..::CZARNY::.. napisał(a):
discrimen napisał(a):
No dobra idąc tym tropem. Teraz wygląda jak z początku produkcji

wcale nie. czy po powiedzmy 06 roku produkowano tylko lampy z białym kierunkiem?
prawie każdy kupując auto 1. mod, to zmiana kierunków. po co? bo to łatwo zrobić, a świadomość, że się byle co zrobiło- jest.
białego kierunku jest dużo. kazdy
Układ świateł w połączeniu z pomarańczowymi lampami (zwłaszcza tył) idealnie pasuje do wczesnych lat 90". Popatrz sobie na auta konkurencji z tych lat.
Fajnie, że niektórzy mają pomarańcze, natomiast imo (i jak sam piszesz każdy zmienia na biały - coś w tym jest) dużo ładniej wygląda z białymi kierunkami.
Szczególnie w tym kolorze nadwozia, które ma kolega.
discrimen napisał(a):
z pełnym kompem i klimatronikiem.
a co ma porządne wyposażenie, tłuste do świeżego wyglądu to nie wiem.
Prównaj wnętrze golasa, bez skóry/weluru, bez klimatronika, z kierownicą 4 ramienną i zegarkiem analogowym, do opcji kierownica 3 ramienna, pełen komp, klimatronik, półskóra/skóra/alkantara. Jedno wyraźnie wygląda staro, drugie mimo upływu lat zupełnie przyzwoicie.
Nie chodzi o to, by auto wyglądało młodziej, o kilka roczników młodsze, dając zderzaki po lifcie itd. ale żeby widz, który ogląda auto czuł się, że jest te kilka lat wcześniej.
Dokładnie. Widz nie wie, że był lift, mpakiet itp. To widzą osoby związane z marką, bądź znające dobrze motoryzacje. Ja nie mam pojęcia czy był lift audi np A4 i ewentualnie co się zmieniło. Ale wystarczy zobaczyć dwa egzemplarze, żeby taki laik jak ja powiedział, że jeden jest nowszy, a drugi wygląda starzej (o ile takowy lift był oczywiście).
To o czym piszesz, to dopracowanie auta i ja się całkowicie z tym zgadzam, natomiast zauważ pewną tendencje, ktoś kupuje auto (zazwyczaj prostsza opcja), wizja swapa na M3, zaczyna od brewek, kończy na spojlerze. Bardzo niewiele osób kupuje auto i wymienia zmęczone elementy na takie same świeże, bo nie odczuwają zmiany na lepsze. Tu jest błąd myślenia.
Ja wywaliłem na kopach biały kierunek z przodu, wstawiłem pomarańcz z powrotem, do tego lampy, czyściutkie, nowe klosze do lamp i nie wygląda o kilka lat młodziej, nie wygląda jak rocznik 97, ale ja się za to czuję, jakbym był o kilka lat wcześniej datą w kalendarzu, a nie w dowodzie rejestracyjnym.
Czarny Twoje autko jest zrobione ze smakiem i idziesz w dobrą stronę. Kierunki masz pomarańczowe i ok. Przód pasuje bardzo fajnie, tył mi sie nie podoba, ale to chyba specjalnie nie ma znaczenia. Ale u Ciebie są nowe klosze i lakier świeci się jak psu na mrozie. Inaczej to się prezentuje niż tutaj u kolegi.