Ja tam zadowolony jestem z 2.8:) 2.0 Pali ok 2 litry mniej, a jest duzo bardziej mulowate... Dodaje te 2 litery na 100 km wiecej i ciesze sie dynamiką silnika

Zadna buła w Golfie czy TDIczaku nie ma szans

Ostatnio się gościu na mnie przejechał

Co prawda też BMW... Ale Wioch tuning, a z tyłu napis 325i... Jechałem 60 bo dziury... nawet czasami 40... Zdenerwował się i mnie wyprzedził:) Odleciał bo ja powolutku po dziurach... Wjechałem na asfalcik normalny i gazik. I za nim

Dogoniłem go i migacz i wyprzedzam... Nie piłuje autka... Delikatnie 110km/h 2 pasy w jedną stronę... A on gaz, a jechał z dziewczyną i z jakimś kumplem. No to sie zdenerowywałem wtedy

Redukcja z 5 na 4 i gaz do dechy. Włączył się VANOS i wcisnęło mnie w fotel gość został z tyłu, aż miło, zjechałem przed niego i wyrównałem prędkość, więcej nie próbował mnie wyprzedzać, w lusterku widziałem jak jego dziewczyna się lachała z niego i jego kumpel

z Celicą też miałem spotkanko i to wczoraj jak na Wisłę leciałem

Lecę se 110 po lewym pasie bo po prawym lecieli sobie 90, a ten mruga mi debil światłami i siadł mi na dupie i mryga... Zdenerwowałem się nacisnołęm lekko gazik i poszłem

Na światłach się spotkaliśmy, zaczął gazować, aj też przegazowałem, zielone i jazda, zgubiłem go już na starcie

Celica tuningowana była... przynajmniej wizualnie

Było pare takich sytuacji jeszcze, jak wieśniaki jakieś mi siedziały na dupie, że jakbym przychamował to we mnie siedzą, były zakręty to mnie nie wyprzedzali, pusta droga, prosta to migacz i mnie wyprzedzają, a ja lekko gaz i poszłem... Probowali mnie gonić bałwaniaki, ale niestety znikali we wstecznym lusterku

A ten ryk silnika piłowanego na max obrotach żeby mnie gonić