BMW Sport

Forum dyskusyjne fanów marki BMW

Teraz jest 5 maja 2025, 06:57

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 27 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 1 września 2008, 19:14 
Zacna persona forum

Moje BMW: czasem e61 ;)
Kod silnika: n52b30
Oddałem normalnie na gwarancję w salonie Ery.

Zobacz profil Wyślij e-mail  

Tytuł:
PostNapisane: 1 września 2008, 19:33 
Forumowicz

Też mam z ery i też chyba na gwarancji. Ale co nie mówić że się wyprała ;) ?
A orientujesz się może ile mam gwarancji na tą komę? Abonament 30 zł z ery.

Tytuł:
PostNapisane: 1 września 2008, 20:22 
Zacna persona forum

Moje BMW: czasem e61 ;)
Kod silnika: n52b30
Dwa lata gwarancji, też mam ten abonament. Tylko nie można nic grzebać, rozkręcać ani zmieniać softu. Ogólnie, to jak nie masz śladów na śrubkach i soft z k550i to powinni wziąć. Powiedz, że wode wylałeś niechcący, czy coś. Spróbować zawsze można.

Tytuł:
PostNapisane: 2 września 2008, 21:46 
Forumowicz

Sprawdziłem, i co się okazało?
Moja bateria do wyrzucenia i coś wyświetlacz nie działa ;/
Przy włączaniu była wibracja (bo koma przed praniem była wyciszona) i podświetliła się klawiatura. A z tego co mówisz to na gwarancje chyba nie ma co liczyć bo już komórkę rozkręciłem i na pewno trochę śladów zostawiłem.
No cóż jutro jak mi się zechce to jeszcze raz do niej zajrzę, szczególnie na ten wyświetlacz, no i może przemyję spirytusem. Jeśli nie zadziała to chyba kupuję nową komę, bo tej chyba nie opłaca mi się już naprawiać.
A jak myślicie co z kartą sim i kartą pamięci, bo zapomniałem sprawdzić? Chyba wszystko powinno być z nimi ok.

Tytuł:
PostNapisane: 6 września 2008, 08:56 
Forumowicz

w sklepie "elektroniku"-są specjalne spreye do czyszczenia różnego rodzaju płyt,układów itp,które odparowywują

Tytuł:
PostNapisane: 6 września 2008, 10:08 
Forumowicz

powiedzieli Ci 140zl, bo pewnie wliczyli w to cene wyświetlacza, jeśli zostawiałeś telefon do zdiagnozowania. koledze który pisał ze zrobili mu ,, za darmo" chodziło o to ze w ramach gwarancji, a gwarancja nie obejmuje uszkodzeń mechanicznych oraz tych z winy uzytkownika, czyli tak jak jest u Ciebie. Także o gwarancji zapomnij, że Ci to zrobią nieodpłatnie.
co do LCD czyszczenie go nic nie da, to delikatny element telefonu, jak padnie to nieodwracalnie.

Tytuł:
PostNapisane: 6 września 2008, 16:07 
Przyjaciel forum

Moje BMW: 6 coupe
ja w tamte wakacje wbiegłem z nokią 6230i do jeziora i dopiero jak już w nim byłem to sie zorientowałem że mam go w kieszeni spodenek. dałem do serwisu i powiedzieli że wyświetlacz padl i ze 120zł za naprawe. to wziołem tel kupiłem na allegro wyswietlacz za 30zł samo go wymieniłem i smigał aż do tych wakacji kiedy to tez na mazurkach przeleżał 2 dni w burze na dworzu :rotfl: znowu go do nich zaniosłem no ale niesty płyta główna zardzewiała i elo!!! po telefonie... jeszcze pogoniłem go za 80zł na allegro wiec i tak nie jest zle. teraz smigam z cegłofonem 3510i :wstyd: musze cos poszukać. ma ktoś może 6500 slide??? jak to sie sprawuje, bo podoba mi sie ten telefonik :hyhy:

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 27 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1