego, z zajmującej się właśnie weryfikacją tychże funkcjonariuszy kontrwywiadu.......
Funkcjonariusze BOR będący wtedy na służbie byli pierwszy dzień w pracy :) dzień wczesniej wymieniono calutką ich obsadę.....
Użyto do wywożenia akt specjalnej tajnej windy prezydenckiej, która zgodnie z procedurami bezpieczeństwa, może być użyta wyłącznie przez prezydenta !

Można się nabijać z każdego, z idioty Tuska, z opatrznego Bronisława, ale ta akcja była zamachem stanu przygotowanym przez służby....
W sumie BOR powienien otworzyć do funkcjonariuszy WSK (wojskowy kontrywywiad) normalnie ogień i wybić ich przy próbie wjechania na teren pałacu prezydenckiego....

Chyba kolega za BARDZO UFA KACZYSTOM! Ich nikt nie przekona, ze'..biale jest biale a czarne jest czarne.."

Z tego co sie orituje (a patrze uwaznie) to Ci z PRL zostali przeniesieni do rezerwy i nie pracuja tam i. Teraz panuja tam harcerzyki od sPiSkowcow i zatrudniaja "Swoich". Wiec kto to wywozil?
Uważam, że prawda jak zwykle jest gdzies po srodku i nie można zamykac sie na argumenty!

pozdrawiam

Tytuł:
PostNapisane: 17 lipca 2008, 12:01 

maaaad, Jak chodzą w Szwajcarii to stylisty a tu do fryzjera to tak jest. Mogę poprosić siostrę i podać Ci namiar na męskiego fryzjera, że taniej będzie Ci samemu pojechać do berlina i z powrotem żeby się ostrzyc :)

A serio to pewnie że u nas jest najlepiej!! Nigdzie nie ma tak dobrze. Jak jechaliśmy z Hanoweru do Gifhorn pociagiem -15km do za 2 os za bilet kolejowy 75zł... :zdziwko:
U nas może jest syf, ale za taki przejazd sie płaci 7zł za dwie osoby. Ciekawe ilu by było chętnych do jazdy za 35zł POCIAGIEM do pracy dziennie w jedna strone :rotfl:

Tytuł:
PostNapisane: 17 lipca 2008, 12:19 
Naczelny bimbrovnik

Moje BMW: e30
Kod silnika: m52b28
Garaż: http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=77118
KotSylwester, nieee, no chyba że tam są tacy styliści, że tu po zwykłym fryzjerze wyglądają jak tam po zabiegach stylisty :D A ja się strzygę za 12 złociszy, stać mnie, a co :!: :D

One redline a day keeps a mechanic away.

Tytuł:
PostNapisane: 17 lipca 2008, 13:40 
Przyjaciel forum

Moje BMW: e34, e36
...ale mi na serio ukradli nakrętki na wentyle :)

Swoją drogą.....chyba wolę jak jest teraz niż kiedy był PiS......mam więcej pola do POpisu? :) :rotfl:

Temu co pisze, a nie ma dowodów - papier przyjął wszystko - reszta wkrótce.
Prawda jest jak d... każdy ma swoją....[/color]

Tytuł:
PostNapisane: 17 lipca 2008, 15:08 
Specjalista

Moje BMW: M6
Kod silnika: S85 S62 M60
Garaż: było: M5e39 '01,
e34 540i '94
radoshb napisał(a):
Z tego co sie orituje (a patrze uwaznie) to Ci z PRL zostali przeniesieni do rezerwy i nie pracuja tam i. Teraz panuja tam harcerzyki od sPiSkowcow i zatrudniaja "Swoich". Wiec kto to wywozil?

A oglądał ostatnio kolega dokument o Maleszce i śmierc Pyjasa, jak to się wypoaiwadali panowie z bezpieki, i jak to na emeryturki poprzechodzili... ?
Chcesz sie wypowiadać - minimum wiedzy trza mieć !! Tylko oszołomy teraz będą negować udział bezpieki i wosjkowych służb informacyjnych PRL we władzach dzisiajszych instytucji i banków.

http://imageshack.com/a/img689/1772/78er.jpg

Sprzedam MANUAL 6-b z M5e39 ~ 3.000 PLN

Tytuł:
PostNapisane: 17 lipca 2008, 15:34 

Boogie, ale co Ci daje denerwowanie się tym? Ani ich nie oskarzysz, ani nie posadzisz, ani nie przypitolisz, więc po co? Żeby wyrazić niezadowolenie na forum BMW? Żeby się denerwować podczas oglądania dziennika?

Tytuł:
PostNapisane: 17 lipca 2008, 16:10 

Moje BMW: E46 325 CiA
Garaż: https://bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=170039&start=0
My nawet za 100 lat będziemy dalej za murzynami i arabami... taka mentalnośc niestety. Wolę płacic 75zł za bilet i zarabiac miesięcznie 30tyś zł niż bulic siódemkę i tyrac jak wół żeby zarobic 6tys.

Tytuł:
PostNapisane: 17 lipca 2008, 20:02 
Specjalista

Moje BMW: M6
Kod silnika: S85 S62 M60
Garaż: było: M5e39 '01,
e34 540i '94
Tu niestety sprawdza sie stare ruskie przysłowie - mniej wiesz, lepiej śpisz......

http://imageshack.com/a/img689/1772/78er.jpg

Sprzedam MANUAL 6-b z M5e39 ~ 3.000 PLN

Tytuł:
PostNapisane: 17 lipca 2008, 21:26 

Moje BMW: E46 325 CiA
Garaż: https://bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=170039&start=0
Boogie napisał(a):
Tu niestety sprawdza sie stare ruskie przysłowie - mniej wiesz, lepiej śpisz......

Albo mafijne... Im mniej wiesz tym dłużej żyjesz :]

Tytuł:
PostNapisane: 17 lipca 2008, 21:52 

Bobby_Valentino, ale jednak tu jesteś i tu zarabiasz - jak widzę po "stolica", więc...

Utwórz nowy temat Ten temat jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 180 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 5, 6, 7, 8, 9  Następna strona

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1