Akurat zrobienie wygladu zewnętrznego to naprawde pikuś...
ja mam dobre dojście do części hamann'a bo niewielu wie pewnie ze Hamann robi zderzaki w Polsce

reszte ciagnąłem bezpośrednio z Leupenheim.
Powiem tak gdyby nie akcje z VTG był bym około 30K do przodu(pisze całkiem serio)
Przedni zderzak plus progi Hamann competition 1200zł (600zl za element) + tylni zderzak z dyfuzorem z możliwoscią wyprowadzenia wydechow na dwie strony to koszt 1400 zł
maska carboon kosztowała mnie 1400zł robiliśmy wspólne zamowienie jeszcze za czasów KSR

tylnia klapa ala CSL 1800zł (mieliśmy oryginał z Kevlaru i na jej bazie wykonaliśmy lżejszy zamiennik)
Felgi to już moja tajemnica

światła led o których kiedyś pisałem Dzikusowi wyszly mnei neicałe 1000zl z przetwornicami.
E36 da się świetnie zrobić mało kto ma kasę aby wstawić i kompleksowo zrobić auto...ja sowje zmieniałem w ten sam sposób co wszyscy...po częsci zmieniałem auto jak jeszcze (qrax i paru z was pamięta) było w czerni...
Esquiss Auto(tej firmy bodykit) jest bardzo drogi...taniej zrobić juz E46 na GTR'a niż to załozyć...ale...myślę że firma Autor tylko czeka na to aż się paru posiadaczy zgłosi do nich..(oni pewnie coś na wzór zbliżonego w 99% do tego co na tej czarnej na zdjeciach moga przygotowac w dobrej cenie:)
poszerzenia kosztowały by pewnie w komplecie bez malowania okło 1000zł ;] (tyle kosztują do Nissanów 200sx s14a ktore widac na eleminacjach TDC)
można kiedyś zrobic taką akcje zorganizowana i się do nich odezwac