BMW2004 napisał(a):
scrozer napisał(a):
Jak sie robi w stodole albo u kogos kto widzi tylko kase przed oczyma a nie ma zielonego pojecia to pózniej sie tak dzieje.
Tak naprawde są 3 firmy w Polsce którym można oddać z czystym sumieniem i spokojem, że z samochodem sie nie będzie dziać coś dziwnego.
A ofert są setki więc kto nie wie u kogo to pózniej niestety musi wywalić niepotrzebie kupe kasy.
Słuchaj ja wiem ze kazdy mysli swoimi kategoriamii jak ty robiłes w stodole to nie mysl ze kazdy robił...

Wracajac do tematu to robiłem to w firmie MASTERS TUNING ktora podobno jest jedna z lepszych firm zajmujacych sie dieslami.Jednak nie wydaj mi sie to prawda.Cały zabiej trwał 30 min.Odbyło sie to w ten sposób ze wjechalem na hamownie,zmierzono mi moc...pozniej podpieto komputer na 5 min i znowu zmierzono moc.I usłyszałem...ZROBIONE.Kosztowało to w warszawie 1500zł.
Stodoła to przenośnia

to tak na marginesie po 2 ja tym bardziej w niej nie robiłem

.
Czy może mówisz tutaj o firmie Marka Staszewskiego w al.Jerozolimskich ??
2 rzecz cały zabieg trwa 4 godziny i tyle powinien sprawdzenie tzn. hamowanie seria następnie nakreślenie co sie da czego nie wiadomo seria serii nie równa nastepnie twoje oczekiwania jeśli chodzi o charakterystyke nastepnie napisanie i remapaowanie i znowu hamownia ew. poprawki dla uzyskanie efektu 1500km powinno sie przejechać i znowu przyjechać na kontrole ew. poprawki jeśli jest coś co można jeszcze usprawnić.Tak to powinno wyglądać. Koszt 2500+500 jeśli skrzynia automat.
Masz może wykresy z hamowni przed i po chętnie bym zobaczył