Młody napisał(a):
E24 nie mozna porównywac do ferrari.... to dwie różne bajki.
Mnie osobiscie jakies ferrari i innego tego typu auta nie rajcuja, a e24 to......

moja miłość
ehh chłopaki... A E63 M6 do lambo mozna porównywac???

Cytuj:
Lambo nie ma duszy?
Hehe co Ty opowiadasz Ferrari to od dobrych paru lat jest maśówka a spotkać lambo jest ciężko.
heh, ta tyle tego jest że szok, tak często je widze, że nawet już nie zwracam uwagi na nie
I taka masówke robia że pewnie już z taśm fiata w Bielsku zaczeli korzystać
ja napisałem jak to ja widzę, wam może sie i trabant podobac, nic mi do tego.
Co do lambo to ja widze to tak, wyglad wogóle mnie nie powala, a wręcz zniechęca, poza tym takie Lambo to PRAWIE włoskie auto i gdyby naped na 4 koła był świetny to my też byśmy popierdzielali na czworakach. Co do bugatti też mnie nie powala, stylistyka jakaś taka kosmiczna jak z bajki, jakaś bryłka-łezka no i znów PRAWIE build by makaroni, Maseratti? Dla mnie to jest firma której stylistyka nie lezy, korzysta z technologii Ferrari, więc co mam widzieć w "podróbie" Ferrari. A Ferrari? Mógłbym pisac długo, moim zdaniem żadne inne włoskie auto nie ma takiego... stylu, tradycji, smaczka, dźwięku Ferrari.
Przypomnijcie sobie obrazki z gumy turbo

jak każdy się rajcował F40, zreszta uznany za jeden z najlepszych samochodów sportowych wszechczasów, a np wnętrze rozpadało się w oczach

.
Mały piszesz o jakości, a czym ty jeździsz? Masz E36, pierwsze BMW na którym zaczęto oszczedzać, chyba na wszystkim prawie, blachy takie, że kciukiem wgniotki robisz, wygłuszenie wnętrza beznadziejne(jak na BMW oczywiście).
Wracając do tematu Ferrari, to jest to jedyna firma z wymienionych która od zawsze jest w najeksluzywniejszym sporcie samochodowym czyli w F1, żadna inna firma włoska i nie włoska nie jest tak długo i dalej jest.
I nie denerwujcie się, to jest tylko moje zdanie z którym możecie a nie musicie się zgodzić(Ferrari) . A w przypadku E36 to jak się nie zgodzicie to będziecie się oszukiwac