Marcopolo napisał(a):
To fakt srebrne szybka się brudzą i tracą swój efekt, dlatego najbardziej odpowiednim kolorem jest czarny ( ale to oczywiście zależy od Ciebie jaki kolor wybierzesz ), co do czerwonego to ok porządne marki go wybierają ale Ferrari, Porsche i wiele innych sportowych aut, ale jak ktoś maluje w polonezie, maluchu czy 316i (bębny z tyłu) to już mnie troche to irytuje, i dlatego w moim mniemamiu ten kolor zszedł na... Dlatego ciągle ten wybór jest Twoim wyborem a my tylko rzucamy propozycje, ja będe się upierał przy czarnym matowym, on będzie najodpowiedniejszy.
fakt z tym czerwonym kolorem. zszedl po czesci na "psy" ... zreszta jak wszystko powoli
ten kto lakieruje bebny na czerwono, niebiesko, zolto czy zielono to chyba tez w indjanskim stroju na pogrzeby chodzi
kolor czarny jest ok ... ale tez ma swe minusy. mam wnetrze felg w kolorze czarnym (polmatt). kurz widac juz po kilku dniach a po tygodniu to juz zaczyna byc z lekka widoczny lekki brazowy osad z hamulcow. tak ze myjka felg co 2 tygodnie. zabezpieczalem jz powloka nano. problem niestety nie zostal usuniety. polepszyla sie jedynie latwosc czyszczenia i pielegnacji.
polakierujesz jak zechcesz. wszystko mam swoje "+" i "-" ... wg mnie niema 100% wyjscia. ale kolor czarny, niebieski i czerwony wydaja mi sie najlepsze ze wzgledu na wieksza praktycznosc anizeli srebrny odpuszczajac sobie calkowicie zielony, zolty i zloty lub miedziany.
Powodzenia w wyborze i zadowoleniu (to jest najwazniesze)