BMW Sport

Forum dyskusyjne fanów marki BMW

Teraz jest 5 maja 2025, 08:39

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 54 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 29 września 2008, 13:53 
Częsty bywalec

Nie sądź, abyś nie był sądzony. Jak często ustanawiamy swój sąd nad człowiekiem na podstawie fragmentarycznych informacji, swoich emocji, podejrzeń? Równie dobrze można powiedzieć, że np. jazda 160...200...250km/h to próba samobójcza (warto poczytać niektóre polisy ubezpieczenia na życie ;) )

Zobacz profil Wyślij e-mail  

Tytuł:
PostNapisane: 29 września 2008, 14:06 
Forumowicz

Jeśli źle zrozumiałem to mnie popraw

Tak źle zrozumiałeś..... przeczytaj mój wcześniejszy post DOKłADNIE skierowany do Ciebie , a zrozumiesz treść mojego podpisu ...

Tytuł:
PostNapisane: 29 września 2008, 15:19 
Częsty bywalec

spojler33 napisał(a):
Marsellus napisał(a):
spojler33 napisał/a:
74 nominacje do mandatu w ciągu 5-ciu minut...46 nominacji do odebrania prawa jazdy dożywotnio w ciągu 10 minut...88 nominacji do zabrania dowodu rejestracyjnego w ciągu 10 min " , - TO CAŁY JA !!! :D

???????? Nie rozumiem po co zacytowałeś mój podpis ? A raczej '' popis'' ? :/

Jeśli chodzi Ci o ten post to wytłumacz mi za co byłe te nominacje?

Tytuł:
PostNapisane: 29 września 2008, 15:24 
jiGsaw napisał(a):
Jeżeli to samobójstwo to koleś był idiotą i tyle, pomijając nawet sam idiotyzm samobójstwa, to wykonanie...

Poczekaj az sam wpadniesz w depresje albo podobne g**no. Czego bardzo Ci nie zycze. Ja to przezywam i go rozumiem. Mozna miec ogromne problemy i nie tyle z laską,szkolą, rodzicami co... z wlasna psychiką. Sorry ale takie cos moze nas wpedzic do grobu chocbysmy niewiem jak silna psychike mieli,czasem gdy ona swiruje to walka z wiatrakami.. czasem czlowiek nie ma sily na walke. Biedny czlowiek, tyle pieknego moglo go czekac. Brak pomocy byl smiertelny. [*] Tyle z mojej strony. pozdrawiam

Tytuł:
PostNapisane: 29 września 2008, 18:02 
Forumowicz

Marsellus, nie chce już robić OT także nie będę już nic pisał na temat moje podpisu , bo nie taki jest główny wątek tematu..... A jeśli chcesz abym Ci wytłumaczył to mi napisz , a wtedy ja napiszę Ci na PW ;)

Tytuł:
PostNapisane: 29 września 2008, 18:08 
Częsty bywalec

spojler33 napisał(a):
Marsellus, nie chce już robić OT także nie będę już nic pisał na temat moje podpisu , bo nie taki jest główny wątek tematu..... A jeśli chcesz abym Ci wytłumaczył to mi napisz , a wtedy ja napiszę Ci na PW ;)

Nie jestem aż tak ciekawy a Twoje postrzeganie Świata zrzucam na karb młodego wieku ;)

Tytuł:
PostNapisane: 29 września 2008, 19:31 
Specjalista

Problemy z jakimi po raz PIERWSZY spotykają się w życiu młodociani są dla nich z tego powodu większe od problemów innych ludzi i jeśli tylko nie potrafią oni sobie z nimi poradzić, czy też uzyskać pomocy lub wsparcia od innych, to poczuwają się zagubieni i bezradni.......a to prowadzi tylko do jednego.....ZAŁAMANIA psychicznego.

Nie wiemy jak bardzo wrażliwym człowieczkiem był ten 16-sto latek, ale można przypuszczać, że jego problem był dla niego nierozwiązalny a sam być może odczuwał odrzucenie.

Każdy z Nas zapewne w życiu przechodził jakieś załamanie, czymś spowodowane, po raz pierwszy i nie raz zapewne nie byliśmy pewni ostatecznego końca danej sytuacji. I albo sobie z tym radziliśmy, bo mogliśmy liczyć na czyjeś wsparcie, albo........moglibyśmy popaść w jakąś depresję.

Wiek młodocianych jest najgorszy......od beztroskiego życia będąc jeszcze dzieckiem, zaczynają przechodzić i doznawać powoli drobne lub ostateczne cechy życia dorosłego.
A życie dorosłych, jak sami przyznacie, potrafi nie być lekkie.
Dorosły człowiek potrafi popaść w depresję i zdeterminowanie, z którym, jak pokazują przypadki, nie jest w stanie sobie poradzić, a co dopiero młodociany.

Pozostawiony list, świadczy tylko o tym, że był sam ze swoim problemem i nikt nie okazywał mu współczucia.......gdzie zatem byli rodzice ??? I jak angażowali się w "przejściowy" okres swojego syna ???

Co, pewnie sam się wychowa ???

Tytuł:
PostNapisane: 29 września 2008, 19:55 
Forumowicz

Marsellus napisał(a):
karb

?? :znudzony: widzę że nowoczesnych określeń używasz . :)

Marsellus napisał(a):
Twoje postrzeganie Świata zrzucam na karb młodego wieku

z tym się zgodzę , chodź nie wszystko co napisałem w moim ''podpisie'' jest prawdziwe ;) , poczuj trochę ironii w tym co napisałem , a wszystko będzie OK :)

Tytuł:
PostNapisane: 29 września 2008, 22:00 
Częsty bywalec

spojler33 napisał(a):
Marsellus napisał/a:
karb

?? :znudzony: widzę że nowoczesnych określeń używasz . :)

Cóż stary jestem ;) Ale dosyć OT pogadamy za 14 lat ;)

Tytuł:
PostNapisane: 30 września 2008, 06:11 
Forumowicz

Marsellus napisał(a):
pogadamy za 14 lat

no to pogadamy ;)

Tytuł:
PostNapisane: 30 września 2008, 09:07 
Przyjaciel forum

Moje BMW: M3
Kod silnika: S65B40
MadziaWU napisał(a):
jiGsaw napisał(a):
Jeżeli to samobójstwo to koleś był idiotą i tyle, pomijając nawet sam idiotyzm samobójstwa, to wykonanie...

Poczekaj az sam wpadniesz w depresje albo podobne g**no. Czego bardzo Ci nie zycze. Ja to przezywam i go rozumiem. Mozna miec ogromne problemy i nie tyle z laską,szkolą, rodzicami co... z wlasna psychiką. Sorry ale takie cos moze nas wpedzic do grobu chocbysmy niewiem jak silna psychike mieli,czasem gdy ona swiruje to walka z wiatrakami.. czasem czlowiek nie ma sily na walke. Biedny czlowiek, tyle pieknego moglo go czekac. Brak pomocy byl smiertelny. [*] Tyle z mojej strony. pozdrawiam

No tak się składa, że miałem 2 razy w życiu depresję, za pierwszym razem chciałem się zabić, byłem idiotą, ale zmądrzałem i wiem, że to najgorsze co można zrobić. I nie pisz mi tu jakiś bzdur, że go rozumiesz (chyba, że też miałaś plan wyskoczyć z kimś na czołówkę specjalnie), bo już chyba zostało wyjaśnione, że zabić owszem, ale nie takim kosztem niewinnych.

Marsellus - jeżeli byłbym winny to dlaczego miałbym nie być sądzony? :zdziwko:

Tytuł:
PostNapisane: 30 września 2008, 09:27 
Częsty bywalec

jiGsaw napisał(a):
Marsellus - jeżeli byłbym winny to dlaczego miałbym nie być sądzony?

Nie sądź ludzi ani ich czynów skoro nic nie wiesz na ten temat. Nie znasz powodów dla których to zrobił. Zgodzę się tylko z jednym, że sposób w jaki chciał rozwiązać swoje problemy mógł spowodować śmierć kogoś innego.

Tytuł:
PostNapisane: 30 września 2008, 09:46 
Przyjaciel forum

Moje BMW: M3
Kod silnika: S65B40
Według mnie jedynym motywem samobójczym może być totalne kalectwo, bez jakiejkolwiek szansy na poprawienie. Reszta to głupota. Z resztą ja go jeszcze nie osądziłem, pisałem w trybie przypuszczjącym.

Bezpośredni link do galerii Audi S4 Łepka —> viewtopic.php?f=55&t=173434

Jeszcze nie witom, a już żegnom.:
WitoM napisał(a):
Ja póki co galerii M4 nie planuje bo jestem zajęty słuchaniem dziwieku silnika z głośników

Argumentum ad maiorem:
DamianTra napisał(a):
Kolego jestem inzynierem. Naukowcem. Nie bazuje na sci-fi, autobiografiach czy jakiejkolwiek nie naukowej literaturze w celu wyksztalcenia swiatopogladu...

Tytuł:
PostNapisane: 2 października 2008, 20:16 
Forumowicz

W pogoni za pieniędzmi rodzice zapominają o problemach własnych pociech.. Lepiej wpaść pod TIRA niż jak to załatwiają gnoje w Stanach... Giwera do szkoły i zabijają kto popadnie a później beeeng !!!! w łeb se strzelił ... No też taki miał problem i chciał się podzielić z nim... Dla mnie to gówno trzeba mieć we łbie żeby niewinne osoby zabrać ze sobą.. Moim zdaniem ujechał ten 16 latek tak daleko bo cały czas przez drogę wahał się... tak nie tak nie tak nie .... TAK i j.eb w Tira bo akurat jechał...

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 54 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1