odkopuje temat, właśnie szukałem po necie jakiegoś info/opini na temat tej zawiechy bo jeżdże na niej ok miesiąca, większość ludzi ma to w VW, w Buniach chyba mniej, ale powiem tak, założyłem go do Compacta E36 i jestem meeeeeeega zadowolony, coprawda jeżdżę tylko miech czasu ale jak to sie drogi trzyma to nieporozumienie

pewnie zaraz ktoś mi tu wypali z ripostą typu "chyba nie jeździłeś jeszcze na rasowym zawieszeniu" ale jeżeli ktoś jeździł dotychczas na serii i przesiadł się na taki gwint to będzie mile zaskoczony. Co do regulacji to ESIU dokładnie nie wiem ile można zejść, widzisz, gdybym wcześniej wyszukał ten temat to bym przy zakładaniu zmierzył, wiem tylko tyle, że jak autko stało mi na podnośniku i zjechałem na dół to łapy które podstawia się pod auto żeby je podnieść nie chciały wyjść, autko leżało nieźle na ziemi, tak jak ktoś już wcześniej pisał, ok 2cm przednie koła sie chowały w nadkolach, teraz mam mega zakręcony gwint na góre, jest od serii niższy ok 30mm/30mm ale za to mega twardy, ja mieszkam w górach dlatego narazie w zimie zostawiam tak a na lato coś sobie pozwolę odkręcić

a i jeszcze jedno, żeby skręcić ten zawias trzeba mieć cierpliwość, namachać się trzeba kluczykiem w pizdu

z całą pewnością moge wam go polecić jeżeli chodzi o przyczepność, możliwość regulacji i glebe, z tym że nie mogę nic powiedzieć o trwałości tego zestawu. Kupiłem za 1100zł u dbtunning bodajże. Jak chcecie coś wiedzieć konkret to piszcie na priv albo tutaj, będę śledził ten temat. Pozdro